Eu sincer cred ca da.Pentru ca indiferent cum ai fii tu, oamenii te baga in aceeasi oala cu persoanele cu care stai.Asa ca da, eu chiar cred ca societatea te va vedea si pe tine ca pe un om rau, chiar daca tu nu esti asa.
Nu exista asa ceva ca te alaturi unui grup si sa nu fii ca ei, numai daca nu esti James Bond sa te afli pritre ei in scop de a-i spiona.
Intrebarea e : de ce m-as alatura grupului daca si-asa nu sunt ca membrii lui?
Ok, inteleg ce zici. Ideea e ca eu merg pe principiul "cine se aseamana, se aduna" macar in procent de 80%.
Si ca sa raspund exact la intrebarea ta, daca ma integrez intr-un grup de parasute pentru ca ne place acelasi tip de manichiura, care sunt sansele sa nu fiu perceputa ca ele si sa se gandeasca oamenii ca motivul meu e unul nevinovat? Tu, sincer acum, daca m-ai vedea pe strada langa doua dame de companie arhicunoscute, ce impresie ti-ai forma despre mine?
Cand stai cu un grup de persoane dintre care doar tu esti diferit, vei fi perceput de societate ca restul grupului.Stai intr-un grup de persoane in care sa fi ca ei, acceptat, nu inteleg de ce ai sta cu niste oameni cu care n-ai nimic in comun.
In general da. De obicei stai cu oameni care sunt asemanatori cu tine.