Nu as vrea sa ma gandesc la moarte, dar daca as lasa mostenire as lasa viata mea:X...cultura pe care o aveam(din mom. ce am murit) si lucrurile mele, as prefera ca multe dintre ele sa li se duca copiilor sarmani:X... m-as simti bine de sus vazand ca lucrurile mele le pot folosi si altora, nu numai mie...
Cand m-am nascut eram intr-o stare deplorabila asa ca medicul care a asistat la nasterea mea mi-a pus in mana un stilou si o foaie sa scriu testamentul ca nu se stia cat o sa mai traiesc si in incubator nu prea erau sanse sa stau ca pe timpul lui ceasca se taia lumina la fiecare jumatate de ora.
Atunci a fost primul si ultimul testament in format blank.....il mai am si acum dar nu se poate adauga nimic in el...bye
Hainele, produsele pentru par, machiaje, calculator, telefon si ce mai e prin birou
Lucrurile mele si recunostiinta mea,ca daca n-am apucat sa-mi fac avere, macar astea doua sa le las
Niste rate la credite pentru nevoi personale glumeam. Nu am cui sa las averea, dar am simtul umorului
Lu bunica o crema antirid, mamei ursuletu meu madalinutzi da sa nu-l pupe pe botic k doar eu am voie, tatalui nimic , si lu unchiu 10 lei din pusculita mea, nu mai mult, s sa mai puna si el acolo cate ceva sa-si ia masina odata aaa si lu sor'mea aceeas soarta k a mea ce rea sunt
Eu las multe... pc-ul, multe reviste, haine, mp3-ul, farduri, camera mea, tv-ul, telefonul, si ce o mai fi prin birou (nici eu nu mai stiu)
Pai... las ca mostenire sotului meu un blestem. sa nu scape de mine niciodata, chiar daca as muri
nu pot sa-l las... daca nu pot, nu pot
In afara de vila din Nice, hotelul Malibu din Mamaia, Bougaty-ul din garaj, cele 4 milioane $ din banca, cele 12000 hectare din pipera si iahtul personal... nimic
anonim_4396 întreabă: