| elena a întrebat:

Daca te-ai intalni cu cineva pe strada care ar fi aidoma tu, ce-ai face?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca as lamuri niste aspecte din viata stramosilor mei.pai nu se poate chiar asa.

14 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

L-as trimite in locul meu acasa si eu m-as duce dracuuuuuuuu..in lume laughing

| buburuzAndreea a răspuns:

M-as simti ca in "Print si cersetor" si as vrea sa facem schimb pentru un timp, ca sa vad cum e viata ei. Cred ca as ramane prietena cu ea si as ruga-o sa ma ajute la nevoie. Exista momente in care as vrea sa ma clonez, as salva o groaza de situatii. Bineinteles ca as fi disponibila si daca ea ar avea nevoie de o clona. big grin

| inna a răspuns:

M-as bucura nespus love struck.As trimite-o in locul meu la liceu, la anul sa de bacul in locul meu... iau eu as colinda prin tara... m-as distra la maxim, fara griji smug. Vise... rolling on the floor

| hashe86 a răspuns:

As fii dezamagit. credeam ca sunt unic si specialhee hee

| Ben. a răspuns:

M-as asigura ca nevasta -mea e acasa.

| lia a răspuns:

Probabil ca as trece pe langa ea... fara sa o observ, la cat de ingandurata merg pe strada big grin

| andreig a răspuns:

Mi-as trage doua palme si m`as certa de ce m`am lasat pe mana frizerului ala prost!

pupimik
| pupimik a răspuns:

As merge la ea si i-as spune ca am mai vazut-o de extrem de multe ori...

in oglinda big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MI-as suna parintii in legatura cu fratele geaman ascuns mie tongue

elena, replica lui Aminadab eu zic ca merita funda, de mult nu am ras la un raspuns rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu chiar m-am intilnit pe strada! Pai da, la cit am baut! priveam int-o vitrina (a unui magazin) preturile la bauturi si cind am ridicat privirea surpriza mare nu unu am vazut 3-4 da-alde mine!

cami
| cami a răspuns:

Aa fi. minunat! Sincer, nu stiu cum as reactiona, dar.aidoma doar din pct de vedere fizic, sau si mental? Probabil ca ambele. L-as tine, contacta mereu. Nu i-as mai da drumul happy

| elena explică:

"gabriel" si eu am hotarat tot asa, oricum multumesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as face cruce, inseamna ca ar fi necuratu'!
pai uita-te la mine, si zi, poate sa mai fie vreunul la fel?

| christabell a răspuns:

Dupa socul de rigoare, mi-as inchipui ca joc intr-un film de sf. Mi-a placut mult intrebarea!

Întrebări similare