Tipul pare convins de ce spune!
Așa de convins că marea lui sursa de informare e YouTube.
De ce pentru vizitatorii extrateresti e nevoie de dovezi, dar nu si pentru "minunile" unui dumnezeu? Cei care sustin exestenta lui fara dovezi nu sunt tot trolli?
Eu nu știu de ce ma iei într-una in ras? Nu m-am uitat pe,, Dacul liber " sau,, Justițiarul ", nici nu știam de site-urile astea! Cum adică fără dovezi, pentru tine sutele de videoclipuri de pe YouTube ce sunt?
Cred in existenta vietii extraterestre, da afirmatia necesita lamuriri. Putem incadra formele de viata in 3 categorii: 1 Microbiologic 2 Complex - gen animalele. 3 Inteligent - capacitatea de a construi unelte sofisticate si manipula lumea din jur- ca noi oamenii. Microbiologic a cam fost deja dovedit stiintific, Forme de viata complexe ca animalele de pe pamant sunt convins ca exista dar viata inteligenta ca noi este o intrebare dificila. In primul rand aparitia vietii inteligente s-ar putea sa nu fie un proces natural ci o adaptare la supravietuire intr-un mediu defavorabil. Dar stiind cat de vast este universul. nu-i total exclus sa existe
Cipi1212 întreabă: