| LisaJulie a întrebat:

Dacă tot avem utilizatori ca IonelFlorianUrzica și Niveluri care cred in existenta vizitatorilor spațial fără dovezi, sunt curioasa pe ce site-uri intra și ce carti citesc de ajung sa creadă in astea? Care a fost cel mai ciudat video, site sau carte peste care ați dat cu privire la teorii din acestea si întâlnirii de gradul 0?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Chiar iei troli de genul in serios?

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Tipul pare convins de ce spune!

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Așa de convins că marea lui sursa de informare e YouTube.

| ioana748 a răspuns:

Generalul Emil Strainu are niste informații interesante,

| Valentinaldoilea a răspuns:

De ce pentru vizitatorii extrateresti e nevoie de dovezi, dar nu si pentru "minunile" unui dumnezeu? Cei care sustin exestenta lui fara dovezi nu sunt tot trolli?

| IonelFlorianUrzica a răspuns:

Eu nu știu de ce ma iei într-una in ras? Nu m-am uitat pe,, Dacul liber " sau,, Justițiarul ", nici nu știam de site-urile astea! Cum adică fără dovezi, pentru tine sutele de videoclipuri de pe YouTube ce sunt?

| Koba12345 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Cred in existenta vietii extraterestre, da afirmatia necesita lamuriri. Putem incadra formele de viata in 3 categorii: 1 Microbiologic 2 Complex - gen animalele. 3 Inteligent - capacitatea de a construi unelte sofisticate si manipula lumea din jur- ca noi oamenii. Microbiologic a cam fost deja dovedit stiintific, Forme de viata complexe ca animalele de pe pamant sunt convins ca exista dar viata inteligenta ca noi este o intrebare dificila. In primul rand aparitia vietii inteligente s-ar putea sa nu fie un proces natural ci o adaptare la supravietuire intr-un mediu defavorabil. Dar stiind cat de vast este universul. nu-i total exclus sa existe