| Nikcoletta a întrebat:

Dacă sunt rac,cu ce zodie aş fi compatibilă?
Recunosc că fiecare om e diferit, dar totuşi eu am 30% din caracterul zodiei rac.
Caut pe cineva care să fie optimist si plin de viată.
Ce zodie îmi recomandați?

13 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cu un scorpion, ca să îți ignore instabilitatea.
Să nu încerci cu capricorn.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Racii cu taurii cum sunt? Nu sunt deloc compatibili asa-i? De ce racii oare sunt instabili? Ca dau mereu înapoi?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Taurii sunt apropiati de capricorn, impung.
Da, racul e enervant ca da inapoi.
https://www.eastrolog.ro/compatibilitati/taur/rac.php

Da înapoi și e inconsecvent, schimbător, cu fel si fel de toane cum scrie și în link, și exact asa și este, dar au uitat sa precizeze ca e sensibil, ca romantic se știa de asta.
Tu crezi in zodii?

Nu cred in zodii, dar nu ma pot abtine sa le studiez laughing
Unele persoane se identifica prin zodie, altele nu.
Am trait o dragoste capricorn-rac, incepuse foarte bine, apoi eram dusmani indragostiti, foarte toxici. Dadea inapoi exact acolo unde ma durea pe mine cel mai tare, m-am speriat si am fugit cu prietena ei, o scorpioanca.

Din seria bir cu fugițiihee hee ii dădusi fatala bietei copturi sad

Avea backup-uri, nu era inocenta.

Fiecare pare ca avea backup laughing Da, racii dau înapoi, dar pot fi și probleme de natură psihică ce determina un individ sa nu mai fie el însuși, sa fie total schimbat, abătut.
Eu știu ca racii sunt cei mai sinceri și iubitori, au și atuuri nu doar defecte, chestia e ca sun prea sensibili, dar nu cred ca sunt toți asa

Da, foarte sensibila si iubitoare era. Ma enerva pana ma pierdeam si ii trageam cateva, a doua zi ii aruncam scuze in scarba, si o saptamana ma iubea de statea lipita de mine. Cand deveneam eu atasat, atent la ea, imi dadea cu flit laughing
Bine, nu toate astea erau din cauza zodiilor. Vorba aia, poti fi prost in orice zodie.

| 1997onur a răspuns:

Rac s-ar potrivi cu octobuz laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu scorpion te potrivești, vărsător.

| Ella66 a răspuns:

Nu conteaza zodiile. Fi atenta ce fel de persoana e si cum se poarta. Poate sa fie o zodie ok si foarte toxic ca persoana

| Andreeaa20 a răspuns:

Cel mai probabil tot cu zodia rac

Întrebări similare