| karma123 a întrebat:

Daca strângi o fata de sânii naturali o doare dar dacă o fata își pune silicoane, o mai doare daca strângi?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Posibil sa simti tu durere peste față de la ambele daca faci asta.

| karma123 explică (pentru darrio2007):

????

| Zuzu1991 a răspuns (pentru karma123):

Dario sugereaza o reactie "naturala" si automata din partea ei sa capeti un genunchi "natural" in bijuteriile tale de familie, si sa vezi si tu niste durere "mica"

| darrio2007 a răspuns (pentru karma123):

Adica niste palme peste ochi, ce intelegi asa de greu?
Sau cum spune Zuzu.
Ce ai prefera?

| Simpatic a răspuns (pentru darrio2007):

Totusi alea care-si pun silicon pentru ce o fac? happy
ridic mingea la fileu sunt curios de raspuns din partea voastra.

| darrio2007 a răspuns (pentru Simpatic):

Cine crezi ca poate sti ce este in mintea unei fete/femei?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Simpatic):

Fie ca sunt multumite de sanii ei si vor sa ii mareasca pentru a fi placute, sau sunt comstranse de partener.
Sau in cazul ceror cu cancer mamar si ii sunt taiati sanii isi pun impnaturi

| CristiDinBucuresti a răspuns:

In primul rînd sînii unei fete/femei sunt la fel de sensibili la durere ca si testiculele noastre, sînii nu se strîng nu se lovesc ca nu esti animal, te porti frumos cu o fată, daca o strîngi e sîni poate face cancer, acum nu stiu daca este adevarat sau doar un mit dar ce stiu sigur este ca o vor durea deci nu o sa i placa este exact cum ti ar trage ea un sut in c..ie.

| karma123 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu am spus că nu știu a mă comporta cu o fata, am spus dacă își pune de ex silicoane mai simte durere? Că gen...e silicon nu e natural

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru karma123):

Eu cred ca da va simtii durere, trebuie o fata care are silicoane sa ne spuna ea ce simte dar vad ca inca nu au raspuns fetele.

| Catrice a răspuns:

Își pune silicon și puf! nu mai are mușchi, piele, nervi laughing