Drăguţ blogul, dar ce-ai zice să scrii şi despre altele, cum ar fi dragoste, viaţă, prietenie? Să faci compuneri şi poezii, cu sau fără rimă. Am şi eu un blog, aşa că îţi cer şi eu părerea: http://aproapedeapus.blogspot.com/.
Buna sa stii ca imi place blogul.Mai are de facut niste ajustari, dar banuiesc ca este primul tau blog, dar totusi te-ai descurcat bine
E super :) Chair imi place. Poate imi spui ce crezi de al meu: www.meandmyself-ann.blobspot.com
Multumesc pentru pareri.
@●ℓίvε ίη šρяίηģ ċσℓσяš●: dragut blog, am sa mai revin pe el. Si multumesc de sfat, am sa incerc sa scriu si compuneri (am scris una "ochii, oglinda sufletului"), dar la poezii nu ma bag
@Dolanesc: mersi!
@beautifulkiss: dap, e primul meu blog. si multumesc de aprecieri
@Ann95: nu e bun link-ul :-s
1. articolele sunt bune, chiar imi plac. ai de la mine un link pe un blog.
2. sunt interesante desenele alea din header si footer, insa eu as merge pe o tema cu 3 coloane - se pot aranja mult mai bine elementele.
3. ai si un vot pentru concursul eMAG.
4. fara suparare, dar straduieste-te sa folosesti 1i si 2i corect. sunt foarte multi adolescenti care nu stiu cand se scrie "fi" si cand "fii". nu o spun cu rautate, dar da naspa cand cineva citeste ceva scris gresit.
5. titlurile articolelor sa fie intre 4-8 cuvinte. nu doar doua.
1. multumesc mult! sa-mi lasi link-ul tau te rog.
2.hmm, e doar o tema wordpress gratuita. nu stiu dc, dar nu imi plac temele pe 3 colane.
3.multumesc din nou
4.mess-ul m-a tampit. stiu ca am o problema cu i-urile, si nu numai... mi-a spus si meitatoarea de romana ... am sa ma straduiesc sa nu mai gresesc.
5. asta de ce?
P. S. multumesc de sinceritate si de sfaturi >
Alina a zis: multumesc mult! sa-mi lasi link-ul tau te rog
iuddavali raspunde: http://stirist.com
5. se spune ca pentru SEO e mai bine ca titlurile sa fie cat mai mici. se poate scrie mai mult, insa ma limitez doar la informatia bruta. adica: cat mai scurte si cat mai pe idee, cat mai targetat pe ceea ce vrei sa scrii si ce preconizezi ca vor cauta altii.
exercitiu: da o cautare in google si analizeaza rezultatele de pe prima pagina. e asemanator cu jocurile ale in care trebuie sa identifici asemanari si deosebiri intre doua imagini. oarecum. ca sa fie mai evidente diferentele analizeaza primul rezultat din pagina cu ultimul. daca dai pe paginile urmatoare, vei obserca ca sunt din ce in ce mai rare cuvintele ingrosate, cuvintele cheie pentru care ai dat cautarea.
e mult de zis despre SEO. si sunt destule articole pe internet chiar in romana. nu e neaparat necesar sa citim in engleza. dar pentru o lamurire mai mare, putem apela si la articole in engleza.
Iuddavali, ori nu am inteles eu bine, ori ai gresit tu ceva... ca nu mai inteleg nimica
tu ai spus asa: "5. titlurile articolelor sa fie intre 4-8 cuvinte. nu doar doua."... iar eu de aici am inteles ca titlurile trebuie sa fie cat mai lungi.
iar tu imi explici dupa aceea contrariul
help me :d
Interesant blogul, insa ma supar... mi-ai furat tema. oricum reusit, te-am adaugat la preferinte si am sa mai trec pe la tine.
sunt zambetesiperle, am mai nimerit de vreo doua ori pe la tine
Dece mai intrebi? Vezi ca pe blogul tau apare (Autorii au şters acest blog.)Asa ca?
anonim_4396 întreabă: