Ray, vreau sa intelegi, fiindca tie cumva, nu-ti intra la cap: exteriorul este primul lucru de care te izbesti. Asta este realitatea si este valabila atat pentru femei, cat si pentru barbati.
Femeile cheltuie cat cheltuie si sacrifica pentru aspectul fizic atat pentru a atrage barbati cat mai sus in ierarhie dar si din cauza anxietatii competitiei cu alte muieri.
Aia cu "sufletul conteaza" inseamna: sa nu indraznesti sa ai prea multe asteptari din partea respectivei muieri. Nu ne place cum arata, nu ne place ca e baba, nu ne place ca e putin cam nebuna, psihopata, habotnica, bipolara, grasa. Ghinion. Ar trebui sa inchidem ochii si sa acceptam ce primim pentru ca... "doar sufletul conteaza". Inchide ochii, nu avea pretentii, nu judeca, sufletul conteaza ))))))))))) Iar daca ironia nu este suficient de evidenta...
Ca sa-ti raspund la intrebare, deoarece fix fizicul conteaza in zilele noastre din pacate.
Eu sunt baiat si imi plac oamenii inteligenti ca cei prosti sunt respingatori. Punct. Nu stiu de altii
anonim_4396 întreabă: