Pai AUR daca a promis ca resursele sa fie ale romanilor, nici nu vor ajunge sus niciodata, ca vor avea grija astia si UE sa nu ajunga.
Am zis ca tin cu PSD pentru minusculele chestii care le-a facut, fata de astialalti care n-au facut nimic, atata tot, in rest si PSD tot mafiot e de fapt 98 %.
Normal ca UDMR nu are ce cauta intr-o tara de romani, astia au facut aliante cu cine le ofera avantaje, niste nesimtiti, urmaresc sa ne ia ardealul, asta vor si nimic mai mult. Vor din ce in ce mai multe privilegii pentru regiunea maghiara, pai du-te dracu, vrei drepturi in plus, mars la tine in tara, aici e Romania, te supui legilor, vorbesti romana in scoli obligat, numele strazilor in romana si altele, nu rahaturi si figuri pe ei in tara noastra.
Nu ca multi nici nu stiu romana, niste lepre maghiarii astia.
Corect! cea mai mare nesimtire a fost cand au vrut sa mute ziua nationala a Romanie.i in aceiasi zi cu a Ungarie.i, cat despre AUR, sper ca totusi sa ajunga la putere.
Nu m.ar mira nici faptul ca Romania sa fie subminata, cum a fost inca din ziua revolutiei incoace... ))
Pai da, ne dam dupa unguri ca idiotii, prosti ma sunt si astia de la conducere, ce treaba am eu cu ziua ungariei?! Aia e la ei in tara, nu la mine aici, sa se duca dracului.
AUR nu ajunge la putere sub nici o forma, iti zic eu, mafia nu va permite, in primul rand UE care ne conduce si ne face politica, doar nu-s tampiti sa piarda resursele care le-am dat ca prostii.
Nu va ajunge ca vor avea ei grija sa nu ajunga, nu li se va face campania care trebuie, reclama care trebuie, iar daca cumva e gata gata sa iasa, le vor gasi la lideri nod in papura, ba ca au furat, ba ca cutare, si rezolva ei problema.
Cine vrea sa faca ceva pentru oameni, NU ajunge sus cu una cu doua.
Pai tu nu sti ca deja Romania e subminata? Suntem la p ungurilor si UE.
Du-te in ardeal sa vezi ca daca intr-un magazin vb romaneste, de multe ori nu te baga in seama se face ca nu intelege, nu am trait-o eu, eu zic ce am auzit.
Mama sa-mi faca mine unu sau una asa acolo, cred ca ii suceam gatul.
Pai ne auzim, ca eu isi zilnic aici. Oricum Ungurii ne urasc ca asa au fost educati, cum prind momentul ne vor lua gatul.
Nu uita ce au facut in sept 1940 la Ip si Trasnea, ce jigodii au fost si cum au macelarit romani cand au luat partea aia de tara!
Sunt rai si nazisti ungurii.
Cum adica „Asa si"?
N-ai inteles nimic din asta?
Dovada ca pui niste intrebari fara a cunoaste cat de putin problema. Eram lamurit mai demult dar acum m-ai comvins ca esti cam aerian.
Este imposibil asa ceva, fiindca copilasii de 16 ani nu au inca discrenamant.
Uita-te la tine de exemplu, cat bati campii pe aici cu interbari pe care nici macar nu le intelegi... si daca ti-am da drept de vot, vai de capul nostru ar fi.
Du-te mai copilas, la 16 ani esti incapabil sa discerni ce-i bine si rau pentru tine, de aceea legal sunteti numiti minori si sunteti tinuti sub supraveghere parinteasca, pana la majorat.
La tine, tot ce zboara se manaca la tine, inclusiv cucul din pantaloni.
lasa problema politica si votarea legala in grija adultilor si tu focuseaza-te pe scoala, ca acolo ai hibe mari.
Nici in visele tale!
Vad ca ai o,, simpatie '' deosebita fata de batrani.
Sa te vad pe tine la 60+
Bine ca nu se permite votul celor de varsta ta. Desi ma indoiesc sa gandesti altfel si cand vei avea 18 ani.
Nici in visele tale nu s-ar permite votul celor de varsta ta!
Banuesc ca parintii tai au undeva pe 43 -44ani,corect? Cum ii vezi tu peste 10 -15 ani? vei avea grija de ei? Sau ai bunici? nu e asa ca iti da si tie banuti din pensia lor?
Daca vei ajunge la 60 ani si ar veni cineva ca tine si face ceva asemanator ti-ar place?
Alo, baiatu, daca nu erau batranii, cum le zici tu, nu erau nici „inteligenti" ca tine care sa scrie pe aici tot felul de bazaconii.
Nu uita ca si parintii tai fac parte din categoria „batrani". Pentru pensiile alea au cotizat la stat pe toata perioada in care au muncit. Deci teoretic sunt tot banii lor.
P.S. Eu inca mai am 12 ani de munca, daca ai crezut ca sunt pensionar.
Mai iesi din casa ca te mananca paduchii.
Mai bine indoctrinati de comunism decat de prostie. Aia este netratabila.
Mi-ai luat vorba din gura!
Dorinele, sper sa nu faci copii! te vor judeca!
Spune-le si parintilor tai acelasi lucru. Daca stiau cum gandesti acum, te avortau.
Si fara speranta!
Se mareste pensia batranilor + alocatiile!
Sa vad unde ii mai inchide Dorinel pe batrani! POATE pe Luna!