Sa nu mai fiu așa fraiera. Erau niste vremuri când, dacă ma gândesc acum, eram o mare fraiera. Plângeam si ma suparam din orice!
Exact asta mi-as spune si eu, insa cu mici (de fapt mari)completari... As avea nevoie.
Pai primul ar fi: "Bate.l pe baiatul care iti fura culorile"
Al doilea:"Nu purta niciodata roz"
Al treilea: " Nu plange din orice prostie si fii tare!"
Am observat ca mai toate persoanele isi propun asta cu : fii puternic/a...Ma intreb de ce doar unii sunt capabili sa si reuseasca
Yow înainte eram o plângăcioasă idioata de care se luau toti colegii. Eram o fraiera. Si am ajuns puternica si sunt bine.
Erai odata...
Vremurile au trecut...Si cu ajutorul acelor momente ai reusit sa ajungi ceea ce esti acum, o persoana puternica (si probabil ti-ai si dorit asta).
Da. Nu pot sa cred ce stupida eram. Dar acum sunt bine. Sunt foarte bine.
Astept si eu momentul in care sa spun ca sunt bine....Foarte bine...
Si Daisuki, dar Killy poate vorbi cu Daisuki. Eu bun ascultător.
Si Daisuki vorbi cu Killy poate....Si Killy ascultator bun.
Nu ma simt in stare acum sa povestesc despre asta...O iau iaar de la capat si iar incep sa-mi plang de milaa...
Cand te simti in stare sa vorbeste, Killy îmi spune, da?
Nu erau raspunsurile astea pentru tine ca sa fii in stare sa le citesti si sa le judeci.
Peace, man!
Daca Daisuki doreste sa fie plictisita de Killy cu povestile ei nemuritoare...Da.....Killy iti va spune.
Niciodată nu m-am plictisit sa aud un prieten vorbind.
De ce nu le punem? Pentru ca nu dorim.
Si cu ce te deranjam daca eram noi planse si cu greutati? Ti-e ciuda? Vrei si tu? N-ai destule?
IAmTheLegendary întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SilentRain întreabă: