Pai, daca e sa o luam asa, am multe de zis, deci sa incep.
Parerea mea e ca NU ne am nascut in locul potrivit, din mai multe puncte de vedere.
In primul rand, ce ma enerveaza cel mai mult la aceasta tara, sunt "liderii" care o controleaza, intr-un fel, deoarece nu stiu sa ii puna calitatile in evidenta (astfel ar putea creste si economia, dar na...de ce sa ne bucuram toti ca avem bani, mai bine sa ia de la noi si sa stea ei ca in puf, nu?)
In al doilea rand, ducem lipsa de civilizatie, nu ai sa vezi in alte tari astfel de "persoane". Ca de exemplu, in Spania, nu gasesti nici un retardat mintal la vr`un colt, care te vede si se tine dp tine. No way! am fost si m`am convins.
In ultimul rand...banii [] cu banii se pot face multe. mi-ar fi placut sa fim si noi o tara civilizata, cu o economie dezvoltata, sa nu traiasca bietii oameni prin shantzuri sau mai stiu eu ce, sa vina trupele noastre preferate (straine bineinteles) sa cante aici, nu sa fuga de noi ca de ciuma...Ar fi frumos.
In concluzie, Nu ne-am Nascut In Locul Potrivit. u
Stii vorba aia: "E frumos da` nu prea." Cam asa e si cu Romania... E frumoasa, da` nu prea.
Te pup. :*
sempreinvolo30 întreabă:
Raul întreabă:
LittleSue întreabă: