| alin6556 a întrebat:

Daca tu ai 24 ani si la job ai probleme cu oameni de peste 40 cum ati proceda daca se intrece masura? asertiv, impulsiv? Nu il bagati in seama?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Adulti de 40 de ani sa dea bully? Daca as pati asa ceva indiferent ce varsta au cei care se leaga de mine fara motiv desi mi-e greu sa cred dar o iau ipotetic, le-as explica cu frumosul ca mai bine discutam ca oamenii care e problema lor si o rezolvam, le-as zice ca de fel sunt un om educat dar daca ma calca pe coada, cu toata educatia o sa ii tuf in gura. Cu alte cuvinte, la inceput voi incerca cat mai mult sa aplanez tensiunea, dar daca nu se poate si vad ca streseaza/enerveaza tot mai mult atunci devin agresiv verbal mai intai, daca situatia o impune atunci se poate ajunge si la agresiune fizica. Intai de toate lucrurile se rezolva cu calm cu vorba, daca nu se poate....ai pumnul la dispozitie. Ideea e sa nu taci, infrunta-i, daca taci esti luat de lache in viata.

6 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Detaliaza aceste probleme pentru ca pot avea mai multe naturi cu moduri diferite de rezolvare.

| alin6556 explică (pentru Drimmero):

Gen sa iti dea bullying

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Nici nu stie limba romana si nici sa se exprime, nu vezi ca altceva in afara de bulying nu stie sa scrie?

| Drimmero a răspuns (pentru alin6556):

Adulti de 40 de ani sa dea bully? Daca as pati asa ceva indiferent ce varsta au cei care se leaga de mine fara motiv desi mi-e greu sa cred dar o iau ipotetic, le-as explica cu frumosul ca mai bine discutam ca oamenii care e problema lor si o rezolvam, le-as zice ca de fel sunt un om educat dar daca ma calca pe coada, cu toata educatia o sa ii tuf in gura. Cu alte cuvinte, la inceput voi incerca cat mai mult sa aplanez tensiunea, dar daca nu se poate si vad ca streseaza/enerveaza tot mai mult atunci devin agresiv verbal mai intai, daca situatia o impune atunci se poate ajunge si la agresiune fizica. Intai de toate lucrurile se rezolva cu calm cu vorba, daca nu se poate....ai pumnul la dispozitie. Ideea e sa nu taci, infrunta-i, daca taci esti luat de lache in viata.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Mi-aș vedea de treburi.

| LordCristobal a răspuns:

Ii rogi frumos pe un ton calm sa te respecte.
Iar daca nu te respecta pui piciorul in prag, tipi putin la ei fara sa ii agresezi fizic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''sa iti dea bulying'' rolling on the floor ce expresie penibila
La 24 de ani ai expresii din astea frate? pai poate de aia te ia la bascalie.