Și cumperi mc-ul? Sau îți umpli cada cu bigmac-uri și cartofi și faci o baie așa, sau piscina, că nu știu ce ai tu.
Sa faci baie în cartofi prăjiți e rispa
Cumpăr 4 mese și le umpul cu de toate :*
Am zis 50000 de euro, cu banii ăștia umpli un apartament, și-l și cumperi.
Pai doar nu vrei sa cheltui atâtea bani pe mc... trebuie sa mai rămână și pentru pizza
Din ciment și cărămizi sau din silicon medical?
Otel inoxidabil
Și ce-ar fi?
Imi iau inca o masina noua, asa sa le fac in ciuda la prostii care toata viata au mers doar cu harburi luate din talciocuri
Angajez pe prietenul Oleg, din Ucraina, sa te impuste si iti fur restul de bani. On a more serious note... in momentul asta as cumpara un apartament nou, m-as muta in el, si pe asta al meu l-as vinde si as investi in vreo 2-3 proiectele pe care le am in cap de ceva ani (cel mai probabil 3 - o aplicatie de mobil, un joc de mobil, si o tastatura cu un design mai neconventional).
Cu ajutorul lu Dumnezeu hahahha
Ăia din poză ce sfinți sunt? Că nu am citit cărțile din saga Creștină.
Autoru tot anonim a rămas?
Sfintii eu si eu ... de fapt, sunt dintr-un anime cu autor cunoscut.
Păi și ce faceți voi aici, mi-e frică să nu cumva să fiți ceva sectă de sataniști.
Nu te mușcă nimeni garantez, facem spiritisme cu mc
Păi dacă faceți spiritisme cu hamburgeri clar nu intru, dacă erați doar sataniști mă mai gândeam.
E alegerea ta, faci cum dorești
Nu, mersi. Cine-i yournightmare?
In primul rind punct la punct sanatatea intregii familii.Ies in pensie si plecam toata familia undeva la mica intelegere poate in insulele Maldive sau in Grecia unde stam o luna.Pe urma cumpar casa copiilor unde vor ei.
Ii donez la fundatia mereu aproape si un copil va putea rade din nou.
Ce drăguuț, îți ajuți părinții. Frumos frumos
Tu ce ai face cu banii?
Depinde, tind spre a deschide o activitate, dar nu aș ști în momentul ăsta în ce domeniu.
As baga toti banii la ruleta pe culoarea rosie si as face 95.000, apoi iti dau aia 50.000 inapoi sa nu imi scoti ochii pe viitor
Tu ești singurul care a înțeles că după îi vreau înapoi