Teoretic nimic nu te opreste, dar atata timp cat consumi si alcool si antibiotice in acelasi timp, pui foarte multa presiune nenecesara pe ficatul tau. Nu-i capat de lume, evident, dar gandeste-te, ai iesi la alergat in timp ce fumezi? Nu, pentru ca iti streseaza excesiv plamanii. La fel si in cazul asta cu ficatul.
Pe net ne spune (nu este un postulat!) :
"In general, nu este recomandat consumul de alcool in timpul tratamentului cu antibiotice, sau pana la 3 zile dupa ce au fost administrate aceste medicamente. Medicul care prescrie tratamentul poate da indicatii cu privire la consumul de alcool."
deci daca vrei sa fie totul ca la carte dupa ce termini de administat antibioticul, te abtii de la alcool 2-3 zile!
si daca vei consuma o bere dupa ce ai terminat antibioticul nu iti va face rau in organism, dar mai bine lasi o perioada...
Nu, nu poti!
Alcool poti consuma DUPA minim 24 de ore, DUPA ce ai terminat antibioticele.
Eu unul nu inteleg de ce apar unii dupa "12 ore" si dau un raspuns la ceva ce s-a scris deja! doar pentru a acumula puncte si atarna in clasmentul TPU!?
inteleg sa dai un replay si dupa 2 zile dupa ce a fost pusa o intrebare, dar in care iti aduci aportul cu ceva, adaugi ceva ce nu s-a mai spus!
dar daca vii si reiei ceea ce deja au spus ceilalti, este clar ca o faci doar pentru a aduna puncte!
deci atarnati domnule si doamna in continuare in top ca sunteti degeaba pentru aceasta comunitate!
E corect ce a spus Violleta. Voiam sa-i evaluez raspunsul ca fiind unul folositor si inteligent, dar daca femeia blocheaza toti utilizatorii ce au avut la un moment dat un conflict cu ea, nu mai poti sa-i dai nimic, si a mai pierdut niste puncte... De retinut pentru toata lumea: Nu exista om care nu intra in conflicte. Toti suntem diferiti si gandim diferit si asta la un moment dat, genereaza conflicte. Daca ne-am apuca sa fim ignoranti cu toata lumea ce va avea o discutie conflictuala cu noi, am trai individual si neinteractionand cu nimeni, si nici macar cu familia. De prieteni nici nu mai zic.
www_6598 întreabă: