| Ciobanelul96 a întrebat:

Daca surprindeti o persoana care scapa portofelul si observati ca in acesta se afla o suma mare de bani sau un ifon scump fara ca aceasta sa observe, ii dati portofelul sau telefonul inapoi sau nu?

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Desigur. O dată am oprit un camion în mers, pentru că şoferului îi căzuse telefonul pe jos şi nu a observat.

| Drimmero a răspuns:

Da,, sunt invatat sa inapoiez ce nu e al meu. Am gasit acum ceva timp un portofel pe strada, cu buletin si alte acte,, m-am dus acasa la om sa i le duc.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Drimmero):

Ce frumos din partea ta.

| NotMyFault a răspuns (pentru justanotheruser99):

Ce? Tu nu ai fi facut la fel?

| justanotheruser99 a răspuns (pentru NotMyFault):

Ba da, insa eu sunt genul de persoana care mai degraba pierde chestii, decat sa gaseasca. Odata mi-am pierdut cheile, iar la ele aveam atasata o legitimatie. Un tip mi le-a gasit si mi le-a adus acasa. Dragut din partea lui.
Si da, ca sa nu te las in ceata, as fi facut la fel.

| Drimmero a răspuns (pentru justanotheruser99):

Norocul era ca il cunoasteam din priviri,, am stiut unde sa ma duc, a fost atat de bucuros ca a dat de un om binevoitor ca mine, initial a vrut sa ma rasplateasca, dar nu am acceptat si i-am zis ca am facut din placere si din educatie,, nu din interese. Ce as fi putut eu sa fac cu un buletin, niste acte de masina si o suma de bani? Am constientizat ca omul acela avea nevoie de ele/

"un om binevoitor" laughing
Ma omoară modestia asta.

Omul trebuie sa fie si modest in viata!

Absolut. Nu contest, insa nu suport modestia falsa.

Corect

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă am surprins acest moment, l-am atenționat într-o secundă, nu am stat să îi verific portmoneul! ))
E bine să-i atenționezi zâmbind și atunci când își 'pierd' intenționat, câte un șervețel. Ar fi orașul mai curat...

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Sigur ca il dau inapoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma apuc si tip dupa el rolling on the floor

| Halmache_Mircea_1999 a răspuns:

Sincer, i l-as da inapoi, fiindca banii sunt doar o hartie, bine avem nevoie de ei, dar daca ai multi nu e bine. Multe exemple sunt la TV.