Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 7 Februarie 2025 sunt:
Cum arata barbatul perfect din punctul de vedere al unei femei/doamne? Credeți ca exista barbatul perfect?
Salut tuturor! Am observat în ultimii ani, în spațiul public, o disputa pe rolurile bărbaților și a femeilor, iar odată cu acest val suveranist o dorință a se reveni la o societate total condusă...? (mai mult)
Este cineva pe grupul prostituate cinstite si poate sa ma adauge si pe mine? pe telegram
Ce parfumuri va plac mult?
Intrebare despre UK ma ajutați și pe mine cu un răspuns doar cei care știți despre ce vorbiți și chiar aveți legătură cu întrebarea mea, va rog? Ideea este ca am tot auzit ca dacă faci facultate...? (mai mult)
Ce cafea va place cel mai mult?
Nu vi se pare că mereu femeia e de vină? De exemplu o femeie de 30 de ani căruia îi place enorm un bărbat tot de 30 de ani în general e refuzata pentru că bărbatul de 30 de ani preferă o fată...? (mai mult)
Ce preferati ca animalut de companie dintre: caine pisica iepuras sau perus?
Se poate lua alocație și din Anglia și din România pentru copiii minori? Cineva care știe? Cum se poate face? Mulțumesc
Ce părere aveți despre sportul din România, raportat la restul lumii?
Am fost in DM și am găsit acest parfum ce mirosea incredibil de frumos, persista 6 ore pe piele și pe haine vad că câteva zile! Am avut parfumuri mult mai scumpe și nu mirosea așa de divin ca acesta!...? (mai mult)
Bună seara, ma poate ajuta cineva cu un cabinet ginecolog care face avort medicamentos din Botoșani? Mulțumesc.
Buna ziua as vrea sa dau niste cainii la adapost cum procedez
Ce părere aveți de Slipknot? :D
Daca sunt cu bicicleta pe pista de biciclete de pe Splaiul Independentei și sunt mașini în spatele meu pot sa stationez pe pista și să îi forțez să intre pe banda de mașini sau e ilegal?
Vedeți că userul Madaawwr sau cum are nickname- ul aberează grav și va induce grav cu amenințările ei! Eu nu am amenințat- o cu moartea și cu nimic! Eu nu ameninț userii mai ales fetele! Tipa ...? (mai mult)
Ce napolitane va plac foarte mult?
Ce limba va place mai mult dintre: spaniola portugheza și italiana?
Utilizatorul Mindfulness mă amenință cu moartea și mă înjură de morți, cum ii fac raport? Nu pot că sunt utilizator junior
E ciudat că am dat bac-ul în anul 2021 și încă mă bucur uneori când mă gândesc că am promovat acest examen?
Observ tot mai mult atitudinea și mentalitatea oamenilor de astăzi. De ce tot mai mulți judecă pierderea de timp sau lipsa de ocupație a altuia ca și când ar fi ceva greșit?! Eu aici nu mă ...? (mai mult)
Adevărul. Dacă adevărul este doar constatativ și sincer, de ce multă lume nu- l folosește doar cu acest scop sincer și pur?! De ce după ce un om își expune adevărul lui, simte nevoia...? (mai mult)
Voi folosiți AI? Ce părere aveți despre AI?
Mit sau Realitate? Hey lume, știți ca se spune ca geniile sunt dezordonate, cel mai probabil din cauza ca au mintea ocupată. Daca analizam la sânge aceasta afirmație, se deduce ca persoanele...? (mai mult)
Ce va place mai mult: biologia geografia istoria fizica sau chimia? Pe care o alegeți?
Buna! Ce beneficii pot avea cu abonamentul Vodafone? ca de exemplu încărcarea unei alte cartele Vdf. Cum să mă fac înțeleasă, pot cumpără un paysafe prin abonament? Plata să apară la...? (mai mult)
Va plac mai mult cainii și pisicile de rasă sau cei obisnuiti care nu sunt de rasă?
Hei, TPU, voi cei emoționali și creativi care trăiți cu emoții profunde cum faceți să vă împărțiți viața între responsabilități și voi (emoții + creație + relația cu voi)? Eu...? (mai mult)
Care sunt fructele voastre preferate? Cât de des le mâncați?
Va salut, am o mare dilema, deci de ce unele lucruri cum ar fi o mașina, o casa, un televizor nu se degradeaza in timp si raman aproape ca in prima in timp ce altele se degradeaza foarte repede chiar...? (mai mult)
Nu era depresia boala secolului acum e anxietatea? Stau pe TikTok și e incredibil câți suferă de anxietate, majoritatea femei și tinere dar și bărbați, băieți! De ce se întâmplă acest lucru?...? (mai mult)
Ce înseamnă CI, BI, seria Nr?
M- au prins jandarmii azi pe tramvai și m- au taxat cu o amenda de 100 de lei (minim). De obicei cat da amenda daca te prinde? Mi- o spus acel jandarm că mi- o dat minim din cauza situației mele...? (mai mult)
A pus cineva ceva in căsuța de bagaje la Lidl și i s-a furat. I -am spus paznicului. Trebuie anunțată poliția daca era de o sumă sub 10 lei?
Ce parere aveti despre oamenii mai timizi? De ce?
Ce va place mai mult: engleza, franceza sau germana?
Ce cărți v-au plăcut cel mai mult?
Un prieten de- al meu a format numărul 112 pe telefonul meu (în semn de glumă) și a sunat din greșeală. Am închis după vreo 2 sau 3 secunde fără a zice ceva către operator (dar s- a auzit totuși...? (mai mult)
Ce biscuiti va plac foarte mult? Mie îmi plac biscuiții oreo foarte mult cei cu lapte
Ce animalute de companie aveti?
Ati putea fi vegetarieni sau vegani? Pe termen lung ma refer. Eu as putea fi maxim vegetarian.
Va salut, am o mare dilema, deci din ce material sunt făcute monezile de 100 lei si 500 lei din anii 90'S? Mi- a dat tata o monedă in seara asta si e un pic ruginita, oxidata si nu știu cum sa scot...? (mai mult)
Salut, intampin o problema legata cu Story.ul de pe Facebook, acesta apare doar in aplicatia Messenger dar in NewsFeed.ul aplicatiei in sine (unde sunt majoritatea povestilor ) nu este, ideea este ca...? (mai mult)
Salutare! A lucrat cineva sau lucreaza la fabrica Saint-Gobain Sekurit, din Calarasi? Daca da, cum sunt conditiile de lucru, programul, etc?
Care e treaba cu oamenii care se cred superiori doar pentru ca au terminat o facultate grea gen politehnica, drept, medicina sau farmacie, automatica și calculatoare, robotica sau matematica- informatica?...? (mai mult)
Sunt pastile pentru anxietate, trebuie sa merg neapărat la ședințe cu psihiatru a mi se putea preschire? Cât costa ședințele dacă da? Am probleme mari de anxietate, efectiv nu pot sa trăiesc ...? (mai mult)
Ce popcorn va place mai mult cu sare sau cu cașcaval?
Care este materia voastră preferata? De ce?
Salut! Săptămâna viitoare eu cu prietenele mele vom face o petrecere în pijamale. Doar că nu prea am idei ce activități putem face. Vă rog niște idei. Mulțumesc!
Salut! Mâine este ziua este ziua dirigintei mele și nu știu ce i-aș putea cumpăra. Vă rog să îmi dați niște idei. Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!