Chiar azi mi s-a intamplat! Mergeam spre clasa cu doi colegi si cand urcam scarile m-am impiedicat ca toanta si aia doi se uitau la mine si radeau. Eh ce sa fac, nu puteam sa le dau cu ghiozdanu` in cap.Am incercat sa trec peste situatie, razand impreuna cu ei si am schimbat subiectul fara ca ei sa stieSper sa fi uitat
La câte gropi sunt pe trotuarele noastre, situaţia e banală, nu jenantă, chiar zilele trecute am călcat strâmb şi am picat ca o plăcintă, mă dor şi acum genunchii... dar m-am ridicat atât de repede încât ai fi zis că ţi s-a părut...
Azi am avut o astfel de situati jenanta cand mi-s-a rupt un toc la cizma(de 10 cm!) si am venit schiopatand pana acasa! Noroc ca nu eram prea departe.Eram ca-n poezie..."soldatul care vine tragand al lui picior" )))
Ma impiedic mai mereu, asa sunt euCe sa-i faci la o ursoiaca impiedicata? Nu fac nimic, ma uit in jur si apoi trag un ranjet
Nimic. As merge mai departe, eventual m-as ridica si as merge mai departe, in cazul in care as fi cazut. Nu mi se pare o situatie jenanta. Si chiar nu mi-ar pasa daca sau cine m-a vazut. Se putea intampla oricui.
De cate ori mi s-a intamplat sa ma impiedic in vazutul tuturor nici eu nu mai stiu, dar ma fac ca nu s-a intamplat nimic si merg mai departe. I se poate intampla oricui
Ma ridic si continui sa merg de parca nu s-ar fi intamplat, ce ar trebui sa fac?
As zice : hehe ce`am gasit al meu sa fie ...vezi? am gasit 10 lei daca vad bine
K9pInKuTzZaThA întreabă:
Eva1997 întreabă: