| geoconda a întrebat:

Dacă un băiat, major, trimite mesaje pe rețelele de socializare unei minore, ce articol încalcă? Și îi cere fetei să se întâlnească. Cu câți ani de pușcărie se lasă? laughing

97 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Ești tâmpită?
Ți-am zis că nu e de joaca cu băieți, mai ales când ești atât de imatură
Vezi mai bine de un viitor, o școală ceva

| geoconda explică (pentru SilentRain):

Dar asta fac! Și te rog, nu recurge la jigniri. Vreau doar sa ii prezint un articol de genul ca să îl fac să se sperie si sa ma lase odata in pace. Nimic mai mult. De Nu cunosc aceste articole, de asta am cerut ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are ce sa pateasca pentru ca vobreste cu tine laughing Daca ati intretinut relatii sexuale si el ti-a dat bani pentru asta, e o autoritate(profesor), ma rog, in alte cuvinte a profitat de autoritatea varstei atunci sunt problemute laughing Deci, eu zic sa joci pe victima! Hai ca va pricepeti asta mai ceva ca barbatii laughingca si ei mai stiu la o adica

| SilentRain a răspuns (pentru geoconda):

Dă-i block
Tu crezi că poți speria unul care e deja mult prea "Old" pentru jocuri de genul?
Mai ales cu codul penal la un click distanță
Daca ești minoră nu ești scutită de lege, e simplul nu vrei sa ai treabă cu cineva ii dai block fara alte rahaturi

| geoconda explică (pentru anonim_4396):

CUM sa fac le victima? Daca imi trimite iar un,, ce faci?" Ii spun iti scriu articolul pentru plângere la poliție, tu?

| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Femeile că femeile, da să ii vezi la un meci de fotbal ce actorie iese din bărbați laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

rolling on the floor
Nu zic da au ba, eu nu ma uit la fotbal. Stiu ca sunt innebuniti dupa fotbal si fac urat cand se uita la chestia aia laughing

Mă refeream la cat de prefăcuți sunt in fața arbitrului, vezi asta -> *pe mine mă amuză cumplit fazele de genul *
https://youtu.be/Lvdaibo9xZY

| mgtow a răspuns:

Depinde de judecator, poate il sperie politia putin si scapa

| Drimmero a răspuns (pentru SilentRain):

Pe delfinii astia care plonjeaza ca in piscina fara sa-i atinga nimeni i-as suspenda minim 1 an din activitate dar si pe jegosii de arbitri care se fac ca nu ''vad'', apoi nu mai vezi nicio simulare. Au stricat sportul asta specimenele de genul, nu mai poti urmari un meci fara sa-i injuri de toti stramosii pe ei si pe arbitri.

| SociopatuI a răspuns:

Hai las-o coaíe in mortii ei de treaba ca deja te intinzi cu aceleasi intrebari. Esti pe legale, ai intrat in depresie, te-ai saturat de viata, ce e cu tine iubito?
Aceleasi intrebari de cateva zile, ca sa nu zic mai mult.

anonim_4396

rolling on the floor
Ei in fata arbitrului, femeile hetero in timpul sexului happy

| SilentRain a răspuns (pentru Drimmero):

Un an pe pauză iar lasă muritori de foame, până la urmă ăla e jobul lor
Cat despre arbitrii înainte erau mituiți, cred că și acum e la fel
Adevărat nici fobalul nu mai este cea fost o data, acum e mai mult un joc de afaceri

| Mosotti a răspuns:

Nu incalca nimic daca doar cere sa se intalneasca, incalca doar daca are si relatii sexuale cu ea, si se poate demonstra!
Ca daca nu se poate demonstra, nu te crede nimeni doar din gura.

| Mosotti a răspuns (pentru SilentRain):

Pana la urma nu se duce la spanzuratoare, rau nu poate sa fie orice ar fi, daca s-ar proteja, si daca ar face sex, se simt ambii bine, nu asta e problema.
Tu vb ca si cum s-ar duce la ceva rau.

| Mosotti a răspuns (pentru geoconda):

Nu se sperie ca stie ca daca nu face sex cu tine si nu ai cum demonstra ca a facut chiar daca faceti, nu pateste nimic.

Si nu te pune nimeni sa te intalnesti cu el! Poti refuza, lasa-l sa insiste, nu conteaza.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt problemute doar daca ea ar putea demonstra ca au facut sex, altfel nu.

Exact, daca nu il vrea pe ala, sa-i dea block, dar eu cred (e doar o banuiala) ca si ei ii place, ce e aia "ca sa scap de el", ca doar nu o obliga cu forta.
E aia cu lasa-ma-n pace ca-mi place banuiesc.

Ca daca ea chiar nu vroia, nu era nevoie sa-i arate nici o lege aluia, il ignora si gata, si il lasa sa vb pana nu mai putea sau sa insiste.
Nici macar block nu trebuia sa-i dea.

Nu, il ignori pur si simplu daca chiar nu vrei cu adevarat.
De ce e nevoie sa-i zici de politie? Cand si asa nu ajuta.
Ori dai blocare, ori il ignori total, nu mai raspunzi deloc la ce zice, si gata treaba, e f simplu.

| SilentRain a răspuns (pentru Mosotti):

Vezi tu Mossotti am mai vorbit despre asta
Fetele nu sunt la fel că băieți, ți-o tragi și gata ce bine îți pare, mai este și partea cu profitatul
Legile nescrise ale societății te condamna dacă îți exprimi sexualitatea că și fata, iar asta lasă urme în mintea, conștiința ta
Trebuie sa ai puțină maturitate și respect de sine pentru a lua sexul in serios, că sa nu ajungi pe urmă la nici 20 de ani sa vezi sexul că pe un viciu balan,plus alte surprize nedorite,sarcina, bolii, batjocora

Acum revin la partea cu profitatul,daca ție că baiat nu-ți cade bine când afli că una a stat cu tine doar pentru bani taii,și te-a mințit, amăgită că te iubește
Că fata te simți și mai groaznic când cineva te folosește așa apoi te lasă
Nu e că și cum băiatul o să îți zică de la început, vezi că ți-o trag și te las pe urmă, nu el minte te face sa crezi că chiar tine la tine cu adevărat apoi obține ce vrea și dispare, in majoritatea cazurilor fetele simt violate emoționa...da poate te simți bine pe moment cu el dar pe vor uram regrete și mustrare de conștiință
Genul asta de experiențe atât la băieți cat și la fete sunt ranii emoționale
Nu am nici o problema cu adulți care sunt ambii conștienti "escapade " și nu se implică nimeni emoțional
Sunt total împotriva copiilor care nu au maturitate necesare pentru a vedea realitatea, sexul nu e ciocolata vine și cu o responsabilitate
Și a celor care mint pentru a te folosi că pe un obiect

E o adolescentă, nu știe ce vrea
Din cate am observat ea e conștienta că nu e ok sa vorbesc cu el, dar totuși caută atenția lui, e nehotărâtă
In plus adolescentele adoră drama laughing))
Asta însemna să nu fi emoțional bine dezvoltat

anonim_4396

Dar fetele indiferent de varsta stiu ce vor? Btw depinde si de cati ani are dar in a vorbi sau a se intalni nu este in sine ilegal. Iar daca e trecuta de 16 ani conform legislatiei nici sa intretina relatii intime nu e ilegal.
Dar cand vezi femei mature cu familii de incep sa planga ca nu primesc destula atentie sau chestii de genu. astea is mai mature emotional?

Bai hai sa nu generalizam acum, că și eu am văzut unii "bărbați"la 40 se ceva de ani care și-o trag cu copile de 16-17 ani...
Fiecare din noii e diferit, are un trecut in spate... Și asta ne definește pe viitor
Unii sunt mai echilibrați emoțional și alți nu

anonim_4396

Bulanosi happy Toti Bogatii mai batranei isi trag gagicute de 18 ani.

Nu intra in calcul profitatul daca ambii se plac f tare, se doresc reciproc unul pe altul.
Iar cu ce zic ceilalti, un om destept nu are treaba, nu se lasa atins de ce zic altii, asa ca aia e, poate sa-si exprime sexualitatea fara probleme, ce zic prostii nu conteaza, iar desteptii n-ar rade.

Pai tocmai ca ai respect pentru tine, zici ca nu strica o placere misto.
Si daca nu zice baiatul de la inceput sau zice, oricum si ea se simte bine, oorgasm au toti oamenii, oricum nu ramane in pierdere, se foloste si ea de el ca au o partida de placere pana la urma.
Nu e musai sa si faci o relatie neaparat, si asta o fata inteligenta pricepe si aplica.

In Germania de pe la 13 ani se face sex si la nimeni nu i se pare aiurea, bine, minorii intre ei.
Sunt invatati sa se protejeze si in felul asta nu e loc de rau, ca doar se simt bine.
Numa noi romanii am ramas cu conceptiile comuniste, vaaaaai sa nu faca domne ca e de rau.

Minorii sa nu faca ceva daunator, sa nu se joace la polizor, cu flexu, sa fie constienti de pericole, nu de o placere binevenita.
De aia sa ii feresti.
In rest si daca nu esti matur sau imatur, multi copii si-o fac si singuri si au placere, nu are ce sa fie rau in asta.

Te foloseste cineva ca pe un obiect doar daca doar acela beneficiaza, nu cand ambii beneficiati in mod egal.

E f constienta de ce vrea, dar nu-l place! Ca daca l-ar place mult, sa vezi cum nu ar mai fi zis absolut nimic.
Nu il place, el insista ca prostul, si normal ca fata e deranjata.

Nu sti tu cat de versati sunt copiii in ziua de azi, de multe ori stiu mai bine ca adultii ce si cum la ssex.

| geoconda explică (pentru Mosotti):

El e drăguț băiatul, imi place, dar e prea mare si stiu ca el nu vrea o relatie serioasa si nici eu nu vreau la vârsta mea

O fi dragut, insa totusi nu te atrage asa tare cred.

Nu neapărat

Asta e doar opinia mea
Nu prea mă omor după a ta, da e ok
O să mă mai gândesc la perspectiva asta