| geoconda a întrebat:

Dacă un băiat, major, trimite mesaje pe rețelele de socializare unei minore, ce articol încalcă? Și îi cere fetei să se întâlnească. Cu câți ani de pușcărie se lasă? laughing

97 răspunsuri:
| geoconda explică (pentru Mosotti):

Cum sa ma faca sa cedez sa ajungem iar în pat?! Păi am mai ajuns până acum? Nu! Nici nu ne stim in realitate. Cu siguranță imi va mai scrie, sa ma testeze, cum zici tu. Dar eu i-am răspuns si ca să nu las o impresie proasta despre mine. I am spus că nu VREAU O RELATIE si a zis ca a înțeles. Crezi tu, că a inteles si tot îmi trimite mesaje, doar ca poate poate pic in mreaja lui?

| Mosotti a răspuns (pentru geoconda):

Pai normal ca te face rea! Ca nu i-a iesit ce a dorit el, vorba ta, a vrut sa te atraga, nu i-a iesit si esti rea acum.

S-a jucat cu tine, asta inseamna.

Ti-am zis in celalalt mesaj ce si cum cu raspunsul.

Oricum daca omul a tot insistat si tu nu ai vrut, pana la urma ce vrei? Chiar si pentru o rel serioasa daca era, ai refuzat de n ori tu.
Atunci omul a renuntat, este si normal, doar nu o sta dupa tine la infinit.

Si de aia vb cu alta, poate nu cu altele.
Cauta probabil ce nu a gasit la tine, si mi se pare si normal.

Ca ai facut obsesie tu pentru el, e alta treaba, dar in acelasi timp l-ai refuzat.

Ca daca e una care chiar il place mult, nu mai poate ea ca are 15 ani si el 22, se cupleaza imediat cu el.
Si se va si culca cu el sperand ca el vrea ceva serios, ca poate nu vrea, este altceva. Iar daca e fata desteapta, se simte bine cu el orice ar fi, si isi vede si de scoala, cariera in acelasi timp.

Tu inca nu-l placi indeajuns de sa zic asa iti permiti sa refuzi.

Pai ai zis tu ca nu vrei o relatie, daca cand tot ii raspunzi se poate intelege ca de fapt vrei, dar doar faci putin fite, nu stiu daca el interpreteaza ca ai raspuns asa ca om doar.

Se poate intelege, dar poate omu chiar a inteles ca nu vrei pe bune o relatie, si omul nu-si va mai pierde timpul si nu iti va mai scrie, nu stim inca.

Nu am zis sa ajungeti iar in pat, am zis ca daca tot i-ai raspuns, sa creada ca vrei pana la urma, si sa ajungeti in pat pentru prima data.

Ca el cu siguranta nu scrie asa ca om ca tine, el daca scrie, scrie ca sa incerce sa-si atinga scopul.
Daca a interpretat ca ii scrii ca de fapt nu poti fara el, s-ar putea sa incerce din nou sa te atraga cumva.

Cand mi-a zis ca sunt rea, a pus si o inimioară. laughing acum daca mai îmi scrie ce fac, ii spun direct,,, ce doresti?"

Pai daca intrebi ce doreste, nu o sa-ti zica direct, o sa incerce sa te atraga tot prin vorbe frumoase, etc probabil, daca asta urmareste.

Adica poate o sa vrea sa te faca sa cedezi fara sa vrei, adica sa te atasezi mai tare de el, si apoi ratiunea se va duce si e posibil sa vrei, ca nu mai controlezi atunci tu ce si cum.

Ca daca iti zice direct ce vrea, stie ca tot nu vrei, ca inca ratiunea domina la tine acum.
Trebe omu sa te faca sufleteste.

Si poate zice ca ti-a scris doar asa, sa vada ce faci, fara alte intentii, minciuni din astea.

Asta o varianta.
A doua varianta e ca e posib sa-ti zica direct ce vrea, desi ti-a tot zis pana acum.
Daca il intrebi de ce nu te baga in seama, poate sa zica ca n-a avut timp, ca a fost ocupat, iar minciuni.

Oricum doua intrebari sunt bune:
Ce mai vrea, si apoi de ce nu te baga in seama si scrie cand i se scoala lui.

Dar mai bine să îl fac eu să se atașeze mai tare de mine. Știi niște vorbe de astea?! Ca să îl fac să nu mai poată trăi fără mine laughing))) decat sa sufăr eu, mai bine să sufere el. Adică să îl fac eu pe el sa cedeze si mai tare. Dacă eu ii vorbesc frumos, el crede altceva. Crede că filtre, dar eu de fapt doar eram politicoasă.

Adica vrei sa te joci? Nu stiu de ce vrei sa te complici.
Nu cedeaza, ca e mare si versat, n-are nici o treaba.
De ce si-ar pierde timpul cu tine cand poate avea inca 50 care ii pica mult mai usor?!

Dar sigur, faci cum crezi, eu nu stiu vb din astea, totul trebuie sa decurga natural in general fara sa-ti pui problema, daca nu e asa, nu merge.

Si daca imi mai scrie, ii raspund după 2 zile, sa vada ca nu sunt disperată si ca nu stau la cheremul lui. Complicată viata asta... deși e activ, nu îmi spune nimic. Ii vine lui roagahappy

Mda, așa e... Poate avea altele mult mai usor, iar daca îl pot avea toate, eu nu îl mai vreau sau Cel putin doresc.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Emma30555):

Pai daca aventura aia nu inseamna un sex cum se cade, mai bine te rezumi la aventuri cu vibratorul, morcovul, banana, capul de la dus, telefonul Nokia 3310 al bunicii pus pe vibratii, etc.

Daca raspunzi si dupa 2 zile cam tot la cheremul lui ai fi, pentru ca el stie ca dupa cum s-a purtat, tu n-ar mai fi trebuit sa raspunzi deloc, asa ca aia e. Faptul ca ii raspunzi conteaza, nu cand raspunzi, asta pentru el zic.

Pai e mai bine sa nu-l mai vrei, te complici cu unul care nu merita.
Si te joci cu tine nu cu el! El e mare si versat, nu se ataseaza usor, din jocul asta s-ar putea tu sa pierzi.

Tu in loc sa inchei de tot comunicarea tocmai sa te indepartezi de el incet incet sufleteste si sa nu mai vrei nimic cu el, tu mentii treaba asta mai departe, de poate te atasezi mai tare daca te ia iar cu dulcegarii, si cazi in propria capcana.

Poate o să îi răspund ca unui prieten. Și așa nu mă mai bagă în seamă... îi răspund doar pentru că l-am mai lăsat așa și... mi-a bătut un apropo :,, Chiar ești de încredere". Mă întreabă,, Ce faci?" Îi răspund,, bine" și gata, nu?

Maaaama, esti moarta dupa el! Clar, haha.
Raspunde-i, ce sa zic, daca iti place sa te joci, e pe raspunderea ta.

Am fost moartă după el. Acum, am diferite concepții și păreri despre el. De exemplu, de dimineața, ma gandesc putin la el. După vin la școală, aud multe cazuri despre tot felul de... si atunci il urăsc, seara il,, ador", urmăresc, ce vrei tu... deci, mai bine singura

Dar, răspunde mi la întrebarea asta. Esti fata sau băiat? Chiar as vrea să văd din partea cui vin aceste gânduri. Aparțin unei ei sau unui lui? Dacă nu te superi.

Sunt baiat eu.

Pai mai bine singura decat cu asa un om care te baga in seama cand doreste el doar.
Si daca auzi " aud multe cazuri despre tot felul de...", de ce ai mai dori sa-i raspunzi unui asa om care e printre cazurile alea?

Păi, eu ceva de genul de la profesori, ca să nu ii credem pe băieți, ca ei ne mint ca ne iubesc. Si asa tind să cred că e. Ti-am spus. Simt diferite stări. Odată vreau sa il scot de tot de peste tot si odata parca imi vine dor sa mai conversam. Dar o sa treaca. Asta i-am zis si lui la inceput, ca o sa ii treaca de mine, a zis ca de ce ar face asta, dar acum, s-a dovedit a fi real.

Pai si eu nu ti-am zis la fel ca si profesorii? Ca de multe ori baietii mint ca sa te bage in pat, minte ca te iubeste, ca aia, ca aia.

Lui de tine nu-i trece, oricand ai fi disponibila el nu refuza o distractie sau mai multe cu tine. Daca aude ca esti disponibila si peste 2 ani de exemplu, e dispus sa treaca la actiune cu tine.
Tie sa-ti treaca de el.

Mulțumesc! kiss

Si vezi, îmi tot zice să îi dau block, sa ii dau block peste tot. Adică, ce vrea să zică? Poate vrea să mă testeze? Mi a zis si am zis ok, si dupa a zis ca ce suflet am în mine, dar tot nu l am blocat, am vrut să văd ce zice, alta data cand mi-a zis sa ii dau block, i-am zis să îmi dea el, si a zis ca nu vrea. Este un orgoliu ca imi cere sa îi dau block? Ce ar trebui să fac?

Ti-a zis sa-i dai block ca sa fie legatura rupta mai ca lumea intre voi.
Si asta ca probabil stie ca nu s-ar putea abtine sa-ti scrie, si stie ca daca nu se abtine, tu ii vei raspunde dar tot asa fara sa isi atinga el scopul, si nu are chef de din astea, dar daca-i dai blockare, nu mai poate sa-ti scrie si tu nu mai ai de ce sa raspunzi la o adica.
E doar o banuiala aici, poate nu e asa.

Dar vad ca prea iti pasa de asta, prea te preocupa, te gandesti ce zice, ce gandeste, etc, Daca nu-ti placea de el, nu te mai interesa nimic, ii dadeai block sau nu il mai bagai in seama chiar daca scria si gata.
Asa ca hotaraste-te, ca e contradictie, pe deoparte te preocupa tare problema, pe de alta nu vrei nimic cu el.

Va trebui sa decizi care din doua, altfel nu vei avea liniste si tie iti faci rau.
Desi e cam tampenie ce zic, ca ce simti nu prea poti controla.

Si asta pentru ca rational tu nu vrei relatie, dar simti opusul, simti ca ai vrea de fapt, dar contextele sociale te blocheaza sa faci asta, ca esti prea mica, ca ai cariera de facut, si altele.

Asa este! Nu vreau relatie, ca ar însemna prea multe, și nu sunt pregatita. ADICa nu am experienta. iar el, vad ca se uita la story urile mele s se poate abține să nu îmi dea mesaje. Nu mi-a mai scris de 3 zile, și alea in cate mi-a scris erau asa mesahe, fără sens, doar un cf... deci, si a pierdut interesul. Asta este. o dragoste ca obstacol. Dar, stii ce au zis profii mei, ca sa nu ii credem pe băieți când ne spun ceva ca e totul la Vrajeala. Si el având 22 ani, a mai avut vreo 3 relatii, ca mi-a spus dar l au părăsit pentru alții cu mai mulți bani, si el stie ce si cum. Dar eu? Si cred prin asta, ca el își bate joc de mine, ca băieții ăștia mai mari nu au sentimente adevărate, cu noi, cele mici. Adică zic doar de fațadă sa vada daca picam, daca nu, ce s-au dus sentimenee alea fulgeratoare asa de repede?! Acum, daca mai imi scrie, deși nu cred, sa ii raspund?

Profii tai au dreptate uneori, dar nu mereu, un baiat poate avea si intentii serioase.
Sunt f multi insurati si cu copii, insurati cu fete ce le-au cunoscut cand ele aveau 18-19 ani, si ei 22 de exemplu.

Insa au dreptate in sens ca multi baieti mint doar sa aduca fata in pat, si ca poate minti, atata tot.
Sa te minta ca te iubeste, ca etc, dar el sa vrea doar sex de fapt.

Pai daca nu vrei sa mai ai treaba cu el, de ce te mai intrebi daca sa-i raspunzi sau nu?!
Ce rost are sa mai raspunzi?

Eu tot nu inteleg de ce te gandesti daca sa raspunzi sau nu?!

Păi, nu stiu. Nu prea am cu cine vorbi și mai schimbam o vorbă poate. Dar, vad ca Nu mai scrie. Si eu am camd exagerat putin cu niște glumițe cam proaste, și mi-a zis,, pa", dar i am trimis o inimă și mi-a trimis alta înapoi. Adică nu vreau ca oamenii să fie supărați pe mine, de multe ori, ii multumesc pe toti. povestea e asa: Am prins sentimente față de el, dar nu vreau o relație. Nu am cum să aleg. Adică, si daca mi as pune im cap ca bă, fac aia, nu aș fi împăcată. Adică ar fi o prefecatorie si ar duce la un extenuare fără nici un castig. Dar totodata, nu sunt sigura ce vrea el. Dacă minte când spune lucrurile pe care le spune. Dar cred ca totul e o minciună din partea lui, ca daca m-ar fi plăcut, ar fi venit de capul lui, si la școală unde sunt... Dar nu, e totul un joc. Dacă nu te superi, cati ani ai? Vreau sa stiu de la ce varsta poti gândi asa ca tine? Adică, imi place felul.in care gândești.

Eu am 43 ani.

Corect vezi? Daca te placea venea dupa tine daca stia unde inveti, vorbea, etc, nu statea asa "pa", si gata, indiferent ce glumite faceai.
E un joc si probabil vroia doar sex si atat, sau nici macar atat, poate a vrut doar sa vb si nimic mai mult, sa se prosteasca.

Pai nu ai cum sa alegi dar ce faci? Ca in general sentimentele alea se cam duceau cand persoana respectiva nu mai avea contact deloc cu celalalt, si asa in timp se ducea.
Daca tot tinea contactul mai departe, acele sentimente puteau ramane mai departe, insa nu mereu, pot dispare oricum.

Tocmai l-am scos de la follow, nu știu dacă va observa. Dar să îmi zică să îi dau block, iar eu să îi zic ok, și după îmi zice că ce suflet am în mine. Adică, nu știe ce vrea! În fine! Am terminat povestea! Mulțumesc frumos!

Pana la urma nu conteaza ce stie sau nu ce vrea, conteaza ca tu nu vrei relatie cu el, atata tot.
Tu te iei dupa ce zicea? Zicea asa la vrajeala, la distractie.

Adica probabil suna si asa"da-mi block, nu ma mai baga in seama, uita-ma".

Da, așa sună, așa e de fapt. Nu o să-mi mai scrie, știu sigur! Nu amcontul pe privat, deci încă îmi poate vedea postările. Eu am conturi false și să recunosc, mă uit și îl,, spionez" de acolo. Dar dacă eu mi-aș da block, el nu ar mai vedea nimic de la mine, iar eu aș vedea totul de la el, normal, de le alt cont. Și așa sentimentele lui trec, iar ale mele rămân... Dar asta e!

Să îmi pun contul pe privat? Că să nu mai vadă? Iar dacă îmi dă iar add friend, ce fac? Accept sau las totul în urmă? Ce părere ai?

Da, cu conturile ce sa zic, daca ai conturi false si il poti spiona, e ceva, insa la ce-ti mai trebuie? Ce te mai intereseaza ce face?!

Pai daca accepti daca-ti da friend, e bine? Ar trebui sa lasi totul in urma daca tot nu vroiai ceva cu el.
Daca nu iti mai scrie, si daca pui contul la privat sau nu, e tot aia.

Daca iti place asa sa se prosteasca si sa scrie cand vrea el, dar atat, poti sa-i dai accept la friend, insa nu stiu daca vrei asa.
Adica mi-e ca daca nu lasi totul in urma, suferi mai tare sau mai mult timp.
Ca e una sa iti placa o ciocolata dar sa zici ca nu o vrei, dar sa nu o mai vezi si gata, si alta e sa o vezi mereu, nu tenteaza mai tare?! Nu te-ar face sa suferi mai mult ca nu ai acea ciocolata?

Poate nu e asa, nu stiu ce sa zic, poate la tine e tot aia cu daca nu mai sti de el, sau daca mai vorbiti asa prosteli, insa nu prea cred.