Nu cred ca se va propune eutanasierea tuturor cainilor, ci doar a celor bolnavi. Se pare ca exista si locuri special amenajate( imi scapa numele acum), unde pot fi dusi ceilalti caini sanatosi!
As vota DA! Cainii nu au ce cauta liberi pe strazi, sanatosi sau bolnavi...n-are importanta! Nu intr-o Romanie ce se vrea moderna si europeana!
" cainii nu au ce cauta liberi pe strazi" - pai si in cazul asta de ce singura solutie pe care voi o vedeti e eutanasierea? unde sunt adaposturile? bineinteles, statului nu-i convine sa investeasca banii in asa ceva, de ce sa nu-i bage in buzunar nu?
Voi dati un pronostic fara sa va ganditi de fapt la solutii plauzibile.
"Romania se vrea moderna si europeana"- jalnic. Din cauza cainilor nu evoluam noi?
Bravo imi place raspunsul tau la ce a zis mihaela, observ ca toti cei care zic DA nu au oferit niciun argument, vad decat furie si minti incetosate care nu gandesc matur, rational
Sa luam un exemplu simplu-daca un om al strazii, un vagabond omoara un om ce facem?----omoram toti copii si oamenii strazii, asta e o gandire normala?-mai curand este o gandire barbara
Ce comparatie faci? De ce sa compari un om cu un caine? E irelevant! Oricum si pentru oamenii strazii exista adaposturi speciale...
Nu cred ca e irelevant deloc din contra unii caini sunt mult peste anumite fiinte umane...
E cazul sa mai citesti inca o data raspunsul meu, inainte de a te revolta asa! Eu am specificat ceva de adaposturi si de caini bolnavi!
""Romania se vrea moderna si europeana"- jalnic. Din cauza cainilor nu evoluam noi?" - printre altele DA! Ai vizitat vreodata o alta tara? Ca la noi la nimeni!
A-ti spune parerea nu inseamna a te revolta.
Ceea ce mi se pare mie un concept jalnic este faptul ca voi incercati sa gasiti scuze ca traiti intr-o tara cu nivel de progres 0, insa nu faceti nimic ca sa aduceti o schimbare. Esti primul om pe care il aud afirmand ca animalele reprezinta un impediment in evolutia noastra, si nu poporul in sine. Rasa umana surprinde pe zi ce trece.
"gasiti scuze ca traiti intr-o tara cu nivel de progres 0, insa nu faceti nimic ca sa aduceti o schimbare" - poate am incercat, dar nu am putut de ceilalti "voi"... De voi care nu vreti, nu acceptati si nu intelegeti ca locul cainelui nu este pe strada!
Eu cam atat am avut de spus, mai sus este explicat destul de bine, dar tu ai inteles doar ce ti-a convenit!
Seara faina!
Voi vota,, DA,, cu cea mai mare placere pentru ca m-am saturat sa aud de ei cum ataca zilnic oameni, copii...plus rahatul lasat de ei la tot pasul
Bai frate, da si eu iubesc cainii dar s-a ajuns prea de tot! In ce tara mai vezi caine vagabonzi pe stada? Nicaieri....Bineinteles cu exceptia noasta
Un biet copilas a murit din ce cauza? Din cauza ca toate babele si toti "iubitorii de caini"ies in strada sa faca scandal! Pacat, foarte pacat, era asa draguttt! :3
Ok,nici mie nu ni se pare ok sa ii omoare dar sa faca niste adaposturi ceva! nu se poate! iti este teama sa mergi noaptea (si nu neaparat)pe stada ca dai nas in nas cu un caine care iti poate provoca probleme.destul de.grave! Cate cazuri nu au fost date si la tv, dar nu s-a facut nimic
La noi ca la nimeni!
Cu siguranta nu!
In conditii normale am spune ca sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, insa din cauza ultimelor incidente unele pareri se schimba.
Exista fonduri care daca s-ar fi investit in adevaratele necesitati, cainii nu ar fi ajuns atat de multi si nici nu ar cauta hrana in gunoaie, cu atat mai putin sa atace, parerea mea
Sper ca cele intamplate sa deschida ochii autoritatilor si sa acorde atentia cuvenita acestor animale...