Nu pastila, mai degraba o caramea si as oferi-o altora ... eu nu am nevoie, is o persoana de fel vesela.
Da, categoric. Mereu am probleme cand trebuie sa cumpar cadouri, las pe ultimul moment si nu stiu ce sa aleg... niste pastile de astea m-ar scoate din impas de ziua unor nesarati. Si daca au efect si mai bine, o sa fie mai usor de suportat respectivii.
Nu stiu poate daca am nevoie si castig ceva de pe urma faptului ca sunt foarte amuzanta as cumparao
Desi am mare nevoie de asa ceva, nu. As lua una care sa ma faca si mai serios decat sunt (chiar daca multa lume nu ma suporta din cauza asta, insa as vrea sa devin si mai insuportabil cu seriozitatea mea. )
Daniel Biru via Junimea. ) if you know him.
Nu.
Decat daca m-ar face cel mai amuzant sau foarte amuzant nu doar " amuzant ", as face stand up de calitate, as castiga multi bani din asta, etc.
Mi-ar placea o pastila care sa contina mai multe: timp, sanatate... Amuzanta sunt suficient...
Da, la cat se serioasa sunt cred ca as avea nevoie de una dar cred ca deja sunt inventate
Doar daca efectul i s-ar termina la un moment dat...Si sa dureze in functie de cantitatea pe care am luat-o.
Mai degrabă o pastilă care să mă facă fericit, nu tot eu să-i fac să râdă pe ceilalți...
Nu.Pot sa devin si singura amuzanta dar prefer sa raman in stadiul mijlociu.
Ar fi ca si cum as cumpara algocalmin, desi nu ma doare nimic. Deci nu, n-as cumpara-o.
Am cumparat-o deja. Sa iti demonstrez.
Cioc-cioc
Cine e?
Eu
Eu cine?
Eu, baiatul cu laptele
Nu. Cred ca pot fi amuzanta si singura. Si chiar daca nu as putea, prefer sa fiu plictisitoare pe cont propriu.
(bine, de fapt nici eu nu cred ce am scris mai sus, de fapt, daca nu as fi amuzanta DELOC as lua-o... probabil.)
anonim_4396 întreabă: