anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca, printr-o minune, ne-am intalni fata in fata toti cei care scriem pe aici, ce credeti ca s-ar intampla: Ne-am lua la bataie, am incepe sa ne injuram sau ne-am imbratisa prieteneste, bucurosi de intalnire?

Răspuns Câştigător
| Gabica a răspuns:

Depindeee...Ca sunt atat de multe tipuri de oameni pe aici, incat nu stiu cum as reactiona intalnindu-ma cu fiecarelaughing
Dar probabil am fi si foarte uimiti pentru ca fiecare si-a imaginat cum arata ceilalti utilizatori si nu cred ca cineva arata ca in mintea altcuiva...

20 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Probabil ca am vorbi 5 minute si dupa fiecare si-ar vedea de treaba lui.

| pwp a răspuns:

N-am recurge la bataie, dar nici la imbratisari laughing
Cred ca toti am ramane muti laughing

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru pwp):

Da,muti,printr-o minune.Ca daca era totul planificat, ne repetam rolurile din timp, ca sa dam si noi bine, pai cum altfel?

| Seby90 a răspuns:

Da sex nu mentioneaza nimeni?
Da ce-i asta! Nu vin nicaieri daca nu...

| Inferno a răspuns:

Pun pariu ca s-ar starni discutii mult mai superficiale decat gasim pe TPU, intrebari banale ca: Cum te numesti? Cati ani ai? De unde esti? Ce cauti aici? Si raspunsuri ca:Eu sunt X de pe TPU. Eu am xy ani. Eu sunt din localitatea X.
Ar fi unele dintre cele mai patetice conversatii, nu cred ca ar vorbi careva de subiectele despre care vorbim aici.
"Cine priveste dincolo de aparente o face pe risicul lui." Oscar Wilde.

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru Inferno):

Asa este,o sa ne topim fetele de ipocrizie cand suntem in societate.(nu vorbesc in numele tuturor).
E adevarat,nu am timp sa formulez o intrebare sau un raspuns complex intr-o comunicare verbala, dar, personal, tind sa cred ca vorbesc prea putin cu oamenii, si prea mult cu computerul...

| Inferno a răspuns:

Pe georgica, trollul de la categoria Religie care are conturi multiple cum ar fi si Ryno, troscanici, simplusimplu, matrix33, antiipocriti, etc, pe utilizatorul asta nu cred ca l-ar astepta prea multe imbratisari din partea mea.

| Mădă0611 a răspuns:

Nu stiu altii, dar eu pe unii i-as imbratisa prieteneste, cu altii as da mana, pe unii i-as ignora, de unii as rade, sau chiar i-as intreba ceva de pe aici sa raspunda fara copy-paste laughing devil

| mixxjim a răspuns:

Foarte faina intrebarea!
Cred ca ne-am minuna vazand cum arata fiecare, evident cu totul altfel decat ne-am imaginat laughing De ce sa ne batem? Poate doar doi-trei, ici-colo, dar clar ca nu toti cu toti. Si la fel, unii cu unii ne-am imbratisa, cei care au ajuns sa se cunoasca si sa se imprieteneasca ceva mai mult decat limita raspunsurilor la intrebari. Cu siguranta insa ar fi un bun prilej sa-ti mai faci niste prieteni happy

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Eu doar as vrea sa fac cunostinta in viata reala cu cativa dintre voi, nu ca mi-ar pasa prea mult, doar asa, ca fapt divers.Desigur,nu vom incepe sa filosofam in acelasi mod ca pe acest site,fiindca comunicarea verbala difera de cea scrisa.
Oricum, daca ar fi sa ne-ntalnim, as dori sa le punem botnita trollilor, asa, ca metoda de precautie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca ar incepe niste discutii foarte aprinse. Unii o sa inceapa sa vorbeasca despre Dumnezeu, unii vor vorbi despre stiinta, despre evolutie. Unii vor discuta despre trupele preferate, altii despre filmele preferate. Unii vor filosofa, unii vor vorbi despre sex.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As servi lumea cu cafea, biscuiti...fructe nu cred ca ar merge, otrava trebuie injectata in ele.
Totusi, ai putea sa te rogi, minunile eu nu le contest daca se adeveresc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As bate vreo 2 persoane de aici, cu restul as vorbi civilizat.

| fadnox a răspuns:

Ha, la chestia asta ma tot gandeam si eu,
nu cred ca ar fi un lucru rau, mi s-ar parea curios

| FuckSchool a răspuns:

Mie chiar mi-ar place. Paii depinde de fiecare categorie, dar cred ca vor fi de toate laughing.

| HonneOnna a răspuns:

Pai depindelaughingCu unii ne imbratisam, ne imprietenim, ne bucuram si cu altii, in cazuri mai rare ne luam la bataielaughing

| Xtal a răspuns:

Depinde de categorie.

| Danii16 a răspuns:

Cred ca toate variantele, asa pe grupuri laughing

| Silvica76 a răspuns:

Depinde ce comentarii facem aici! laughing

| ReSp3c7 a răspuns:

Eu spun ca indiferent de comentarii tot ce am face ar fi" Salut, Buna" laughing) Punct!