| Delycious..And...Funky a întrebat:

Daca ti s-ar intampla o situatie jenanta sau ceva de genul asta ce ai face?! Ex: sa mergi linistit(a) pe strada si de-o data te impiedici.

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Chiar azi mi s-a intamplat! Mergeam spre clasa cu doi colegi si cand urcam scarile m-am impiedicat ca toanta si aia doi se uitau la mine si radeaulaughing. Eh ce sa fac, nu puteam sa le dau cu ghiozdanu` in cap.Am incercat sa trec peste situatie, razand impreuna cu ei si am schimbat subiectul fara ca ei sa stiewhistlingSper sa fi uitatlaughing

16 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

La câte gropi sunt pe trotuarele noastre, situaţia e banală, nu jenantă, chiar zilele trecute am călcat strâmb şi am picat ca o plăcintă, mă dor şi acum genunchii... dar m-am ridicat atât de repede încât ai fi zis că ţi s-a părut...

Elianna
| Elianna a răspuns:

Azi am avut o astfel de situati jenanta cand mi-s-a rupt un toc la cizma(de 10 cm!) si am venit schiopatand pana acasa! Noroc ca nu eram prea departe.Eram ca-n poezie..."soldatul care vine tragand al lui picior" smug)))

| Barajag a răspuns:

Ma impiedic mai mereu, asa sunt eulaughingCe sa-i faci la o ursoiaca impiedicata? Nu fac nimic, ma uit in jur si apoi trag un ranjethee hee

| Vizitiul a răspuns:

Nimic deosebit, m-as ridica.

| L a răspuns:

Ma impiedic laughing si merg mai departe`. oricui i se mai intampla laughing

| Helvete a răspuns:

Nimic. As merge mai departe, eventual m-as ridica si as merge mai departe, in cazul in care as fi cazut. Nu mi se pare o situatie jenanta. Si chiar nu mi-ar pasa daca sau cine m-a vazut. Se putea intampla oricui.

| LuS[z] a răspuns:

M-as ridica si as continua sa merg ce sa fac altceva?

| simona_6231 a răspuns:

Inca nu mi s-a intamplatbig grin... dar daca s`ar intampla as rade si de minelaughing.

| hugo a răspuns:

Te ridici, "inveti noi moduri sa te scuturi"big grin

| cîrne a răspuns:

As injura groapa

| Miruna3094 a răspuns:

De cate ori mi s-a intamplat sa ma impiedic in vazutul tuturor nici eu nu mai stiu, dar ma fac ca nu s-a intamplat nimic si merg mai departe. I se poate intampla oricuilaughing

| OnWeed a răspuns:

Ma ridic si continui sa merg de parca nu s-ar fi intamplat, ce ar trebui sa fac?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o consider o situatie jenanta, doar cand o sa mergi nu stai cu capu in jos sa te uiti dupa fiecare groapa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ridicwinking si merg mai departe!
Se mai intamplatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ridic capu` razand si-mi vad de drum. Ce-ai vrea sa fac, sa raman acolo de rasu` lumii?laughing

| nemethhh a răspuns:

As zice : hehe ce`am gasit al meu sa fie ...vezi? am gasit 10 lei daca vad bine