Cu un scorpion, ca să îți ignore instabilitatea.
Să nu încerci cu capricorn.
Racii cu taurii cum sunt? Nu sunt deloc compatibili asa-i? De ce racii oare sunt instabili? Ca dau mereu înapoi?
Taurii sunt apropiati de capricorn, impung.
Da, racul e enervant ca da inapoi.
https://www.eastrolog.ro/compatibilitati/taur/rac.php
Da înapoi și e inconsecvent, schimbător, cu fel si fel de toane cum scrie și în link, și exact asa și este, dar au uitat sa precizeze ca e sensibil, ca romantic se știa de asta.
Tu crezi in zodii?
Nu cred in zodii, dar nu ma pot abtine sa le studiez
Unele persoane se identifica prin zodie, altele nu.
Am trait o dragoste capricorn-rac, incepuse foarte bine, apoi eram dusmani indragostiti, foarte toxici. Dadea inapoi exact acolo unde ma durea pe mine cel mai tare, m-am speriat si am fugit cu prietena ei, o scorpioanca.
Din seria bir cu fugiții ii dădusi fatala bietei copturi
Avea backup-uri, nu era inocenta.
Fiecare pare ca avea backup Da, racii dau înapoi, dar pot fi și probleme de natură psihică ce determina un individ sa nu mai fie el însuși, sa fie total schimbat, abătut.
Eu știu ca racii sunt cei mai sinceri și iubitori, au și atuuri nu doar defecte, chestia e ca sun prea sensibili, dar nu cred ca sunt toți asa
Da, foarte sensibila si iubitoare era. Ma enerva pana ma pierdeam si ii trageam cateva, a doua zi ii aruncam scuze in scarba, si o saptamana ma iubea de statea lipita de mine. Cand deveneam eu atasat, atent la ea, imi dadea cu flit
Bine, nu toate astea erau din cauza zodiilor. Vorba aia, poti fi prost in orice zodie.
Nu conteaza zodiile. Fi atenta ce fel de persoana e si cum se poarta. Poate sa fie o zodie ok si foarte toxic ca persoana