Daca o corupe si convinge sa aiba sex cu el, poate face puscarie.
Daca o violeaza este si mai grav.
Dar asta depinde de parintii sau tutorele legal a minorei, care depun plangere la Politie. Cu cat minorul este mai mic, cu atat pedeapsa cu inchisoarea este mai mare.
https://lege5.ro/......odul-penal
https://lege5.ro/......odul-penal
Vezi si celelelate articole din Lege: 218, 219, 220, 221 care se refera la seducerea si coruperea minorilor cu intentia de a intretine relatii sexuale samd.
Nu incalca nimic daca doar cere sa se intalneasca, incalca doar daca are si relatii sexuale cu ea, si se poate demonstra!
Ca daca nu se poate demonstra, nu te crede nimeni doar din gura.
Pai stai asa. Daca eu, sa zicem, te invit la o prajitura si un suc, dar nu te ating nici cu o floare... crezi ca ar fi cazul sa fac bulau? Cum mai zice lumea si pe aici, oi fi avand tu 15 ani, dar din punctul meu de vedere, ai o gindire de 10-11. Ia si pune frumos mina pe Google si invata sa te documentezi cum trebuie asupra unui subiect.
Am întrebat doar. Stiam si eu că nu e posibil, dar totusi, am incercat. Si s vede ca am pus,, "
Ești tâmpită?
Ți-am zis că nu e de joaca cu băieți, mai ales când ești atât de imatură
Vezi mai bine de un viitor, o școală ceva
Dar asta fac! Și te rog, nu recurge la jigniri. Vreau doar sa ii prezint un articol de genul ca să îl fac să se sperie si sa ma lase odata in pace. Nimic mai mult. De Nu cunosc aceste articole, de asta am cerut ajutor
Dă-i block
Tu crezi că poți speria unul care e deja mult prea "Old" pentru jocuri de genul?
Mai ales cu codul penal la un click distanță
Daca ești minoră nu ești scutită de lege, e simplul nu vrei sa ai treabă cu cineva ii dai block fara alte rahaturi
Pana la urma nu se duce la spanzuratoare, rau nu poate sa fie orice ar fi, daca s-ar proteja, si daca ar face sex, se simt ambii bine, nu asta e problema.
Tu vb ca si cum s-ar duce la ceva rau.
Exact, daca nu il vrea pe ala, sa-i dea block, dar eu cred (e doar o banuiala) ca si ei ii place, ce e aia "ca sa scap de el", ca doar nu o obliga cu forta.
E aia cu lasa-ma-n pace ca-mi place banuiesc.
Ca daca ea chiar nu vroia, nu era nevoie sa-i arate nici o lege aluia, il ignora si gata, si il lasa sa vb pana nu mai putea sau sa insiste.
Nici macar block nu trebuia sa-i dea.
Vezi tu Mossotti am mai vorbit despre asta
Fetele nu sunt la fel că băieți, ți-o tragi și gata ce bine îți pare, mai este și partea cu profitatul
Legile nescrise ale societății te condamna dacă îți exprimi sexualitatea că și fata, iar asta lasă urme în mintea, conștiința ta
Trebuie sa ai puțină maturitate și respect de sine pentru a lua sexul in serios, că sa nu ajungi pe urmă la nici 20 de ani sa vezi sexul că pe un viciu balan,plus alte surprize nedorite,sarcina, bolii, batjocora
Acum revin la partea cu profitatul,daca ție că baiat nu-ți cade bine când afli că una a stat cu tine doar pentru bani taii,și te-a mințit, amăgită că te iubește
Că fata te simți și mai groaznic când cineva te folosește așa apoi te lasă
Nu e că și cum băiatul o să îți zică de la început, vezi că ți-o trag și te las pe urmă, nu el minte te face sa crezi că chiar tine la tine cu adevărat apoi obține ce vrea și dispare, in majoritatea cazurilor fetele simt violate emoționa...da poate te simți bine pe moment cu el dar pe vor uram regrete și mustrare de conștiință
Genul asta de experiențe atât la băieți cat și la fete sunt ranii emoționale
Nu am nici o problema cu adulți care sunt ambii conștienti "escapade " și nu se implică nimeni emoțional
Sunt total împotriva copiilor care nu au maturitate necesare pentru a vedea realitatea, sexul nu e ciocolata vine și cu o responsabilitate
Și a celor care mint pentru a te folosi că pe un obiect
E o adolescentă, nu știe ce vrea
Din cate am observat ea e conștienta că nu e ok sa vorbesc cu el, dar totuși caută atenția lui, e nehotărâtă
In plus adolescentele adoră drama ))
Asta însemna să nu fi emoțional bine dezvoltat
Dar fetele indiferent de varsta stiu ce vor? Btw depinde si de cati ani are dar in a vorbi sau a se intalni nu este in sine ilegal. Iar daca e trecuta de 16 ani conform legislatiei nici sa intretina relatii intime nu e ilegal.
Dar cand vezi femei mature cu familii de incep sa planga ca nu primesc destula atentie sau chestii de genu. astea is mai mature emotional?
Bai hai sa nu generalizam acum, că și eu am văzut unii "bărbați"la 40 se ceva de ani care și-o trag cu copile de 16-17 ani...
Fiecare din noii e diferit, are un trecut in spate... Și asta ne definește pe viitor
Unii sunt mai echilibrați emoțional și alți nu
Bulanosi Toti Bogatii mai batranei isi trag gagicute de 18 ani.
Nu intra in calcul profitatul daca ambii se plac f tare, se doresc reciproc unul pe altul.
Iar cu ce zic ceilalti, un om destept nu are treaba, nu se lasa atins de ce zic altii, asa ca aia e, poate sa-si exprime sexualitatea fara probleme, ce zic prostii nu conteaza, iar desteptii n-ar rade.
Pai tocmai ca ai respect pentru tine, zici ca nu strica o placere misto.
Si daca nu zice baiatul de la inceput sau zice, oricum si ea se simte bine, oorgasm au toti oamenii, oricum nu ramane in pierdere, se foloste si ea de el ca au o partida de placere pana la urma.
Nu e musai sa si faci o relatie neaparat, si asta o fata inteligenta pricepe si aplica.
In Germania de pe la 13 ani se face sex si la nimeni nu i se pare aiurea, bine, minorii intre ei.
Sunt invatati sa se protejeze si in felul asta nu e loc de rau, ca doar se simt bine.
Numa noi romanii am ramas cu conceptiile comuniste, vaaaaai sa nu faca domne ca e de rau.
Minorii sa nu faca ceva daunator, sa nu se joace la polizor, cu flexu, sa fie constienti de pericole, nu de o placere binevenita.
De aia sa ii feresti.
In rest si daca nu esti matur sau imatur, multi copii si-o fac si singuri si au placere, nu are ce sa fie rau in asta.
Te foloseste cineva ca pe un obiect doar daca doar acela beneficiaza, nu cand ambii beneficiati in mod egal.
E f constienta de ce vrea, dar nu-l place! Ca daca l-ar place mult, sa vezi cum nu ar mai fi zis absolut nimic.
Nu il place, el insista ca prostul, si normal ca fata e deranjata.
Nu sti tu cat de versati sunt copiii in ziua de azi, de multe ori stiu mai bine ca adultii ce si cum la ssex.
Nu neapărat
Asta e doar opinia mea
Nu prea mă omor după a ta, da e ok
O să mă mai gândesc la perspectiva asta
Pai dar e si logic, nu are ce sa faca rau o placere oricum ai da-o, evident totul e sa fie protectie, ca altfel da, raul va apare si anume un rau f periculos, fie boli, fie copil.
Trebuie si noi sa mai evoluam putin in conceptii, vrem sa devenim ca occidentalii, dar nu ne updatam gandirea la zi, pai nu merge.
Ca tocmai gandirea lor a facut sa ajunga unde au ajuns economic, ordine, curatenie, sistem social, invatamant, sistem de sanatate, etc, ei gandesc logic si sanatos.
Noi suntem praf pe toate!
Peste tot minorele pot avea relatii cu alti minori este universal,. Diferenta consta ca in statele dezvoltate asa ceva se intampla mai rar fata de statele sarace Romania e parca pe locul 2 in europa la mamici minore
Nu suntem roboti sa facem sex fără sentimente. Dacă faci sex de placere este fiindcă îți place mult acea persoana, dacă băiatul e un excroc sentimental poate lasa răni în inima unei fete iar suferința aia nu ți trece chiar asa ușor. O minora dacă e păcălita de un bărbat matur, chiar dacă ea îl place ea nu are experienta iar el dacă profita de lipsa ei de experienta înseamnă că este un om de rahat. În viata asta ar trebui sa ne ferim în a face pe alții sa sufere, uneori este invitabil dar când poți evita asta ar fi de bun simt, dar tu cumva minimalizezi prea mult importanta sexului, nu exista sex fără implicare emoțională, împortant este sa ști ce vrea acel om de la tine, dacă vrea doar sex de placere cum spui tu măcar poate sa ți dea de înțeles ca nu vrea o relație serioasa decât sa te minta ca te iubește
Odată il plac, odata nu il plac si zic ca nu ii mai raspund la mesaje. Dar, imi pare rau oarecum sa il.las ca e baiat bun, dar e mai mare ca mine cu 7 ani, iar eu sunt minora, si as vrea să îmi creez o carieră. de asta nu prea stiu cum sa reacționez. Dar când mă gândesc că poate vorbi si cu altele, eu fiind foarte geloasa, mai bine...
Se intampla des in afara sex intre minori, deja de pe la 13 ani se poate da consimtamant de catre persoana respectiva pentru asta.
Dar ei se protejeaza, de aia noi suntem pe locul 2 la mamele minora, in nici un caz ca la noi minorii se f mai des.
Ca sa faci sex cu cineva e de ajuns sa-l placi fizic, nu e nevoie neaparat de altceva doar pentru sex, sentimentele-s una, sexul e alta, pot fi separate, sau combinate.
Sunt multi si multe care se distreaza, au placerea aia si doar atat.
Ce, cand ne masturbam iubim? Si femeia si barbatul are placere pur si simplu, deci exista sex fara implicare sentimentala, e o placere ca si cum ai manca o prajitura si atat, doar ca e alt tip de placere.
Asa ca fie ca te freci tu sau folosesti un vibrator, sau ca penisul aluia freaca vaginul ca si vibratorul, procedeul fiziologic este acelasi.
Se stimuleaza centrii nervosi din vagin si aia e tot, nu conteaza ce si cine stimuleaza.
Cam asta e mecanismul, ti-am explicat ca sa intelegi tu cum merge.
Dar da, e normal ca baiatul sa spuna ce vrea, si fata la fel, ca sa se stie de la inceput, nu e buna minciuna.
Ca poti sa dezvolti si sentimente, asta e adevarat, insa nu neaparat, de aia trebuie sa fie clarificat de la inceput ce si cum.
Eu pot sa fac sex si atat, poti si sa iubesc si atat fara sex, pot si ambele de exemplu.
Pai faci ce consideri tu, aici tu alegi daca-l placi totusi, daca esti geloasa e clar ca-l placi.
Dar daca-l placi, ce leg are cariera cu o prietenie? Invatatul e invatat, timpul liber e timpul liber, asta asa ca idee doar.
Nu te pune nimeni sa te mariti cu el.
Oricum ala urmareste doar sex de la tine, sa ti minte si sa ai in minte asta, sa nu fi naiva sa crezi ca vrea altceva chiar daca jura ca vrea. Asa cred in mare masura.
Bine, asta e o varianta.
Dar real mai bine nu te incurci cu el daca e asa mare, cauti unu mai de seama ta, asta daca vrei gagic, ca-s f multe care la varsta ta au gagic.
Daca nu vrei, stai asa un timp si aia e.
Dar mare atentie, daca o sa faci sex cu cineva, sa va protejati, nu sa vi dupa aia "s-a intamplat sa raman gravida".
Deci cum ziceam si mai sus. Daca vorbeste cu altele, ce? De fapt problema ar fi ce si cum vorbeste. Cu ce se ocupa? Cariera in ce domeniu vrei sa faci? Cu ce te poate ajuta in cariera? Pune si tu intrebarile corecte ca sa vezi ce are omul in cap.
Pai te place! Te placea pentru sex, dar cand a vazut ca nu ii merge, nu te mai baga in seama, vezi cum se leaga?
Te place dar daca nu ii iese ce vrea, ce rost mai avea sa te bage in seama? E f simplu.
Bine, si daca acceptai sex protejat (nu se pune problema altfel), nu inseamna ca erai curva, era o placere si era f normal.
Dar daca nu vrei, e f okey.
Eu vreau o carieră
Păi mă place in continuare? Adică, el.ma minte ca nu vorbeste cu altele, dar eu le vad pe altele cum rad când vorbesc cu el si eu sunt geloasa, chiar dacă nu vreau o relatie. Deci, e foarte complicat. Il plac, dar nu vreau o relatie. Si el chiar dacă mi-a zis ca ma place, nu prea il cred. Un om care te place iti ofera atenție. Mia spus că mă place dar nu mă cunoaște în realitate. Deci doar ce a vazut prin poze, cu gândul la sex
Pai tu nu ai inteles.
Iti ofera atentie daca ii iese ce vrea el din asta, daca nu ii iese, de ce te-ar mai baga in seama?
El daca vrea sex si tu nu-i dai, el ce rost are sa iti mai dea atentie? Sau chiar daca vrea relatie, tu nu vrei.
Te place in limita daca isi atinge scopul.
Vb cu altele care ii ofera sex sau relatie sau ambele, aia e.
Prostii. Arata-mi mie vibratorul ala care te poate palmui peste c*r, care te poate stringe de git, care te poate mingiia pe spate sau trage de titze in timp ce ti-o da. Arata-mi vibratorul ala care poate sa iti vorbeasca porcos sau romantic. Arata-mi vibratorul ala care iti aduce micul dejun la pat.
Asa este dar sexul asta pasional îl faci cu o persoana în care ai încredere ca ține la tine, nu aventuri...
I-am dat atâtea blocuri si l am deblocat tot de atatea ori. La început, vorbea cu o tonă de inimioara, ca să mă atragă, acum, ma face rea cică, ca el imi spune sa ii dau block si eu ii dau. Ce vrea să însemne asta? Si da, sunt conștientă că vb cu altele s nu accept asta, dar nu pot sa ii zic. A devenit o obsesie. Dar el nu ma baga in seama. Poate, poate imi mai da vreun sms peste câteva zile, iar eu atunci sa ii raspund? Nu pot sa las telefonul din mână ca ma uit doar pe ce posteaza, doar pe pagina lui daca s-a uitat la poveștile mele, dar nu, nu s-a uitat. Eu trebuie sa inteleg ca gata, nu a obținut ce a vrut de la mine, s-a dus la alta. Era prea frumos sa fie adevarat
De ce sa ii mai raspunzi daca nu te baga in seama?! Raspunzi la cheremul lui? Daca vrei, raspunde-i ce sa zic.
Tu alegi ce vrei sa faci.
De ce sa te simti ca ultimu om de pe pamant? E unicul baiat pe care l-ai putea place?! O sa intalnesti zeci in timp.
Adica te simti ca ultimu om de pe pamant ca un tampit care nu te baga in seama, nu iti mai scrie cand i se scoala lui, dar cand ii vine, iti scrie tot cand vrea el, esti culmea putin.
Daca ii raspunzi esti carpa in fata lui si stie ca poate face ce vrea cu tine cand vrea.
Insa daca a vazut ca nu ii iese ce vrea, nu o sa-ti mai scrie, decat daca iar insista iar, sperand ca pici in plasa lui.
Daca iti scrie, nu va intreba ce faci si atat asa aiurea, va intreba cu scopul sa te faca iar sa ajungeti in pat cumva, deci iar se va ajunge la subiectul relatie.
Si e posibil sa faca asta mizand ca-l placi, o sa zica ca faci pe nebuna, dar ca in final vei ceda, pentru ca el va considera ca daca chiar nu vroiai nimic cu el, nu mai raspundeai deloc nici tu.
Asa ca s-ar putea sa testeze cu mesaje, sa vada daca raspunzi.
Dar nu se stie daca va face asta.
Cum sa ma faca sa cedez sa ajungem iar în pat?! Păi am mai ajuns până acum? Nu! Nici nu ne stim in realitate. Cu siguranță imi va mai scrie, sa ma testeze, cum zici tu. Dar eu i-am răspuns si ca să nu las o impresie proasta despre mine. I am spus că nu VREAU O RELATIE si a zis ca a înțeles. Crezi tu, că a inteles si tot îmi trimite mesaje, doar ca poate poate pic in mreaja lui?
Pai normal ca te face rea! Ca nu i-a iesit ce a dorit el, vorba ta, a vrut sa te atraga, nu i-a iesit si esti rea acum.
S-a jucat cu tine, asta inseamna.
Ti-am zis in celalalt mesaj ce si cum cu raspunsul.
Oricum daca omul a tot insistat si tu nu ai vrut, pana la urma ce vrei? Chiar si pentru o rel serioasa daca era, ai refuzat de n ori tu.
Atunci omul a renuntat, este si normal, doar nu o sta dupa tine la infinit.
Si de aia vb cu alta, poate nu cu altele.
Cauta probabil ce nu a gasit la tine, si mi se pare si normal.
Ca ai facut obsesie tu pentru el, e alta treaba, dar in acelasi timp l-ai refuzat.
Ca daca e una care chiar il place mult, nu mai poate ea ca are 15 ani si el 22, se cupleaza imediat cu el.
Si se va si culca cu el sperand ca el vrea ceva serios, ca poate nu vrea, este altceva. Iar daca e fata desteapta, se simte bine cu el orice ar fi, si isi vede si de scoala, cariera in acelasi timp.
Tu inca nu-l placi indeajuns de sa zic asa iti permiti sa refuzi.
Pai ai zis tu ca nu vrei o relatie, daca cand tot ii raspunzi se poate intelege ca de fapt vrei, dar doar faci putin fite, nu stiu daca el interpreteaza ca ai raspuns asa ca om doar.
Se poate intelege, dar poate omu chiar a inteles ca nu vrei pe bune o relatie, si omul nu-si va mai pierde timpul si nu iti va mai scrie, nu stim inca.
Nu am zis sa ajungeti iar in pat, am zis ca daca tot i-ai raspuns, sa creada ca vrei pana la urma, si sa ajungeti in pat pentru prima data.
Ca el cu siguranta nu scrie asa ca om ca tine, el daca scrie, scrie ca sa incerce sa-si atinga scopul.
Daca a interpretat ca ii scrii ca de fapt nu poti fara el, s-ar putea sa incerce din nou sa te atraga cumva.
Pai daca intrebi ce doreste, nu o sa-ti zica direct, o sa incerce sa te atraga tot prin vorbe frumoase, etc probabil, daca asta urmareste.
Adica poate o sa vrea sa te faca sa cedezi fara sa vrei, adica sa te atasezi mai tare de el, si apoi ratiunea se va duce si e posibil sa vrei, ca nu mai controlezi atunci tu ce si cum.
Ca daca iti zice direct ce vrea, stie ca tot nu vrei, ca inca ratiunea domina la tine acum.
Trebe omu sa te faca sufleteste.
Si poate zice ca ti-a scris doar asa, sa vada ce faci, fara alte intentii, minciuni din astea.
Asta o varianta.
A doua varianta e ca e posib sa-ti zica direct ce vrea, desi ti-a tot zis pana acum.
Daca il intrebi de ce nu te baga in seama, poate sa zica ca n-a avut timp, ca a fost ocupat, iar minciuni.
Oricum doua intrebari sunt bune:
Ce mai vrea, si apoi de ce nu te baga in seama si scrie cand i se scoala lui.
Dar mai bine să îl fac eu să se atașeze mai tare de mine. Știi niște vorbe de astea?! Ca să îl fac să nu mai poată trăi fără mine ))) decat sa sufăr eu, mai bine să sufere el. Adică să îl fac eu pe el sa cedeze si mai tare. Dacă eu ii vorbesc frumos, el crede altceva. Crede că filtre, dar eu de fapt doar eram politicoasă.
Adica vrei sa te joci? Nu stiu de ce vrei sa te complici.
Nu cedeaza, ca e mare si versat, n-are nici o treaba.
De ce si-ar pierde timpul cu tine cand poate avea inca 50 care ii pica mult mai usor?!
Dar sigur, faci cum crezi, eu nu stiu vb din astea, totul trebuie sa decurga natural in general fara sa-ti pui problema, daca nu e asa, nu merge.
Pai daca aventura aia nu inseamna un sex cum se cade, mai bine te rezumi la aventuri cu vibratorul, morcovul, banana, capul de la dus, telefonul Nokia 3310 al bunicii pus pe vibratii, etc.
Daca raspunzi si dupa 2 zile cam tot la cheremul lui ai fi, pentru ca el stie ca dupa cum s-a purtat, tu n-ar mai fi trebuit sa raspunzi deloc, asa ca aia e. Faptul ca ii raspunzi conteaza, nu cand raspunzi, asta pentru el zic.
Pai e mai bine sa nu-l mai vrei, te complici cu unul care nu merita.
Si te joci cu tine nu cu el! El e mare si versat, nu se ataseaza usor, din jocul asta s-ar putea tu sa pierzi.
Tu in loc sa inchei de tot comunicarea tocmai sa te indepartezi de el incet incet sufleteste si sa nu mai vrei nimic cu el, tu mentii treaba asta mai departe, de poate te atasezi mai tare daca te ia iar cu dulcegarii, si cazi in propria capcana.
Am fost moartă după el. Acum, am diferite concepții și păreri despre el. De exemplu, de dimineața, ma gandesc putin la el. După vin la școală, aud multe cazuri despre tot felul de... si atunci il urăsc, seara il,, ador", urmăresc, ce vrei tu... deci, mai bine singura
Păi, eu ceva de genul de la profesori, ca să nu ii credem pe băieți, ca ei ne mint ca ne iubesc. Si asa tind să cred că e. Ti-am spus. Simt diferite stări. Odată vreau sa il scot de tot de peste tot si odata parca imi vine dor sa mai conversam. Dar o sa treaca. Asta i-am zis si lui la inceput, ca o sa ii treaca de mine, a zis ca de ce ar face asta, dar acum, s-a dovedit a fi real.
Pai si eu nu ti-am zis la fel ca si profesorii? Ca de multe ori baietii mint ca sa te bage in pat, minte ca te iubeste, ca aia, ca aia.
Lui de tine nu-i trece, oricand ai fi disponibila el nu refuza o distractie sau mai multe cu tine. Daca aude ca esti disponibila si peste 2 ani de exemplu, e dispus sa treaca la actiune cu tine.
Tie sa-ti treaca de el.
Nu are ce sa pateasca pentru ca vobreste cu tine Daca ati intretinut relatii sexuale si el ti-a dat bani pentru asta, e o autoritate(profesor), ma rog, in alte cuvinte a profitat de autoritatea varstei atunci sunt problemute Deci, eu zic sa joci pe victima! Hai ca va pricepeti asta mai ceva ca barbatii ca si ei mai stiu la o adica
CUM sa fac le victima? Daca imi trimite iar un,, ce faci?" Ii spun iti scriu articolul pentru plângere la poliție, tu?
Femeile că femeile, da să ii vezi la un meci de fotbal ce actorie iese din bărbați
Nu zic da au ba, eu nu ma uit la fotbal. Stiu ca sunt innebuniti dupa fotbal si fac urat cand se uita la chestia aia
Mă refeream la cat de prefăcuți sunt in fața arbitrului, vezi asta -> *pe mine mă amuză cumplit fazele de genul *
https://youtu.be/Lvdaibo9xZY
Pe delfinii astia care plonjeaza ca in piscina fara sa-i atinga nimeni i-as suspenda minim 1 an din activitate dar si pe jegosii de arbitri care se fac ca nu ''vad'', apoi nu mai vezi nicio simulare. Au stricat sportul asta specimenele de genul, nu mai poti urmari un meci fara sa-i injuri de toti stramosii pe ei si pe arbitri.
Ei in fata arbitrului, femeile hetero in timpul sexului
Un an pe pauză iar lasă muritori de foame, până la urmă ăla e jobul lor
Cat despre arbitrii înainte erau mituiți, cred că și acum e la fel
Adevărat nici fobalul nu mai este cea fost o data, acum e mai mult un joc de afaceri
Sunt problemute doar daca ea ar putea demonstra ca au facut sex, altfel nu.
Si vezi, îmi tot zice să îi dau block, sa ii dau block peste tot. Adică, ce vrea să zică? Poate vrea să mă testeze? Mi a zis si am zis ok, si dupa a zis ca ce suflet am în mine, dar tot nu l am blocat, am vrut să văd ce zice, alta data cand mi-a zis sa ii dau block, i-am zis să îmi dea el, si a zis ca nu vrea. Este un orgoliu ca imi cere sa îi dau block? Ce ar trebui să fac?
Ti-a zis sa-i dai block ca sa fie legatura rupta mai ca lumea intre voi.
Si asta ca probabil stie ca nu s-ar putea abtine sa-ti scrie, si stie ca daca nu se abtine, tu ii vei raspunde dar tot asa fara sa isi atinga el scopul, si nu are chef de din astea, dar daca-i dai blockare, nu mai poate sa-ti scrie si tu nu mai ai de ce sa raspunzi la o adica.
E doar o banuiala aici, poate nu e asa.
Dar vad ca prea iti pasa de asta, prea te preocupa, te gandesti ce zice, ce gandeste, etc, Daca nu-ti placea de el, nu te mai interesa nimic, ii dadeai block sau nu il mai bagai in seama chiar daca scria si gata.
Asa ca hotaraste-te, ca e contradictie, pe deoparte te preocupa tare problema, pe de alta nu vrei nimic cu el.
Va trebui sa decizi care din doua, altfel nu vei avea liniste si tie iti faci rau.
Desi e cam tampenie ce zic, ca ce simti nu prea poti controla.
Si asta pentru ca rational tu nu vrei relatie, dar simti opusul, simti ca ai vrea de fapt, dar contextele sociale te blocheaza sa faci asta, ca esti prea mica, ca ai cariera de facut, si altele.
Asa este! Nu vreau relatie, ca ar însemna prea multe, și nu sunt pregatita. ADICa nu am experienta. iar el, vad ca se uita la story urile mele s se poate abține să nu îmi dea mesaje. Nu mi-a mai scris de 3 zile, și alea in cate mi-a scris erau asa mesahe, fără sens, doar un cf... deci, si a pierdut interesul. Asta este. o dragoste ca obstacol. Dar, stii ce au zis profii mei, ca sa nu ii credem pe băieți când ne spun ceva ca e totul la Vrajeala. Si el având 22 ani, a mai avut vreo 3 relatii, ca mi-a spus dar l au părăsit pentru alții cu mai mulți bani, si el stie ce si cum. Dar eu? Si cred prin asta, ca el își bate joc de mine, ca băieții ăștia mai mari nu au sentimente adevărate, cu noi, cele mici. Adică zic doar de fațadă sa vada daca picam, daca nu, ce s-au dus sentimenee alea fulgeratoare asa de repede?! Acum, daca mai imi scrie, deși nu cred, sa ii raspund?
Profii tai au dreptate uneori, dar nu mereu, un baiat poate avea si intentii serioase.
Sunt f multi insurati si cu copii, insurati cu fete ce le-au cunoscut cand ele aveau 18-19 ani, si ei 22 de exemplu.
Insa au dreptate in sens ca multi baieti mint doar sa aduca fata in pat, si ca poate minti, atata tot.
Sa te minta ca te iubeste, ca etc, dar el sa vrea doar sex de fapt.
Pai daca nu vrei sa mai ai treaba cu el, de ce te mai intrebi daca sa-i raspunzi sau nu?!
Ce rost are sa mai raspunzi?
Eu tot nu inteleg de ce te gandesti daca sa raspunzi sau nu?!
Păi, nu stiu. Nu prea am cu cine vorbi și mai schimbam o vorbă poate. Dar, vad ca Nu mai scrie. Si eu am camd exagerat putin cu niște glumițe cam proaste, și mi-a zis,, pa", dar i am trimis o inimă și mi-a trimis alta înapoi. Adică nu vreau ca oamenii să fie supărați pe mine, de multe ori, ii multumesc pe toti. povestea e asa: Am prins sentimente față de el, dar nu vreau o relație. Nu am cum să aleg. Adică, si daca mi as pune im cap ca bă, fac aia, nu aș fi împăcată. Adică ar fi o prefecatorie si ar duce la un extenuare fără nici un castig. Dar totodata, nu sunt sigura ce vrea el. Dacă minte când spune lucrurile pe care le spune. Dar cred ca totul e o minciună din partea lui, ca daca m-ar fi plăcut, ar fi venit de capul lui, si la școală unde sunt... Dar nu, e totul un joc. Dacă nu te superi, cati ani ai? Vreau sa stiu de la ce varsta poti gândi asa ca tine? Adică, imi place felul.in care gândești.
Eu am 43 ani.
Corect vezi? Daca te placea venea dupa tine daca stia unde inveti, vorbea, etc, nu statea asa "pa", si gata, indiferent ce glumite faceai.
E un joc si probabil vroia doar sex si atat, sau nici macar atat, poate a vrut doar sa vb si nimic mai mult, sa se prosteasca.
Pai nu ai cum sa alegi dar ce faci? Ca in general sentimentele alea se cam duceau cand persoana respectiva nu mai avea contact deloc cu celalalt, si asa in timp se ducea.
Daca tot tinea contactul mai departe, acele sentimente puteau ramane mai departe, insa nu mereu, pot dispare oricum.
Da, așa sună, așa e de fapt. Nu o să-mi mai scrie, știu sigur! Nu amcontul pe privat, deci încă îmi poate vedea postările. Eu am conturi false și să recunosc, mă uit și îl,, spionez" de acolo. Dar dacă eu mi-aș da block, el nu ar mai vedea nimic de la mine, iar eu aș vedea totul de la el, normal, de le alt cont. Și așa sentimentele lui trec, iar ale mele rămân... Dar asta e!
Da, cu conturile ce sa zic, daca ai conturi false si il poti spiona, e ceva, insa la ce-ti mai trebuie? Ce te mai intereseaza ce face?!
Pai daca accepti daca-ti da friend, e bine? Ar trebui sa lasi totul in urma daca tot nu vroiai ceva cu el.
Daca nu iti mai scrie, si daca pui contul la privat sau nu, e tot aia.
Daca iti place asa sa se prosteasca si sa scrie cand vrea el, dar atat, poti sa-i dai accept la friend, insa nu stiu daca vrei asa.
Adica mi-e ca daca nu lasi totul in urma, suferi mai tare sau mai mult timp.
Ca e una sa iti placa o ciocolata dar sa zici ca nu o vrei, dar sa nu o mai vezi si gata, si alta e sa o vezi mereu, nu tenteaza mai tare?! Nu te-ar face sa suferi mai mult ca nu ai acea ciocolata?
Poate nu e asa, nu stiu ce sa zic, poate la tine e tot aia cu daca nu mai sti de el, sau daca mai vorbiti asa prosteli, insa nu prea cred.
L-am șters de peste tot. Dar el, Dacă vrea încă se poate uita peste profilul meu. CUM ai zis tu, aia cu ciocolata. Așa e. Nu știu ce vreau și mă schimb radical, vreau să fiu în atenția lui, ca să nu mă poată uita, dar să nu avem o relație, chiar dacă o parte din inima mea dorește asta, nu se poate. Oricum, cred că lui îi e bine, nu mi-a mai zis nimic, am văzut că acum are altele, le dă ador și colegelor mele, comentarii, așa cum făcea și cu mine. În conversațiile lui cu mine, îmi mai zicea lucruri prostești, cum că vrea să îl pup, să îi dau un emoticon de ăla, mdap. Este și diferența de 7 ani între noi, care este o problemă. Mi-ar fi plăcut să vorbit și despre alte subiecte banale legate despre orice. Cu el, am vorbit doar lucruri că el mă place, dar degeaba îmi spune, nu știu ce... de 2 luni o lălăim, și o tot lălăim dacă continua, dar cred că s-a pus punct acum.
Și da, dacă mi-ar trimite mesaj, i-aș răspunde, chiar dacă n-ar trebui, că sunt sigură că le întreabă si pe altele ce fac sau că și-ar dori și cu ele ceva. DA, prosteli să vorbim până ajungem la rezultantă 0. Dacă îmi scrie, să îi răspund urât sau frumos? Sau să îi spun,, Ne cunoaștem?"
Si de ce te intereseaza sa nu te uite?! Atat timp cat nu vrei nimic cu el, ce conteaza? Oricum el uita pe oricine nu i-a adus ce doreste el, asa ca aia e, cum nu iese cu una, trece la alta pana iese.
Iar daca e sa vb banalitati si sa ramaneti la asta, nu e problema, normal ca raspunzi frumos, nu ai de ce sa razpunzi nasol, daca el ti-a vb frumos si normal.
Totul e sa nu suferi mai tare si sa nu se prelungeasca asta tocmai din cauza ca discutati, aia mi-e mie, altfel poti discuta cu el ca, cu orice om.
Sti f bine ce vrei, pe deoparte simti ca l-ai vrea, pe de alta
ratiunea zice nu.
Vrei sa nu ai o relatie cu el, ca nu e cazul, asa cum si faci de fapt.
Dar a invins ratiunea pentru ca e mai puternica ca ce simti, altfel invingea cealalta si te lasa-i dusa de val.
De fapt tu n-ai ales nimic, tu alegi care latura e mai puternica, in cazul asta ratiunea, s-a ales singura varianta de fapt.
Deci in cazul asta nu poti alege sa faci o rel cu el, daca ce simteai era mai tare, nu puteai alege sa nu faci relatie cu el.
Păi da, daca eu ii raspund frumos, el si o ia în cap și crede că filtrez cu el. Dacă zice sa ii dau un pupic, ii dau un emoticon si gata aia e crede altceva. Dar se pare ca nu se uită la pov mele, gata m-a dat uitării. Am momente grele pe parcursul zilei si atunci mi-as dori sa ma întrebe de vorba dar acum s-a terminat. Nu mai da nici un semn. Asta e o bătaie de joc. Și dacă îi răspund, sa zic asa, si eu as prinde mai mare dragul, si dupa iar o iau de la capat
Pai ai a e, ca el nu interpreteaza ca vb cu el ca om si atat, el daca ii raspunzi, o ia ca te dai la el, ca flirtrezi, asa cum zici tu.
Pai daca nu se mai uita la povestile tale, te-a dat uitarii, si era si normal sa faca asa, nu e nici o bataie de joc, nu i-ai folosit la nimic dupa mintea lui, si deci nu mai are de ce sa te bage in seama.
In trecut mi-a zis sa ii dau block si pana nu a apucă să îi dau, mi-a zis ca,, baaa Nuuu, ca nu stiu cum sa ma mai bag in seama cu tine". Nu se uita la pov mele ca l am sters eu de la follow dar ar putea să se uite daca ar vrea, dar nu a făcut o si e activ. Of doamne, cate griji imi fac eu, si cate lucruri amanuntite aici, cu detalii si puncte culminante ca la Ernest, si pe el nici nu îl intereseaza
Si cand imi zicea,, raza mea de soare"? acum gata, repede s-a schimbat )) eu cred ca asta e obsedat dupa o relatie, vrea neaparat, cauta in toate partile si nu da de una, dar poate poate daca se baga in seama cu mai multe, pica vreuna, si doar asa, stii, nu e ca, gata, se însoară cu ea, uite asa sa isi piardă timpul.
Pai ce sa-ti fac daca tu tot ta gandesti la el, griji si altele? Cine te pune?!
De ce s-ar uita la ce faci tu acolo? Nu vad de ce s-ar mai uita. El se comporta normal, nu il intereseaza.
Daaaa, si cand zicea raza mea de soare, tu chiar il credeai! Ai ma, vorba la profi, nu mai crede tot ce auzi.
Daca vrei sa te culci cu el, pana te culci si cat timp te culci esti viata lui, razele de soare si tot, daca nu vrei sa te culci cu el, nu mai esti nimic, pai e clar.
Sa ai in cap ceva, barbatul prin constructie e proiectat sa f cat mai multe, el cand vede o femeie se gandeste cum sa o f mai repede!
Si de aici iti dai seama ce si cum, ca-s in stare sa zica ce vrei sa auzi, 98 % din barbati cand te baga in seama, chiar daca aparent nu pare, gandul lor e sa ajungi in patul lor cumva.
Daca zici ca vrea sex, o sa zica "am zis eu ceva de sex?", dar daca vede ce nu-i iese un timp, dispare, nu te mai baga in seama.
Hai las-o coaíe in mortii ei de treaba ca deja te intinzi cu aceleasi intrebari. Esti pe legale, ai intrat in depresie, te-ai saturat de viata, ce e cu tine iubito?
Aceleasi intrebari de cateva zile, ca sa nu zic mai mult.
Se pare că el a devenit o obsesie pentru mine.
Te rezolva psihologul sau centrul de nebuni. Exista solutii pentru toate.
Oamenii consideră că dacă mergi la psiholog esti nebun. De asta nu o să îți adresez intrebare asta :, ma crezi nebună?" Pentru ca stiu ca nu e despre asta. Nu o să mă duc, iti dai seama.
AidaAmaranta întreabă:
anonim_4396 întreabă: