anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă te ai întalni din întamplare pe stradă cu presedintele României, ce i-ai cere? Sau i-ai cere ceva? I-ai spune ceva? L-ai saluta? Sau ai trece pe langă dansul fara sa il bagi in seamă? Vă multumesc, seară bună.

Răspuns Câştigător
| Didutza30 a răspuns:

I-as cere un autograf!

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pana ti-ar raspunde el te salta SPP-ul rapid.

| AFR81 a răspuns:

Presedintele nu are foarte multe atributii (actualul nici macar pe alea nu le respecta), nu prea ai ce sa-i ceri. Mai potrivit ar fi premierul pentru asa ceva. Problema e ca, oricum, nu va tine cont de ceea ce spui. Legat de a doua problema, daca n-ar fi fost Iohannis presedintele, poate ca pe altul l-as fi salutat. Basescu cum era el hot, escroc si viclean, tot mai facea o gluma proasta si radea, iar fata lui de prost te amuza si-l facea, oarecum, simpatic. Actualul e un om de nimic, iar sotia sa incalca reguli esentiale de conduita.

| Kaℓi a răspuns:

I-as cere demisia, dar ar fi inutil. N-avem pe cine pune in loc, n-avem oameni politici sad
L-as saluta, ca are o varsta happy

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai ce. El daca ma vede pe mine m-a saluta?

| anonimg a răspuns (pentru DoarBogdan):

Ai un vot inteligent din partea mea tongue

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonimg):

Mersi. Cu oaameni ca tine putem face o tara cinstita happy

| WaterDrop a răspuns:

As intoarce capul si as voma in cea mai apropiata pubela.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ma intereseaza politica.

| Idris a răspuns:

Eu daca l-as intalni pe domnul presedinte al Romaniei si m-ar saluta el primul, l-as saluta inapoi, insa daca nu, imi vad in continuare de drum pentru ca nu se cade sa pleci capul in fata nimanui, decat al lui Allah.

| supremxxxoxo a răspuns:

Bv adrian

Alte răspunsuri