| Wr3nch a întrebat:

Daca TPU ofera utilizatorilor optinunea de a te ignora, de ce nu ofera si optiunea de a nu mai vedea intrebarile celor care te ignora in mod automat? Intru si vad intrebari dar cand dau pe ele vad ca utilizatorul ma ignorat ca i-am ranit orgoliullaughing Ar fi fain daca as putea sa nu le vad din moment ce oricum nu pot raspunde.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Trebuie trimisa o petitie la contact sa adunam mai multi oameni asa vor lua in considerare, am trimis un raport cum ai zis aici si zice ca nu poate face nimic ambii utilizatori trebuie ignorati adica si tu pe aia la care iti zice ca te ignora asa nu poti vedea nimic dupa

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E un bug ca si mie imi apare

| Catrice a răspuns:

Interesant, eu nu vad nici întrebări și nici răspunsuri de la aia care ma ignora sau pe care ii ignor.

| Celcestietot a răspuns:

Trebuie să îl ignori și tu pe el, altfel nu se prea poate să nu le vezi.

| floresdemayo a răspuns (pentru Celcestietot):

Din păcate, nu-i asta soluția. Și așa, uneori, se poate vedea.

| Celcestietot a răspuns (pentru floresdemayo):

Eu cand il aveam pe RAY in lista de utilizatori ignorati, la fel cum ma avea si el pe mine, nu ii vedeam deloc intrebarile si nici comentariile, cand imi spunea chiar Mosotti ca pusese nu stiu ce intrebare, eu eram surprins, ca nu vazusem nimic in legatura cu el (RAY) de foarte multa vreme. Acum un an era situatia mai scapata de sub control, acum este mai in regula, micile bug-uri nu prea le observam anul acesta mai ales de pe contul meu happy. Solutia pentru mine, de restul nu stiu, nu ma bag, nu sunt de aici laughing happy!

| LPCTSTR a răspuns:

M-am gandit si eu la asta, insa nu vad de ce s-ar strofoca cineva sa implementeze asta, nu e ca si cum cuiva ii mai pasa de TPU [in afara de admina, singura care da semne de viata ca mai este cineva in spatele siteului].

Interesant este ca daca eu ignor un user, raspunsurile lui nu imi mai apar in intrebari, ci doar intrebarile lui in feedul principal.

Oh, iti dai seama cat timp mi-ar salva functia asta de la citirea intrebarilor tampe ale lui ne'a "AvalohAlen"? Lol, cat nonsens mai posteaza omul ala, nu-i ca si cum are o conexiune stabila si rapida la serverele Google sau ceva, musai spam pe TPU. =))
https://www.tpu.ro/utilizator/blqw
Acum isi zice pseudo-doctorul "DoctorCuriosityLifeandUniverseandMedicalAvaloh" lmfao =)) =))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu le mai văd întrebările celor pe care îi ignor sau mă ignoră.

Întrebări similare