| Joker3134 a întrebat:

Daca te duci si faci trerapie la 2 psihologi diferiti pentru stima de sine, poate sa te incurce cu ceva?

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Pot avea abordari diferite deci nu sugerez sa continui cu doi dar cred ca e ok daca incepi cu doi si sa continul cu cel care iti pare ca te ajuta mai mult. De multe ori in terapie conteaza chimia aia spontana care apare cu terapeutul.

4 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Nu, nu prea cred

| StrongHeart a răspuns:

Stima de sine nu o gasesti la psiholog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar daca ii minti, sau daca cumva au pareri diferite din interes personal. Se intampla cand vorbesti acelasi subiect cu 2 oameni diferiti, reactioneaza diferit, probabil si psihologii. Dar tu cand va trebui sa repeti a2a oara pentru celalalt, nu ii vei zice aceeasi poveste ca papagalul. Ci noi idei, (dupa ce te-a inspirat primul) si vei omite povestea anterioara.

| DanielBarbu a răspuns:

Nu o să fie o problemă, doar încearcă să ai răbdare cu ceea ce îți spun și fii sincer/ă cu ei. Rezultatele stabile se văd pe termen lung și adesea oamenii care au nevoie de ajutor nu au răbdarea să aștepte până apar.

Fie că e vorba de unul sau doi psihologi, felicitări că ai făcut pasul spre terapie, nu e lucru ușor și cred că în timp va face multe schimbări pozitive în viața ta.

Mult succes, sper să reușești în ceea ce ți-ai propus!

*Dacă ai nevoie de suport în plus, poți încerca următoarea aplicație mobilă Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.imfine&hl=en

Întrebări similare