anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca sunt baiat si imi place melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU inseamna ca e ceva in neregula cu mine? Nu

Răspuns Câştigător
| kitigirls a răspuns:

Nu este nimic cu tine fiecare iubeste melodiile care sunt pe genul lui...nu trebuie sa itti faci griji funda?

| anonim_4396 explică (pentru kitigirls):

Desi parca sunt mai de acord cu raspunsul mamicutzei, iti dau tie funda pentru ca chiar o vrei si pentru ca asa am chef seara faina

15 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Am mai vazut niste raspunsuri de la tine, si pari cam efeminat uneori; probabil de aceea iti si place melodia, si pun pariu ca iti place si una dintre Lady Gaga sau Selena Gomez.Nu pare nimic in neregula cu tine,dar asculti muzica superficiala si penala.Da-te pe altceva; sau mai bine, nu, ca ai un caracter dubios.

| anonim_4396 explică (pentru Dumnezău):

Nu

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu,cu privire la ce? Insisti sa fii fanul unei exprimari artistice mediocre si create,in mare parte,doar pentru bani,faima si adorare din partea turmelor de oi? Compar-o pe Nicki Minaj,versurile si atitudinea ei,de pitipoanca de ghetou,cu Pink Floyd,lirica lor,puterea de creatie,puterea cantecelor si atitudinea, abilitatea de a crea cantece geniale a celor din urma, e inexistenta la prima.

| Holocaust a răspuns:

E naşpa melodia.Nici nu poate fi numită muzică în adevăratul sens al cuvântului.La o primă concluzie, aş spune că eşti la fel de praf ca şi piesa.Mă înşel?

| anonim_4396 explică (pentru Holocaust):

Imi e greu sa-ti zic daca te inseli sau nu pentru ca nu prea ma cunosc si pentru ca termenul "praf" e unul destul de ambiguu-in sensul pe care i l-ai dat tu are o conotatie negativa.asta inseamna ca ai un termen situat la polul opus, sa le zicem oameni „nepraf".ce cred eu ca m-ar ajuta ar fi sa stiu de ce consideri melodia asta praf si implicit si pe mine la fel, si care e o melodie nepraf, ascultata implicit de oameni nepraf.
e destul de clar punctul tau de vedere.inteleg ca are la baza un anumit sistem de valori dupa care tu evaluezi ce e muzica si ce nu. care e definitia muzicii dupa care faci ierarhizarea asta? cum determini care e muzica in adevaratul sens al cuvantului si care nu e muzica? Pls da-mi si niste exemple de muzica adevarata. Sper ca nu iti cer prea multe.Mersi

| Holocaust a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pot să-mi formez o părere despre tine şi cât de praf eşti doar din cauză că asculţi o piesă de genul.De-asta te-am şi întrebat.Ar fi stupid să te judec doar pe baza piesei ăsteia. Piesa pur şi simplu o detest.Nu suport timbrul tipei, partea "(non)instrumentală" şi nici versurile de 2 bani.
Definiţia muzicii? Tot ce sună plăcut şi-mi încântă auzul. Când am ascultat piesa de la Minaj asta, m-am bucurat că urechile mele n-au şi un sistem digestiv, să verse.Muzica adevărată are nevoie şi de versuri pe măsură,care,dacă se poate,să transmită ceva, iar la tipa asta era o piesă în care repeta ca proasta "You a hoe", care mai e şi greşit.Compară versurile unei piese de-a ei,cu o piesă de la...Led Zeppelin, de exemplu.E o mare diferenţă, sunt cu mult mai complexe.Muzica adevărată,în mare parte rock-ul,zic eu:Alice in Chains,Nirvana,Queen... însă se găsesc piese bune şi în domeniul pop, jazz, rap ş.a.m.d.Nu te oblig să asculţi ceva ce nu-ţi place,dar măcar ascultă ceva bun,care te şi ajută la nivel intelectual. Oricum,observ că ai în playlist şi piese de la Kings of Leon,care e o trupă destul de bună. Comercială, dar bunicică.Ai şanse să-ţi revii, probabil.

Am inteles.mersi de raspuns.seara faina

Intrebarea care se pune e:atac la persoana? Nu cumva este asta marca unui om nedezvoltat pe plan personal? Luasem decizia sa nu intru intr-o polemica cu tine dar m-am razgandit pentru ca ai mari probleme de atitudine…Cine stie? Poate ca chiar o sa intelegi ceva si o sa reusesc sa-ti fac un bine.Imi pari genul de om care confunda conceptul de a fi sigur pe el cu a calca alti oameni in picioare. O sa-ti raspund cu aceeasi moneda cu care mi-ai raspuns tu,o sa ma iau de tine.Nu sunt atat de inocent incat sa nu ma gandesc ca poate e si altceva in spatele raspunsului tau,poate ca m-am luat de o prietena de-a ta aici pe TPU,trec peste oricum.Raspunsul tau te caracterizeaza si ar cam fi cazul sa te opresti putin si sa incerci sa te schimbi in bine(ai deja o varsta si cred ca simti pe undeva ca gresesti). O sa incep cu ce am discutat noi concret si apoi o sa dezvolt. Uite cum vad eu lucrurile : mi-ai spus "Nu pot să-mi formez o părere despre tine şi cât de praf eşti doar din cauză că asculţi o piesă de genul.De-asta te-am şi întrebat.Ar fi stupid să te judec doar pe baza piesei ăsteia." desi in primul mesaj trasesei deja concluzia ca sunt praf si ma intrebai daca te inseli.Mai mult,ultimul tau mesaj se incheie cu "Ai şanse să-ţi revii,probabil." Ceea ce inseamna ca tot sunt praf dar cu diferenta ca am sanse sa-mi revin. In raspunsurile pe care mi le-ai dat te-ai contrazis si asta arata ca nu ai niste principii clare dupa care sa intelegi lumea,pur si simplu raspunzi pe moment cu ce ti se pare tie ca te-ar scoate in fata,raspunsurile tale zic unui om care intelege cat de cat dincolo de cuvinte ceva de genul : "eu sunt desteapta,eu sunt sigura pe mine,eu sunt superioara,eu vreau sa castig disputa asta".incearca sa te detasezi putin emotional cand iti dai cu parerea ref la ceva si o sa vezi ca poti intelege mai bine ce e cu adevarat valoros. Daca vrei sa dai un raspuns si prin raspunsul ala tu doar urmaresti sa te asiguri ca ai calitatile din ghilimelele de mai sus,ajungi sa te minti singura pe tine insuti in strofocarea de a gasi argumente puternice dpdv logic. Daca nu ai niste principii care sa stea in spatele afirmatiilor o sa te contrazici daca primesti intrebarile potrivite (motivul pentru care ti-ai dat seama ca nu e ok sa ierarhizezi oamenii dupa muzica a fost ca ti-am pus acele intrebari). Mai departe spui "Nu suport timbrul tipei,partea "(non)instrumentală" şi nici versurile de 2 bani. " –culmea,exact asta spun despre rock cei care nu il inteleg ca aia numai oracaie pe acolo (Nu suport timbrul) si ca in rest e numai zdranga-zdranga ((non)instrumentală).Referitor la versuri,aici e destul de clar dupa parerea mea. Spuneai sa compar doua melodii,uite,le compar pe astea doua :Led Zeppelin- Hey, girl, what you’re doin! Hey, girl, you’ll drive me to ruin I don’t know what it is that I like about you But I like it a lot Won’t let me hold you Let me feel your lovin’ touch/communication breakdown It’s always the same I’m having a nervous breakdown Drive me insane!/Hey girl, I got something I think you want to know Hey girl, I wanna tell you that I love you so I wanna hold you in my arms, and feel the love tonight Im never gonna let you go cause I like your charms/communication breakdown Its always the same Im having a nervous breakdown Drive me insane!/communication breakdown Its always the same Im having nervous breakdown Drive me insane!/communication breakdown communication breakdown communication breakdown/I want to feel you love tonight/communication breakdown communication breakdown communication breakdown Who is gonna make the telephone work tonight communication breakdown . Si Copilul de aur : A cazut o stea S-a stins dragostea Si mi-e greu sa cred N-am vrut sa te pierd Sufletul mi-e trist Am distrus un vis Si mi-e greu sa cred N-am vrut sa te pierd Cineva,candva Daca ne spunea Ca noi intr-o zi Ne vom desparti Cine ar fi crezut Cine ar fi stiut Ca asa va fi Ne vom desparti O iubire care moare E ca o stea cazatoare Si cand plange inima S-a mai stins o stea .Mie chiar mi se par mai poetice cele din manea si imi place rima mai mult. Tu ai spus "Muzica adevărată are nevoie şi de versuri pe măsură,care,dacă se poate,să transmită ceva " in exemplele de mai sus mesajele mi se par la fel de profunde. Mai mult,in muzica clasica nu se folosesc versuri,cf celor spuse de tine inseamna ca nu e muzica adevarata. Spui despre versuri "E o mare diferenţă,sunt cu mult mai complexe" eu spun ca nu e neaparat o calitate complexitatea.Sunt multe versuri frumoase dar simple. Mai departe spui "Nu te oblig să asculţi ceva ce nu-ţi place,dar măcar ascultă ceva bun,care te şi ajută la nivel intelectual." Singura chestie despre care nu am inteles de unde vine e partea cu obligatul(probabil are legatura tot cu varsta si deruta ta, dar asta e alt subiect). Mai departe,sa inteleg ca tu asculti muzica sa devii mai "intelectuala",iti creste intelectul ascultand rock? Asta ma depaseste putin,dar sa zicem ca e posibil, desi pentru mine muzica nu e legata asa mult de cresterea intelectului incat sa folosesc asta ca argument. Mai departe te scalzi in cliseul cu comercialul,asta sigur intelegi si tu ca e un mare bullshit. E cool sa fie necomercial sau comercialul e de proasta calitate pentru ca nu e necomercial,etc- o abureala de argument care chiar nu vad cum ar trebui sa ma convinga de ceva.Majoritatea formatiilor pe care le-ai enumerat sunt mega-comerciale ceea ce inseamna ca iar te-ai contrazis. Sper ca ai inteles acum ca daca e sa privesti in absolut orice argument care postuleaza ca un anumit gen de muzica e superior altuia cade. Mai mult decat sa exemplific si sa-ti demontez "argumentele" nu stiu ce pot sa fac sa te conving ca e o atitudine gresita sa ierarhizezi muzica si oamenii dupa propriul tau sistem de valori ,dupa credinta ta ca rock-ul este cel mai tare gen.Sa postulezi ca un gen de muzica e superior altuia inseamna sa gandesti obtuz,sa nu privesti in ansamblu arta,e,in ultima instanta,o dovada de imaturitate. Pot sa-ti aduc argumente cel putin la fel de puternice ca ale tale si care sa o sustina pe Minaj comparativ cu rock-ul.Totul se reduce la sistemul de valori si la punctul de vedere. Acum o sa dezvolt. Pentru mine,in viata,cea mai importanta este atitudinea pentru ca ea da tonul in tot ce faci,gandesti si simti. Te rog sa-ti pui problema asta.Sa te gandesti care sunt principiile care stau la baza atitudinii tale. Totul referitor la existenta se reduce la atitudine si tine doar de tine ce fel de atitudine ai. Poate fara sa-ti dai seama principiile tale sunt preluate inconstient de la cercul tau de prieteni,de la cum intelegi tu subcultare la care ai aderat,respectiv rock-ul. Eu cred ca nu exista om care sa nu aiba nici o religie,la fel cum nu exista om fara sentimente.In ziua de azi religia a fost inlocuita de trendurile de la Hollywood si asta nu e o teorie de-a mea,e o teorie de-a lui Eliade. Superstarurile au devenit idoli,chiar zei (pentru ca sentimentul pe care il are un fan fata de un anumit star sau personaj de la hollywood este acelasi cu cel pe care il aveau in trecut oamenii fata de zei). Mai mult,daca interiorizezi o subcultura,ajungi sa te comporti ca atare, la fel cum faci tu. Ajungi sa simti nevoia sa-i condamni pe cei care au aderat la alta. De exemplu tu te-ai luat de mine si ma consideri praf pentru simplul motiv ca ascult muzica diferita de a ta. Pentru tine rock-ul este mai mult decat ar trebui sa fie,este religia ta,de asta fara sa ai un motiv bun te apuci sa arunci cu pietre in mine pentru ca,indirect,e o ofensa de ordin personal sa pun mai sus melodia lui Minaj decat orice melodie rock. Nu cred ca exagerez cand spun ca tu exagerezi cu rock-ul si cu tot ce inseamna a fi rocker pentru ca nu e nici pe departe o cale de urmat in viata.Daca e sa gandesti obiectiv,nu am facut nimic mai mult decat sa spun ca imi place albastrul,iar tu care,sa zicem,preferi rosul,te-ai napustit asupra mea.Simti nevoia sa arunci cu noroi in cei care indraznesc sa asculte melodii pe care tu le consideri a nu fi muzica adevarata sau,si mai mult,in cei care desconsidera rock-ul.Ti se pare foarte natural sa nu dai doi bani pe sistemul meu de valori si sa-l pui pe al tau in locul lui. E exact comportamentul si feeling-ul care ii anima pe crestini.Cei care nu erau crestini erau pagani si trebuiau salvati (crestinati). Crestinii,simteau,la fel ca tine,ca cei care au un alt sistem de valori,care cred in alti zei, si cei care nu erau de acord cu ei sunt niste oameni praf(si asta e la fel in viziunea ta pentru ca muzica rock este cea adevarata).Probabil te gandesti ca exagerez.Dar religia te face sa te imbraci intr-un anumit fel,sa asculti anumite cantece,sa stai cu cei care au aceeasi religie,sa te simti sigur pe tine prin doctrina,sa simti nevoia sa raspandesti invatatura respectiva,sa te raportezi la oameni in functie de credinta ta,etc. Sunt sigur ca intelegi ce inseamna doctrina. Prin definitie a fi indoctrinat inseamna a interioriza un sistem de valori si a fi una cu acele idei. O data ce ai fost indoctrinat e aproape sigur ca vei actiona cf acelor valori impotriva celor care au alte valori. Tu ce zici? Esti indoctrinata? Intelegi acum de ce iei ca pe o ofensa o critica adusa rock-ului si de ce ii consideri praf pe cei care asculta Minaj si simti nevoia sa-ti extinzi valorile tale violent asupra lor? Uita-te la filmuletul asta: http://www.youtube.com/watch?v=MOBt8gh99Yk&feature=related Eu stiu ca tu nu esti chiar asa,tipa din filmulet duce la extrem sistemul ei de valori,dar ai aceeasi problema.Chiar conteaza asa mult a fi cool,chiar conteaza asa mult trendurile,muzica pe care o asculti? Nu cumva e mult mai relevant ce face omul ala zi de zi? De ce sa judeci un om dupa cum se imbraca sau ce muzica asculta ? Imi e clar ca te-am pierdut,deja ma vezi ca pe un dusman si probabil constant ataci in gandul tau tot ce scriu,dar...hai sa continui daca tot am inceput. M-am uitat putin peste raspunsurile pe care le dai pe TPU. Ataci religia si tot ce altii considera sfant.Folosesti site-ul ca sa-ti bati joc de oameni(punandu-te pe tine implicit deasupra lor),sa-ti confirmi ca toti sunt prosti si ca tu le esti superioara(oare de ce te comporti asa?ce nevoi iti satisfaci daca nu cele pe care ti le-am scris mai sus?),desi ideea site-ului este sa se ajute oamenii intre ei. Si problema nu e ca faci asta,problema e ca darami fara sa pui ceva mai bun in loc. Termenul pentru ideologia asta se numeste nihilism. Si mi se pare josnic sa darami fara sa pui ceva in loc,la fel cum mi se pare josnic sa faci atac la persoana(chiar ma deranjeaza ca pentru ati raspunde astfel incat sa intelegi ceva a trebuit sa ma cobor la nivelul tau si sa fac si eu asta). Faptul ca ti-am scris aici la modul personal,ca te-am atacat direct,este pentru ca cu oamenii de nivelul tau se pare ca asta e singura metoda care chiar va poate face sa vedeti ca s-ar putea sa fie si ceva mai mult in viata decat ce ati descoperit voi pana acum.Pentru tine a fi agresiv in fata unui om neagresiv inseamna o victorie si nici nu te uiti la ce spune efectiv omul ala(asta rezulta din ce faci pe TPU). In concluzie,problema ta e una de atitudine si cred ca pana nu iti schimbi atitudinea o sa ramai in stadiul in care esti (stadiu in care prin orice raspuns incerci sa-ti dovedesti tie insuti cine esti in loc sa spui ceva care sa ajute omul respectiv). Daca pentru tine atitudinea ta e compusa doar din niste idei disparate,in mare parte idei adunate de la prietenii tai si de la hollywood eu cred ca nu te respecti deloc si ca te multumesti cu prea putin. Daca tu atat ti-ai propus sa evoluezi si te consideri implinita si crezi ca ai inteles tot ce se intampla in viata,in stadiul asta o sa si ramai.Gandeste-te ca sunt oameni extrem de inteligenti,experimentati si care au transmis mai departe un mesaj cand au ajuns la batranete. Pune mana si studiaza putin.Daca ai o preconceptie fata de Biblie,macar uita-te la ce au spus Tutea,Cleopa si multi altii(astia sunt oameni cu un nivel exceptional de cultura si experienta de viata,pleaca urechea si la ce spun ei,nu doar la ce a venit pana acum la tine de la cine stie ce idioti). Sper ca nu consideri ca viata ta si oamenii din jurul tau sunt macar la degetul mic al acelor oameni dpdv intelepciune sau intelegere asupra vietii.Eu inteleg ca la cum ai ajuns sa fii acum nu ai putere sa crezi in Dumnezeu,ii consideri prosti pe toti cei care au credinta si esti atat de convinsa de propriile credinte incat nici nu iei in calcul ca s-ar putea sa aiba dreptate alti oameni,confunzi spiritul de revolta cu nesimtirea si asta te face oarba la ce spun altii.Dar chiar e o prostie sa CONFUNZI INSTITUTIA BISERICII(condamnabila) cu RELIGIA si cu CREDINTA. Din ce am studiat eu chiar nu e nimic mai profund,pozitiv si adevarat decat ortodoxismul. Ai aderat la o subcultura care nu are nimic de-a face cu profunzimea si adevarul. Si daca il intelegi pe Dumnezeu ca fiind un tiran de care trebuie sa te rogi si sa i te supui tu ca fiinta, afla ca el e de fapt un partener,un prieten care nu te tradeaza niciodata,care te sustine neconditionat.Ce ai putea sa ceri mai mult de la o entitate cu care traiesti? Chiar nu vad cum poate sa-ti stea cineva in fata cand tu il ai ca partener pe Dumnezeu oricand si in tot ce faci.De asemenea,daca o sa citesti ce spune Iisus,o sa vezi ca nu spune nicaieri sa fie supusa femeia barbatului sau sa nu faci ce iti place in viata(chiar si sex cu cine vrei).A nu-l nega pe Dumnezeu nu inseamna a fi cu creierul spalat,nu inseamna a renunta la integritatea ta in vreun fel,nu inseamna a da ceva de la tine,nu inseamna sa-ti faci cruce cand treci pe langa biserica. Din contra,Iisus spune exact sa te distrezi.Esti liber cu adevarat cand esti puternic,cand poti sa intelegi ca suntem oameni toti si ca a te simtii superior unui alt om nu e asa important si in nici un caz ceva frumos. Raspunsul meu este unul incomplet dar sper sa ti se aprinda un beculet si sa evaluezi altfel cum desenezi in viata. Pentru ca nu vreau sa mai am nici un contact cu tine esti user ignorat. Numai bine.

Nu,nu e atac la persoană.Poate aşa a perceput creieraşul tău ironia mea în exprimare.Ştiu că am probleme de atitudine,dar nu în domeniul asta.De ce ai impresia că m-am luat de tine?Şi eu care încercam să fiu politicoasă şi să o spun cât mai frumos...Ai făcut-o praf de data asta.
De ce ar fi ceva în spatele răspunsului meu?Mi-ai pus nişte întrebări la care eu n-am făcut nimic altceva decât să-ţi răspund.Şi ce tot zici acolo?Prietenă pe TPU?N-am aşa ceva.
Normal că mă caracterizează răspunsul.Doar eu l-am dat."Ai deja o vârstă(...)",deci tu ce vârstă crezi că am?N-am terminat liceul,să ştii.
Normal că am tras concluzia că eşti praf,dar mereu va exista inconstanţă.Tocmai faptul că te-am întrebat e în strânsă legătură cu cel de-al doilea răspuns.Dacă ai fost prea ocupat să remarci asta,scuze.
Da,m-am contrazis singură,chestie care e iarăşi în raport cu întrebarea adresată ţie.
...şi de ce ar fi asta o dispută?E o simplă conversaţie,între doi utilizatori,doar că tu gândeşti prea mult şi vezi orice argumentare drept motiv de ceartă.Şi de-ar fi să mă detaşez emoţional,ţi-ar plăcea să te tratez ca pe un câine?ţi-ar fi plăcut să încep să te înjur şi să te numesc cocalar,imbecil sau chestii de-astea?Nu prea cred.
Nu mă mint singură.Am multe idei în cap,dar când vine vorba să le scriu,să le aşez pe hârtie,se pare că lumea nu mai înţelege esenţialul,şi anume ceea ce vroiam eu să transmit.Da,nu e ok să ierarhizezi oamenii după muzica pe care o ascultă.Ştiam şi eu asta,şi nu cred că am pomenit undeva că nu sunt de acord.
Timbrul tipei chiar nu-l suport,şi nu sunt îndoctrinată.Sunt o persoană deschisă către orice e nou,orice lucru minuscul,dar cu condiţia să merite,să-mi facă o impresie bună.Majoritatea care spun despre rock cum că ar fi doar "orăcăială" n-au ascultat decât acea ramură a rock-ului.Ei n-au ascultat şi piese gen: http://youtu.be/Zj3mKYASycg ,care-i artă curată,şi nu urlă nimeni.Am mai ascultat piese de la Minaj,ca să nu-mi fac din prima o părere proastă,dar nu-i mare lucru de capul ei.Chiar nu-mi place.
Ok,Copilul de Aur şi Led Zeppelin.Bună combinaţie.Se poate într-adevăr ca o manea să aibă versuri bune,însă uiţi o chestie şi anume faptul că asta e muzică făcută de inculţi,şi în mare parte pentru inculţi.La versurile pe care mi le-ai arătat tu n-am observat nicio greşeală dpdv gramatical,însă la alte manele...e jale.Incă nu se ştie ce e ăla un acord între substantiv şi adjectiv,iar mulţi ascultători al acestui gen devin destul de familiari cu acest mod de pocire al limbii române.
Muzica clasică,deşi n-are versuri,transmite la fel de multe.La fel şi o privire poate transmite mai multe decât orice cuvânt.Am dat mai multe definiţii,însă nu eşti atent şi le pui pe toate la grămadă.Cât timp transmite ceva,un mesaj,fie cu versuri,fie fără,atunci o poţi numi muzică.
Nu,nu ascult muzică doar ca să devin mai..."intelectuală".Ascult ca să mă relaxez.Imi vin mai multe idei ascultând muzică,şi nu doar rock,decât uitandu-mă pe pereţi.
Da,prin comercial eu înţeleg intr-adevăr un mare rahat.Nu e "cool" să fie necomercial,e mai bun.Chestia asta cu comercialul probabil n-o s-o înţelegi niciodată,şi probabil nici nu vrei.Versuri fără logică majoritatea,piese cu un videoclip care mai are puţin şi ajunge film porno...Cam asta e în ziua de azi.
Ce ţi-am dat eu nu sunt formaţii comerciale,sunt doar mai cunoscute.Vrei altele?încearcă Svafnir,Opeth,America,Genesis,Porcupine Tree...Sunt destul de bune,şi nu sunt comerciale.
Nu am făcut nicăieri o comparaţie între două genuri de muzică diferite.Pe asta de unde ai scos-o?
Nu o numesc chiar o ierarhizare.Muzica pe care o ascultă o anumită persoană e doar o chestie mititică care mă ajută să-mi formez o primă opinie,însă nu pot fii sigură 100%.E doar ceva orientativ.Iei totul mult prea în serios,şi o mai duci şi la extrem.Rock-ul intr-adevăr e un gen de muzică foarte bun,însă după el urmează alte genuri destul de bune,pe care poate să le asculte oricine.
După cum am mai zis,n-am făcut nicăieri o comparaţie între două genuri de muzică.Am dat doar un exemplu.Cum am dat rock-ul,aşa pot să dau şi muzică clasică,care,după mine,încă e mai bună decât ceea ce cântă Nicki Minaj.Ea cântă rap,din câte ştiu eu,dar unul foarte prost.Chiar şi eu mai ascult rap,deci afirmaţia ta cum că rock-ul e religia mea cade.
Nu suport efectul de turmă.Dacă e vorba de păreri,să fie păreri proprii.Nu-mi place să mă las influenţată de alţii.Prefer să gândesc singură.
Nu există om fără sentimente?Mai gândeşte-te.Criminali în serie,violatori.Majoritatea suferind de boli cronice.Crezi că ei au ştiut vreodată ce înseamnă compasiunea pentru victimile lor?
Nu am un idol anume.Nu m-am luat de tine,ci doar mi-am prezentat punctul de vedere.Nu te mai grăbi şi citeşte de două ori înainte să zici ceva.
Nu am o religie anume.Religia mi se pare o prostie,şi pentru tine,te anunţ că diferă de ceea ce se numeşte credinţă.Nu exagerez cu rock-ul.E doar un gen de muzică pe care eu îl apreciezi şi cu care am şi crescut.
Ai uitat ceva important.Tu ai spus că-ţi place albastrul,iar eu am afimat că nu-mi place.După asta,tu ai sărit cu întrebări şi argumente nefondate,la care eu am fost nevoită să răspund.Practic tu te-ai băgat în asta,deci nu mai căuta scuze.
Nu arunc cu noroi în nimeni care nu merită.Mi se pare stupid intr-adevăr ca o persoană să desconsidere rock-ul,îmi dă de gândit.
De curând,pe site-ul asta de căcat m-am trezit cu un mesaj de la cineva de care nu am mai dat pe-aici spunandu-mi că "roccu" e de căcat şi că ucide.Nu ştiu cine era şi ce vroia,că de certat nu m-am mai certat cu nimeni.Chestii de genu' îmi dau de gândit legat de nivelul de prostie al unora... Asculţi ce vrei,ascult ce vreau.Dacă nu ascultă rock,măcar să nu mai comenteze aiurea unu' şi altul.Cer prea mult?
Faza cu creştinii e adevărată.Indoctrinarea e de căcat intr-adevăr,însă nu şi atunci când are scopuri bune.In fine,mi se cam rupe dacă cineva detestă rock-ul sau îl iubeşte.Incerc să mă obişnuiesc cu astfel de persoane.
îndoctrinată?Eram.Uşor-uşor scap de asta.
Tipa din filmuleţ e mult prea plină de sine.Mie nu mi se pare că eu sunt.
Nu-mi place să fiu cool.Şi o propoziţie care-mi place mie:"Rather be dead than cool."
Muzica pe care o ascultă,modul în care se îmbracă sunt chestii minuscule în descoperirea caracterului unui individ,dar în anumite cazuri,spun foarte multe.
Da,atac religia pentru că e o prostie.Chestii pierdute-n vânt,teamă şi principii.Pe asta se bazează religia,şi de-aia nu sunt de acord cu ea şi cu ceea ce reprezintă.
Ajut pe cine merită.Sunt persoane care pur şi simplu merită să-ţi baţi joc de ele.Mulţi cer teme,pun întrebări stupide ş.a.m.d.TPU e praf oricum,şi nu din cauza mea.
Ok,de ce ţi se pare că sunt agresivă?De ce tot ai impresia că te-am atacat pe tine personal?Ai cerut păreri,şi eu ţi-am dat.
Observ că aici ai pomenit de credinţă,şi nu de religie,care e cu totul altceva. Da,nu am putere să cred în ceva care probabil nu există(punând accent pe "probabil").Dumnezeul biblic chiar e o chestie nasoală.Poate există,dar nu în modul cum e prezentat în biblie.
Instituţia bisericii şi religia chiar sunt în strânsă corelaţie.Nu cred că le-am confundat vreodată cu credinţa.Asta am observat pe la tine oarecum.
Dumnezeul biblic eu îl percep drept tiran.E unul din motivele pentru care nu mai pot să cred în El.Ce pot să cer mai mult de la o entitate cu care trăiesc?Dovezi.Asta vreau.Dacă le primesc,o să fiu mulţumită.
Oricum,de ce te-ai aprins atât de la un simplu răspuns de-al meu dat după miezul nopţii când nu gândeam tocmai limpede?îţi pasă atât de mult de părerile altora?
Poate s-a aprins un beculeţ,dar nu ştiu pentru cât timp.
Ştiu că sunt ignorantă.Asta şi vreau.Ai o impresie vagă că mă cunoşti doar din cauza unor raspunsuri pe care le trântesc aici.You're doing it wrong.
Numai bine şi ţie.

Ai raspuns exact cum anticipasem. raspunsul tau este doar reeditarea celui de al doilea raspuns.nu are rost sa-ti mai spun ceva pentru ca oricum pentru tine este doar o conversatie intre doi utilizatori, si inca una cu un tip praf.

Trebuia să zic altceva?
Da,e doar o conversaţie, în contradictoriu se pare.Tu parcă nu eşti aşa praf, dar melodia tot naşpa rămâne.

| VladimirPutin a răspuns:

E varză melodia

| anonim_4396 explică (pentru VladimirPutin):

Inteleg.dar intrebarea mea e alta.dezvolta putin... daca ascult muzica varza inseamna ca si eu sunt varza? oamenii asculta melodiile care au un anumit mesaj cf cu stadiul lor de dezvoltare?(adica asculti ce ai nevoie in momentul ala sau in functie de ce ai nevoie sa rezolvi in viata ta?). scrie acolo sa fac lectura happy

| anonim_4396 explică (pentru VladimirPutin):

Mami laughing