| danutza a întrebat:

Daca tot traim intr-o lume in care nimic nu ne mai surprinde care este cea mai mare minciuna pe care ati auzito?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astazi?
A iesit Romania din criza financiara....fuck...vin acasalaughing

13 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ca tot orasul meu va avea wireless moca in maxim 3 luni.

| maryana5 a răspuns:

Parlamentarii:"in toata tara, se maresc salariile!"

| Timishan a răspuns:

Ca dupa moarte, voi da si eu socoteala Creatorului. rolling on the floor Pai!?, daca stie inainte tot ce va fi, pentru ce m-a mai lasat sa ma nasc?, sa ma judece apoi ca am cedat "ispitelor"?, ori, si pentru ce scriu acum? Cam sadic jocul Creatorului. tongue

| monyk a răspuns:

Buna, cea mai mare minciuna:ca m-a iubit fostul iubit... ipocrizia astasad

| lili24 a răspuns:

Cea mai mare minciuna care am auzit-o : romanii sunt cei mai harnici dintre toate natiile de pe pamantul asta, ei sunt cei mai inteligenti si muncesc pe rupte. Romanii isi ajuta semenii, nu se birfesc si nu sunt invidiosi unii pe altii. Cele mai frumoase si destepte fete din lume sunt in Romania.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cea mai mare minciuna...pai ca se maresc salariile profesorilor cu 50 %.

| cd92 a răspuns:

Cea mai mare minciuna ar fi aia cu autostrada, deci basescu zice ca avem 200km (unde?) si la sfarsitul lui 2010 vom avem peste 1000, la nesimtirea care este in romania vom avea autostrazi la pastele cailor. Apropo de ce nemtii au autobahn fara limita de viteza si noi nu avem?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost la vinatoare si unul spunea ca a tras intr-un copac plin cu grauri si au cazut atitia grauri de intrai pina la genunchi in grauri.

| 1968 a răspuns:

11 septembrie 2001 cea mai mare minciuna posibila!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca nu exista Dumnezeu.

| Silvia a răspuns:

Ca porcul zboaralaughing

| 160310 a răspuns:

Ca ea ma iubeste.

| . a răspuns:

Cea mai mare minciuna a tuturor timpurilor care a fost si o sa fie intotdeauna number 1 e "sunt virgina".

Întrebări similare