Deci crezi ca toate vor BDSM, doar ca le restrange societatea.
Vedea-o-as pe caste.
1. miss si misterul balului?
https://www.tpu.ro/utilizator/aavxbq si https://www.tpu.ro/utilizator/abezlg
Cuplul care s-ar certa toata seara?
eu cu naty
dar cuplul care a disparut deja de la petrecere?
am disparut sa facem dragoste
Imi amintesc ca imi spunea o fata cu cat imi creezi mai multa suferinta cu atat te doresc mai mult, desigur ca am intrerupt experimentul, spunea ca cea iti doreste nu este ceea ce cred barbati, societatea, iti dorea un viol, violenta, agrezivitate verbala, corporala, sa fie torturata
Ma amuzat chesia asta.
Man religia are scop bun asupra societatii, le tine sub control.
Desigur ca da, s-a vazut asta in 1000 de ani de evul mediu
Sunt pe-aici din noiembrie 2012, dar sub alte forme, am facut si pauze. Cine mai stie.
Ai spus ca fata aceea isi dorea sa fie dominata si torturata si ca de fapt majoritatea isi doresc asta. Probabil ca mai multe fete decat femei in toata firea. Sa nu generalizam totusi acest fenomen pentru toate femeile. Unele mai vor si sa domine sau cel putin sa nu fie dominate. It's about standards, man. And ego.
Acum 35 minute | RAY a răspuns (pentru InYourMind):
Imi amintesc ca imi spunea o fata cu cat imi creezi mai multa suferinta cu atat te doresc mai mult, desigur ca am intrerupt experimentul, spunea ca cea iti doreste nu este ceea ce cred barbati, societatea, iti dorea un viol, violenta, agrezivitate verbala, corporala, sa fie torturata
am scris eu ca majoritatea de ce minti?
Asa este, ai scris "mai multe" in raspunsul catre el ("Mai multe man, dar sunt constranse de societate,"). Insa, daca ne uitam la cate fete isi spun doleantele pe net din toata lumea sau cate fete apreciaza acest fenomen, putem spune ca au devenit o majoritate. And then again, nu am spus nici ca e rau, nici ca e bun acesta, fiecare simte diferit in felul lui si il percepe diferit.
La ce numar?
Alege tu
No, nu te sfii acum, daca tot ai facut propunerea, mergi pana la capat.
Cine crezi ca-ti citeste pomelnicu
Pai ei trebuie sa scrie pomelnice, nu eu.
In alta ordine de idei, eu mereu pun intrebari si raspunsuri de marimea pomelnicelor, dar unde lumea e interesata, le citeste si raspunde. Nu toti de aici sunt cu ADHD si cu short attention span ca sa nu poata citi mai mult de 4 randuri.
Poate se tine in aer liber.
Greșesc dacă cred că tu?
și greșesc dacă cred și că ți-ai pune-o cu toți?
Ce i-ai facut de te uraste atat
Nici in desert n-ar fi suficient spațiu
Da,greșești.Nu-mi plac oamenii.Sunt putini pe care îi agreez. Daca ar fi sa ma întâlnesc cu cineva de pe aici ar fi vreo 2, 3.
Cu toți? Nu.Nu-s capabilă de asa performane.Depinde cum ar arată cei pe care îi suport de aici.Si de dispoziția mea.Si a lor.A lui, mai bine zis
Respir
Să înțeleg că, dacă o astfel de întâlnire a spumei societății TPU-iste ar avea loc, un user, domnul Endoryus mai precis, și-ar pierde virginitatea?
Îmi citești cumva gandurile?
Ești ușor de citit.
Da,sunt transparentă.
De fapt ești o simplă femeie ușoară.
Mai multe man,dar sunt constranse de societate, religie,misogismul masculin sa le reprime,nu uita ca barbati mereu au vrut ca sexualitatea feminina sa nu existe inclusiv azi, oare de ce mulsulmanele poarta acele haine care le acopera tot corpul? pentru ca le e frica de sexualitatea feminina, iti aduc aminte ca cele mai bogate, educate, savante tari sunt cele feminine, asta e adevarul
Hai mai ca nu suntem asa de dubiosi toti. Cred ca ai rezista cu InYourMind si SilentRain
As plati bilet sa ascult o discutie intre tine si caste
Dar nu te simți, ca nu ma refeream la tine.Cu tine as rezista Si cu InYourMind, deși n-o vreau in mintea mea
Și îi plătești si terapia care o așteaptă după o discuție cu mine? Daca supravietuieste...
Cica. Iti doresc sa ai si tu o relatie cum are/a avut Endo dar ma indoiesc.
Sunt destul de sigur ca nu ati apuca sa vorbiti, v-ati bate
Acum ca ma uit pe raspunsuri cred ca sunt cel mai mic baiat de aici lol
Nu merita.Nici măcar sa vorbesc cu ea.Nu cred ca e capabilă sa-mi capteze atenția mai mult de 2 minute.
Câți ani ai?
Mda am 20 dar vad ca toti sunteti de 23-60
Dar tu? Da felicitare daca nu vrei sa vada caste
Și băiețelul se simte inferior? Sărăcuțul, trebuie sa te consolam cumva?
"Toți sunteti de 23-60" Ma faci bătrână...
Sunt mai mică ca tine.18.19 in curând
Pe vremea mea prin 2015 aveam multi utilizatori mai mici
Nu vreau sa raman eu fratiorul cel mic din familia TPU
In alta ordine de idei cum sa ma consolezi? Ma consoleaza putin intrebarile lui caste si raspunsurile pe care le primeste de la unii
Ma amuza mai degraba.
Cu atat mai mult o sa-ti faca morala caste
19 vs 23
Ma bucur ca răspunsurile mele te consolează.Pe ea o omoară.
Vârsta n-are relevanta
"Pe vremea mea..." asta spun numai ăia trecuți de 50 ani
Poate consolat nu e cuvântul potrivit, ar fi mers ajutat. O sa spunem ca suntem minori ca sa creadă lumea ca tu ești cel matur.
Arunca o privire pe la D&S sa vezi câți copii sub 18 sunt
Ce grozavă te crezi...
M-am uitat Cel putin aia de acolo sunt dispusi sa invete chestii pana ajung la 23 de ani
Deloc
Ce tot ai omule cu inteligenta,inteligenta nu are legătura cu sănătatea unui om, inteligenta este ceva fictiv creat de om, percepția inteligentei este relativa, unele femei ca si barbati pot avea anumite tendinte spre anumite lucruri, lasa inteligenta sub medie, peste medie, in viata conteaza sa stii sa manipulezi pe alti nu sa fi inteligent
Nici nu era vorba de sănătate schimbi subiectul fiindcă nu știi sa răspunzi, nu?! Sănătatea nu e relativa?! Spui ca ești sănătos, dar nu știi decât prea târziu ca ai vreo boala. Spui că ești bolnav, dar de fapt nu e nimic real (=ipohondrie).
Ți-aș mai spune câteva, dar o sa șteargă unii răspunsul. Pe scurt, nu înțelegi ca ce ai scris 《asta abdica : 'pur simplu femeile de sindromul Stockholm'》nu are nici un sens?!
Eu sunt 7. Retras si plictisitor care se uita gura casca...
Ray stie ce spune nu se refera la nici un sindrom, se refera la diferitele orgii sexuale care se intampla "underground" de nu se vad la suprafata sau nu sunt in locuri normale.
De exemplu 12. Cum sa intrebe asa ceva? Adicã nimeni nu si-a dat seama ca a avut contact sexual in timpul petrecerii
Ma, orgiile sunt una, sindromul ala e altceva.
12 e o fantezie, trebuie ori sa fii mort de beat ori nebun ca sa nu-ți dai seama de asta.
Numarul 12 l-am pus ca o referinta ironica la multe fete care pun intrebari idioate pe site-ul asta, cerandu-ne parerea daca sunt sau nu insarcinate ca urmare a unui contact sexual neprotejat. Sunt multe intrebari si povestiri idioate pe tema asta pe site, incat toata lumea le-a vazut macar o data.
Nr. 12 l-am pus ca o referinta ironica la multe fete care pun intrebari idioate pe site-ul asta, cerandu-ne parerea daca sunt sau nu insarcinate ca urmare a unui contact sexual neprotejat. Sunt multe intrebari si povestiri idioate pe tema asta pe site, incat toata lumea le-a vazut macar o data.
Nu-i cam mult?
Avand in vedere ca nici nu ma baga in seama cred ca am nimerit varsta corecta.
Nu am reușit să-l întrec pe ăla de a dat răspuns înaintea și după tine
Astea sunt basme, nu o sa existe niciodata asa ceva