Alabama.
L-am mai avut, dar imi place mai mult cel pe care il am acum. Imi aduce aminte de primele zile ale mele pe siteul asta.
CryOfTheBlackBirds
,, Your nume is frrumiix!" ))))
Https://www.youtube.com/watch?v=6GKFnwanS1I
Is frumoase versurile. :D
XD
Ce binee...Sarbatoare nationala ..Mondiala* ))))))))
Mandreste-te in continuare!
Hmmm....Nu, multumesc. ))
Cu placere!
Mai ales,, f.u.c.k.i.n.g. kill you", odododo :X, ajunge direct la inima (si posibil si prin ea) partea aceasta.
Pai vezi ca stii
e clar, te pun pe lista userilor,, d-astia sa-mi feresc inima".
Muaaaahahahahahahahahahahahaha *ras malefic*
.epykS
Ghiceste ce am scris. )
Foarte bine.
Ai avea si tu un nume original.
Ar merge sa-ti pui asta drept av :))
http://img.desmotivaciones.es/201305/killmeplease.jpg
Hue hue hue )))
Mersi pentru sfat. )
Cu plasiere :*.
App., azi ii sc. de esti treaza atat de devreme?
Nu-mi placea sc. cand o aveam si eu, insa acum parca-mi mai place, sa-i vad pe altii cum se chinuie ).
Nu sunt treaza ca trebuie sa merg la scoala.)))
Ci pentru ca sunt traumatizata..Azi dau 3 teste la materiile la care am niste profesori maii...Da. Mate, fizica, engleza
Si mi-e frica la fizica pentru ca a noastra scumpa profesoara ne da la fiecare test in jur de 12-15 probleme care nu pot fi rezolvate intr-o ora oricat te-ai stradui...Si de asta am doar note de 8-9 in teste si 10 doar la ascultat...(
A..da..Am ore de dupa-amiaza si de asta nu ma duc la scoala acum.Da. Se vede ca m-am trezit acum jumate de ora, nu?)
Da, 8 si 9 sunt note foarte bune, eu nu-mi amintesc sa fi avut spre ex. vreodata o nota mai mare de 7 la matematica , in general nu-mi bateam eu capul cu invatatul.Ma rog, iti tin pumnii, sigur le treci .
Si ce ai ajuns daca nu invatai?
Mersi...
Esti snoaba?
Nu.
De ce intrebi?)))
Asa parea
Parea )
Deci nu mai pare, nu?))
Depinde
Ii greu de cunoscut caracteru' unui om si-n realitate, daramite intr-un mediu in care nu exista voci, impicit si ton, gestica s.a.m.d.
Adevarat...
Tapalacadingdong...
Hmm.
Interesant....Sigur numele tau ar starni invidie. (
Dada sau de nu ţongpongţong )
,,Ala ii tati"!)))))))))
'Dara" )
Neaataa cu Razvaan si Danii )))
Hmm/// cred ca mi-as pune SuciuSorina in loc de SorinaSuciu ) sau SoriSori... ma mai gandesc
Uuu, suna interesaantt )
Daca le-ai pune pe amandoua impreuna ar iesi un nume bengos.))
Mai bengos ca al tau nu am cum sa gasesc )
D'acord!)