Este doar un stereotip, nu poate culoarea părului să dovedească inteligența omului.
Nu, nu inseamna ca esti proasta daca esti blonda. Dar daca ai pus o astfel d eintrebare, asta denota faptul ca ori esti prea mica ori ar trebui sa ma mai gandesc si eu la raspunsul pe care ar trebui sa ti-l dau
Nu.niciodata culoarea parului nu va arata inteligenta.
Eu urasc lumea care face glume fata de blonde.ca domnule ca daca e blonda este proasta. e cea mai tampit lucru care l-am auzit vreodata.
Nu! - daca ai sa cauti, ai sa vezi ca, in urma cu cateva luni, am postat existenta unui site sau blog: "siblondelegandesc.com", parca!
Nu s-a dovedit ca parul blond ara vea vreo legatura cu prostia, insa in cazul tau, vazand ce intrebari pui, da.
Daca esti blonda nu inseamna ca esti proasta, dar intrebarile pe care la pui arata coeficientul inteligentei tale, parul nu are nici o legatura. "Prostia, din prostie se naste si in prostie moare"
Atat timp cat esti buna, nimeni nu te mai intreaba de teoria relativitatii.Aspectul vinde.Ma mir ca inca nu stii asta
Tu sti cel mai bine si elena udrea e blonda
andreea banica
andreea spataru
cameron diaz
jenifer aniston
toate sunt blonde si nu cred ca sunt proaste, dar asa va stie lumea si asa va ramane mereu cu sloganul asta esti blonda, esti proasta
Blondele nu's proaste!
Dar tu.
Draga mea tu pot sa te faci si bruneta si roscata. Tott proasta ramai
Am un test pentru tine daca vrei sigur ca afli daca esti proasta>
Imagineaza-ti ca ai o cada plina cu apa.Langa ai o lingura si o galeata.
Acum trebuie sa scoti apa din cada.Cum vei proceda?(neavand alte lucruri la indemana)
Gandeste-te.
Te-ai gandit?
Raspuns corect:Un om inteligent scoate dopul de la cada Tu ce raspuns ai dat? Spune sincer!
Si eu sunt blonda dar sunt sigura ca nu sunt proasta si nici tu!
sunt doar niste aberatii pentru blondele sunt cele mai frumoase\\\\!
Nu askund faptul ca chiar imi plac glumele cu blonde... dar nu cred ca este adevarat...adika cunosc blonde cu un nivel de intelektualitate destul de inalt. Nu te cunosc personal pe tine, dar daca estiblonda nu inseamna ca estiproasta.
FesaLuca întreabă: