Sarbatorile de iarna sunt minunate, singura placere iarna...intre atat frig si vreme mohorata. Imi place sa primesc cadouri si sa dau cadouri, imi place cand se strange toata familia, imi place ca peste tot miroase a portocale si imi place ca in jurul meu e numai culoare.
Chiar daca mama munceste zile intregi sa puna la punct o masa pentru seara de Craciun, chiar daca muncim zile intregi sa facem curatenie dupa vreo petrecere de Revelion si sa strangem acele de la brad...raman amintiri placute in fiecare an.
Profit cat pot de bucuria din timpul sarbatorilor de iarna si nu las pe nimeni sa mi le strice.
Sarbatorile de iarna sunt mereu asteptate cu drag. Asta pentru ca in fiecare an, este un prilaj ca familiile sa stea impreuna. Sarbatorile de oameni sunt momente de apropiere sufleteasca intre oameni.
Intotdeauna astept cu nerabdare sarbatorile de iarna. E un prilej deosebit sa am alaturi toata familia, sa intampinam impreuna noul an.
Buna!, in cazul meu le privesc cum ca mi-ar curata sufletul de ganduri negre si asteptandu-le cu foarte multa "alegra", fericire -considerand un noroocc!- sosirii lor,-ca astfel rudele, cei apropiati .atunci isi amintesc cu entuziasm de mine.de ai mei!, in rest is imuni!, sanatosi ca noi altii!, ps.: sarbatorile ca atare .cica reusesc sa reuneasca intalnirea cu cei dragi!, numai bine, pa!
Imi place sa impodobesc bradul si casa, si cel mai mult imi place sa merg la cumparaturi. este singura sarbatoare pe care o astept cu nerabdare.
Asa ma cuprinde spiritul sarbatorilor, simt spiritul Craciunului in mine si este super, singura zi din an in care toti sunt impreuna.
Buna!
Mie imi plac foarte mult sarbatorile de iarna si le astept cu mult drag
Tot timpul mi-a placut f mult sarbatorile de iarna si le asteptam ca mare drag, dar acum nimic nu mai e ca inainte, nu stiu e viata prea monotona
MadaAwwr întreabă: