| geoconda a întrebat:

Dacă un băiat, major, trimite mesaje pe rețelele de socializare unei minore, ce articol încalcă? Și îi cere fetei să se întâlnească. Cu câți ani de pușcărie se lasă? laughing

97 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru SilentRain):

Pai dar e si logic, nu are ce sa faca rau o placere oricum ai da-o, evident totul e sa fie protectie, ca altfel da, raul va apare si anume un rau f periculos, fie boli, fie copil.

Trebuie si noi sa mai evoluam putin in conceptii, vrem sa devenim ca occidentalii, dar nu ne updatam gandirea la zi, pai nu merge.
Ca tocmai gandirea lor a facut sa ajunga unde au ajuns economic, ordine, curatenie, sistem social, invatamant, sistem de sanatate, etc, ei gandesc logic si sanatos.

Noi suntem praf pe toate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Peste tot minorele pot avea relatii cu alti minori este universal,. Diferenta consta ca in statele dezvoltate asa ceva se intampla mai rar fata de statele sarace Romania e parca pe locul 2 in europa la mamici minore

| Emma30555 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu suntem roboti sa facem sex fără sentimente. Dacă faci sex de placere este fiindcă îți place mult acea persoana, dacă băiatul e un excroc sentimental poate lasa răni în inima unei fete iar suferința aia nu ți trece chiar asa ușor. O minora dacă e păcălita de un bărbat matur, chiar dacă ea îl place ea nu are experienta iar el dacă profita de lipsa ei de experienta înseamnă că este un om de rahat. În viata asta ar trebui sa ne ferim în a face pe alții sa sufere, uneori este invitabil dar când poți evita asta ar fi de bun simt, dar tu cumva minimalizezi prea mult importanta sexului, nu exista sex fără implicare emoțională, împortant este sa ști ce vrea acel om de la tine, dacă vrea doar sex de placere cum spui tu măcar poate sa ți dea de înțeles ca nu vrea o relație serioasa decât sa te minta ca te iubește

| Violleta2022 a răspuns:

Daca o corupe si convinge sa aiba sex cu el, poate face puscarie.
Daca o violeaza este si mai grav.
Dar asta depinde de parintii sau tutorele legal a minorei, care depun plangere la Politie. Cu cat minorul este mai mic, cu atat pedeapsa cu inchisoarea este mai mare.

https://lege5.ro/......odul-penal

https://lege5.ro/......odul-penal

Vezi si celelelate articole din Lege: 218, 219, 220, 221 care se refera la seducerea si coruperea minorilor cu intentia de a intretine relatii sexuale samd.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai stai asa. Daca eu, sa zicem, te invit la o prajitura si un suc, dar nu te ating nici cu o floare... crezi ca ar fi cazul sa fac bulau? Cum mai zice lumea si pe aici, oi fi avand tu 15 ani, dar din punctul meu de vedere, ai o gindire de 10-11. Ia si pune frumos mina pe Google si invata sa te documentezi cum trebuie asupra unui subiect.

| geoconda explică (pentru GabiDumitrescu):

Am întrebat doar. Stiam si eu că nu e posibil, dar totusi, am incercat. Si s vede ca am pus,, laughing "

| geoconda explică (pentru Mosotti):

Odată il plac, odata nu il plac si zic ca nu ii mai raspund la mesaje. Dar, imi pare rau oarecum sa il.las ca e baiat bun, dar e mai mare ca mine cu 7 ani, iar eu sunt minora, si as vrea să îmi creez o carieră. de asta nu prea stiu cum sa reacționez. Dar când mă gândesc că poate vorbi si cu altele, eu fiind foarte geloasa, mai bine...

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Se intampla des in afara sex intre minori, deja de pe la 13 ani se poate da consimtamant de catre persoana respectiva pentru asta.
Dar ei se protejeaza, de aia noi suntem pe locul 2 la mamele minora, in nici un caz ca la noi minorii se f mai des.

| Mosotti a răspuns (pentru Emma30555):

Ca sa faci sex cu cineva e de ajuns sa-l placi fizic, nu e nevoie neaparat de altceva doar pentru sex, sentimentele-s una, sexul e alta, pot fi separate, sau combinate.
Sunt multi si multe care se distreaza, au placerea aia si doar atat.

Ce, cand ne masturbam iubim? Si femeia si barbatul are placere pur si simplu, deci exista sex fara implicare sentimentala, e o placere ca si cum ai manca o prajitura si atat, doar ca e alt tip de placere.
Asa ca fie ca te freci tu sau folosesti un vibrator, sau ca penisul aluia freaca vaginul ca si vibratorul, procedeul fiziologic este acelasi.
Se stimuleaza centrii nervosi din vagin si aia e tot, nu conteaza ce si cine stimuleaza.

Cam asta e mecanismul, ti-am explicat ca sa intelegi tu cum merge.

Dar da, e normal ca baiatul sa spuna ce vrea, si fata la fel, ca sa se stie de la inceput, nu e buna minciuna.

Ca poti sa dezvolti si sentimente, asta e adevarat, insa nu neaparat, de aia trebuie sa fie clarificat de la inceput ce si cum.

Eu pot sa fac sex si atat, poti si sa iubesc si atat fara sex, pot si ambele de exemplu.

| Mosotti a răspuns (pentru geoconda):

Pai faci ce consideri tu, aici tu alegi daca-l placi totusi, daca esti geloasa e clar ca-l placi.

Dar daca-l placi, ce leg are cariera cu o prietenie? Invatatul e invatat, timpul liber e timpul liber, asta asa ca idee doar.
Nu te pune nimeni sa te mariti cu el.

Oricum ala urmareste doar sex de la tine, sa ti minte si sa ai in minte asta, sa nu fi naiva sa crezi ca vrea altceva chiar daca jura ca vrea. Asa cred in mare masura.

Bine, asta e o varianta.
Dar real mai bine nu te incurci cu el daca e asa mare, cauti unu mai de seama ta, asta daca vrei gagic, ca-s f multe care la varsta ta au gagic.
Daca nu vrei, stai asa un timp si aia e.

Dar mare atentie, daca o sa faci sex cu cineva, sa va protejati, nu sa vi dupa aia "s-a intamplat sa raman gravida".

Pai faza e că el nu spune, nu mi-a spus într-adevăr ceva legat de sex, dar care o fi gândul lui la 23 de ani cu mine La 15

Imi spune că mă place, dar nu mă prea bagă în seamă. A văzut că îi dau cu flit si ca nu sunt curvă de aia de care se gaseste pe oriunde, a vazut ca nu vreau sa ii dau ce vrea el si gata i-a trecut de mine, nu mă mai place acum? Prefacut

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru geoconda):

Deci cum ziceam si mai sus. Daca vorbeste cu altele, ce? De fapt problema ar fi ce si cum vorbeste. Cu ce se ocupa? Cariera in ce domeniu vrei sa faci? Cu ce te poate ajuta in cariera? Pune si tu intrebarile corecte ca sa vezi ce are omul in cap.

Pai trebuie sa-ti zica? Nu e clar? Vrea si el sa se distreze. Si orice ar spune in afara de asta, cam minte.
Doar nu e prost sa spuna.

Stie ca fetele ar vrea ceva mai stabil, si asa mint ei ca sa te bage in pat.

Pai te place! Te placea pentru sex, dar cand a vazut ca nu ii merge, nu te mai baga in seama, vezi cum se leaga?

Te place dar daca nu ii iese ce vrea, ce rost mai avea sa te bage in seama? E f simplu.

Bine, si daca acceptai sex protejat (nu se pune problema altfel), nu inseamna ca erai curva, era o placere si era f normal.
Dar daca nu vrei, e f okey.

| geoconda explică (pentru GabiDumitrescu):

Eu vreau o carieră

Păi mă place in continuare? Adică, el.ma minte ca nu vorbeste cu altele, dar eu le vad pe altele cum rad când vorbesc cu el si eu sunt geloasa, chiar dacă nu vreau o relatie. Deci, e foarte complicat. Il plac, dar nu vreau o relatie. Si el chiar dacă mi-a zis ca ma place, nu prea il cred. Un om care te place iti ofera atenție. Mia spus că mă place dar nu mă cunoaște în realitate. Deci doar ce a vazut prin poze, cu gândul la sex

Pai tu nu ai inteles.
Iti ofera atentie daca ii iese ce vrea el din asta, daca nu ii iese, de ce te-ar mai baga in seama?

El daca vrea sex si tu nu-i dai, el ce rost are sa iti mai dea atentie? Sau chiar daca vrea relatie, tu nu vrei.
Te place in limita daca isi atinge scopul.

Vb cu altele care ii ofera sex sau relatie sau ambele, aia e.

| Emma30555 a răspuns (pentru Mosotti):

Femeile mai ales cele tinere nu prea fac sex doar de placere, dacă e doar nevoia fizica pot alege un vibrator.

Ai dreptate. Usor usor, încep să revin la realitate datorita argumentelor tale. Mulțumesc frumos

| Mosotti a răspuns (pentru Emma30555):

De ce n-ar face si doar de placere? Ca e mai misto cu cineva, simti copul, etc.

Pai aia este, eu ti-am explicat ca sa intelegi tu ce si cum. Te place un om, dar daca accepti, daca nu, alege alta care vrea.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Emma30555):

Prostii. Arata-mi mie vibratorul ala care te poate palmui peste c*r, care te poate stringe de git, care te poate mingiia pe spate sau trage de titze in timp ce ti-o da. Arata-mi vibratorul ala care poate sa iti vorbeasca porcos sau romantic. Arata-mi vibratorul ala care iti aduce micul dejun la pat.

| Emma30555 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Asa este dar sexul asta pasional îl faci cu o persoana în care ai încredere ca ține la tine, nu aventuri...

Asa e. Acum că nu îmi mai da mesaje, ma simt ca ultimul om de pe Pământ, dar cred ca o sa imi treaca. Iar daca imi mai sa mesaj cu,, ce faci?", sa ii raspund?

| geoconda explică (pentru SociopatuI):

Se pare că el a devenit o obsesie pentru mine.

I-am dat atâtea blocuri si l am deblocat tot de atatea ori. La început, vorbea cu o tonă de inimioara, ca să mă atragă, acum, ma face rea cică, ca el imi spune sa ii dau block si eu ii dau. Ce vrea să însemne asta? Si da, sunt conștientă că vb cu altele s nu accept asta, dar nu pot sa ii zic. A devenit o obsesie. Dar el nu ma baga in seama. Poate, poate imi mai da vreun sms peste câteva zile, iar eu atunci sa ii raspund? Nu pot sa las telefonul din mână ca ma uit doar pe ce posteaza, doar pe pagina lui daca s-a uitat la poveștile mele, dar nu, nu s-a uitat. Eu trebuie sa inteleg ca gata, nu a obținut ce a vrut de la mine, s-a dus la alta. Era prea frumos sa fie adevarat

| SociopatuI a răspuns (pentru geoconda):

Te rezolva psihologul sau centrul de nebuni. Exista solutii pentru toate.

| geoconda explică (pentru SociopatuI):

Oamenii consideră că dacă mergi la psiholog esti nebun. De asta nu o să îți adresez intrebare asta :, ma crezi nebună?" Pentru ca stiu ca nu e despre asta. Nu o să mă duc, iti dai seama.

De ce sa ii mai raspunzi daca nu te baga in seama?! Raspunzi la cheremul lui? Daca vrei, raspunde-i ce sa zic.
Tu alegi ce vrei sa faci.

De ce sa te simti ca ultimu om de pe pamant? E unicul baiat pe care l-ai putea place?! O sa intalnesti zeci in timp.
Adica te simti ca ultimu om de pe pamant ca un tampit care nu te baga in seama, nu iti mai scrie cand i se scoala lui, dar cand ii vine, iti scrie tot cand vrea el, esti culmea putin.

Daca ii raspunzi esti carpa in fata lui si stie ca poate face ce vrea cu tine cand vrea.
Insa daca a vazut ca nu ii iese ce vrea, nu o sa-ti mai scrie, decat daca iar insista iar, sperand ca pici in plasa lui.

Daca iti scrie, nu va intreba ce faci si atat asa aiurea, va intreba cu scopul sa te faca iar sa ajungeti in pat cumva, deci iar se va ajunge la subiectul relatie.
Si e posibil sa faca asta mizand ca-l placi, o sa zica ca faci pe nebuna, dar ca in final vei ceda, pentru ca el va considera ca daca chiar nu vroiai nimic cu el, nu mai raspundeai deloc nici tu.
Asa ca s-ar putea sa testeze cu mesaje, sa vada daca raspunzi.
Dar nu se stie daca va face asta.