Nu are cum sa fie vina ta, daca cineva doreste sa te abordeze ar trebui sa o faca direct, nu sa astepte de la tine sa faci primul pas.
Care? ca m-am despartit de toate, toate imi iubeau sufletul dar cand m-a vazut s-a dus naibi toata iubirea
Vad, vad. Poate mi-l sterge chiar acum.
Vorbesc urat doar in gand sau cand nu ma aude nimeni. Nu vreau sa apar la TV pentru ca m-a auzit cineva injurand. Da, ador pisicile si ma simt ca o pisica.
Nici numai stiu ca mam imbatat si le-am uitat, nu erau prea vizibile ele pe site
Știi ce e interesant la avatarul tău? Că așa când îl văd mic pare o pisică speriată, privind din întuneric. Însă când îl mărești parcă fața pisicii exprimă altceva. Nu mai observ frică ci puțină viclenie și altceva la ce nu mă pot gândi acum.
De asta-mi plac pisicile. )
La ce nu te poti gandi? Sper ca nu-i ceva rau.
O sa plec cand imi va suna ceasul. Deja le-am trimit cateva mesaje. Ideea e ca au dat un semn de viata- mi-au mutat intrebarea la alta categorie.
N-am gasit alta expresie. Voi vedea in sfarsit cum e sa mori, chiar si pe un site
Imi dau seama ce inabordabila e o pustoaica, ma rog, asa vrea sa para.
Macar esti inteligenta, trebuie sa valoreze ceva.
Faza cu seriozitea e ca poti sa fi si "abordabila" si serioasa in acelasi timp.
Adevarul e ca 1 din 10 au curajul sa abordeze.
Si daca venea la tine si se prezenta, ore cine era mai intimidat?!
In fine, legat de cont, fa-te ca ai uitat parola
Probabil din cauza varstei, asa se comporta multi baieti mai tineri, incearca sa iti atraga atentia prin cele mai stupide metode dar nu indraznesc sa mearga mai departe, sa iti spuna ceva srios. Nu esti tu inabordabila, vina este la ei
In viziunea altora par "vinovata", iar in a altora nu. Ce tare!
Corect. Imi place cum gandesti, dar am si eu partea mea de vina.
anonim_4396 întreabă: