Asimetria fetei, discordanta intre distantele dintre componentele fetei si de cele mai multe ori asociem uratenia oamenilor grasi.nu cred ca trebuie sa-ti reamintesc ca sufletul face diferenta(prostii pentru majoritatea dintre noi)
Intr-adevar nu toti bebelusii sunt frumosi, insa orice mama isi iubeste copilul, spunand totodata ca este si cel mai frumos copil si altul ca el nu e, cand ajung mari, numai pe d-zeu il poti intreba de ce sunt unii urati.
Bebelusii sunt frumosi? De ce? Mie toti mi se par la fel: mici, cu capu' mare, plangaciosi, enervanti...
Nu e vorba de uratenie, se schimba trasaturile, se dezvolta.Fiecare om e frumos in felul lui.Eu una ador bebelusii:XPa, Pa!
Pentru ca se transforma pe percurs.sunt convinsa ca nici tu nu mai semeni cu bebelusul acela mic si bucalat care erai. oricum, asa cum se zice. orice om e frumos in felul lui, este important sa-l descoperi
Cine a zis ca toti bebelusii sunt frumosi?
Si depinde ce crezi tu ca inseamna urat!
Asta depinde de gustul fiecarei persoane!
Ceea ce tu vezi un om urat poate altul il vede superb!
Sincer mi se pare o intrebare putin ciudata, dar oricum sper ca te-am facut sa intelegi ceva!
Ceva frumos tot au.si e numai al LOR, poate sunt urati in exterior dar sunt multi mult mai frumosi in interior fata de altii ...care raman cu exteriorul care se DUCE'' incet incet}. multi poate au avut accindente, traume fizice sunt multe lucruri care iti distrug fizicul niciodata nu STII.
Toti bebelusii ssunt frumosii.de ce sunte-ti uraciosi cu copilasi? voi cum ati fost?
E ciudata intrebarea...toti copii mici sunt frumosi si dragalasi dar cu cat cresc vor arata ca parinti lor si atunci se cam schimba situatia.