Fara SUA, Romania ar fi patit din partea "prietenilor" rusi exact ce a patit Ucraina (ne amintim faza cu Crimeea si nu numai).
Romania ultima tara din europa, saracia europei, nu alege nimic, e praf in orice domeniu economic, social, cultural
Asa o fii, dar daca in Romania este asa de naspa, gandeste-te cum e prin alte tari mult mai corupte, cum ar fi Siria, Irak, Afganistan, Coreea de nord, Eritrea, etc
Tu de unde stii ma de coruptie
Cum adica de unde stiu eu ma de coruptie? Daca nu stiai, sunt tari in lumea asta care o duc cu mult mai rau ca Romania
Nu inteleg de ce mi-ai evaluat raspunsul ca fiind amuzant, asta e adevarul, cum era sa te nasti in Siria sau Irak si sa trebuiasca sa te feresti de bombe? Sau cum era sa te nasti in Coreea de nord si la cea mai mica greseala, sa fii aruncat in lagare si tu si familia ta si urmatoarele generatii ale tale? Fii fericit ca traiesti in Romania
Fara sens intrebarea ta. Din ue facem parte, suntem o bucata din ue. Cu sua avem doar diverse tratate si cam atat.
Pai de la UE vin banii pentru tara si de la SUA vine protectia NATO, deci daca ar trebui sa renuntam la una din ele nu ar fi bine
Protectia vine de la Nato.Nato nu inseamna SUA
SUA e liderul Nato, deci e cea mai responsabila
Prea usor raspunsu la asta, dar asta pentru cine intelege situatia, ro e rasfatata de sua, si deloc placuta de ue. (n-o lungesc de data asta)
AndrewTate7789 întreabă: