Hmm/// cred ca mi-as pune SuciuSorina in loc de SorinaSuciu ) sau SoriSori... ma mai gandesc
Uuu, suna interesaantt )
Daca le-ai pune pe amandoua impreuna ar iesi un nume bengos.))
Ar merge sa-ti pui asta drept av :))
http://img.desmotivaciones.es/201305/killmeplease.jpg
Cu plasiere :*.
App., azi ii sc. de esti treaza atat de devreme?
Nu-mi placea sc. cand o aveam si eu, insa acum parca-mi mai place, sa-i vad pe altii cum se chinuie ).
Nu sunt treaza ca trebuie sa merg la scoala.)))
Ci pentru ca sunt traumatizata..Azi dau 3 teste la materiile la care am niste profesori maii...Da. Mate, fizica, engleza
Si mi-e frica la fizica pentru ca a noastra scumpa profesoara ne da la fiecare test in jur de 12-15 probleme care nu pot fi rezolvate intr-o ora oricat te-ai stradui...Si de asta am doar note de 8-9 in teste si 10 doar la ascultat...(
A..da..Am ore de dupa-amiaza si de asta nu ma duc la scoala acum.Da. Se vede ca m-am trezit acum jumate de ora, nu?)
Da, 8 si 9 sunt note foarte bune, eu nu-mi amintesc sa fi avut spre ex. vreodata o nota mai mare de 7 la matematica , in general nu-mi bateam eu capul cu invatatul.Ma rog, iti tin pumnii, sigur le treci .
Depinde
Ii greu de cunoscut caracteru' unui om si-n realitate, daramite intr-un mediu in care nu exista voci, impicit si ton, gestica s.a.m.d.
AndrewTate7789 întreabă: