Pai nu cred ca sunt fitosi strict pentru alocatie, pana la urma parintii o primesc.
Pe vremea cand era 20 si o primeau ai mei... mie tot 5 lei de buzunar imi dadeau
Dar a fost fain asa.
Sincer sa fiu, cred ca ar atenua intr-o masura maricica comportamentul lor, iar daca nu ar mai avea umplute (multi dintre ei) buzunarele cu bani de la parinti, nu ar mai da dovada de-un comportament toxic.
200 de lei e mancarea pe o luna (daca si aia). Majoritatea nici nu isi vad alocatia ca le-o ia parintii.
În același timp, ce face orice persoană cu 20 de lei pe lună. Oricum majoritatea copiilor nu-și văd alocația, chit că e mare și e dreptul lor, pentru că o iau părinții. Lasă-i frate în amarul lor. Unii probabil cu ăia 200 de lei trăiesc, others do drugs, alții îi investesc în chestii productive(also drugs), alții îi investesc în ei(perhaps drugs), sau efectiv în alte vicii potrivite vârstei lor (probably drugs) sau păcate mărunte(definetly drugs).
Nu banul e problema, părinții sunt problema. Eu i-aș da copilului banii în mână și l-aș învăța valoarea și importanța banului.
Atunci sa va faca si voua adultilor salariile si pensiile de 10 ori mai mici, ca ce drc sa faceti voi cu asa multi bani.
Incetati sa mai faceti diferente intre copii si adulti, adica voi ca plangeti ca adultii au salariul mic si copii au alocatie mari? Unde e logica?! Te oftici ca nu ai prins si tu alocatie de 200 de lei sau ce naiba?
Din partea mea sa le faca alocatia si de 2000 de milioane, si sa nu le-o dea parintilor. Sa le-o dea in mana copiilor. Iar daca copii sunt prea mici parintii sa dovedeasca ca alocatia a fost cheltuita pentru copil si nu pe bere si tigari.
Si din momentul in care copilul implineste 5 ani sa ii dea lui in persoana banii.
Tu asta care ai pus intrebarea, cati 50 de ani ai? Ca la ce mentalitate ai ma indoiesc ca mai esti tanar.
Iti schimbi tastatura pentru ca te-ai plictisit de ea si pui astfel de intrebari?
https://www.tpu.ro/......a-si-m-am/
Tastatura are un scop. Si nu e unul estetic decat pentru pusti care nu au ce face cu banii. 200 de lei intr-o luna sunt foarte putini. Pentru o familie fara posibilitati asigura strictul necesar copilului.