L-am șters de peste tot. Dar el, Dacă vrea încă se poate uita peste profilul meu. CUM ai zis tu, aia cu ciocolata. Așa e. Nu știu ce vreau și mă schimb radical, vreau să fiu în atenția lui, ca să nu mă poată uita, dar să nu avem o relație, chiar dacă o parte din inima mea dorește asta, nu se poate. Oricum, cred că lui îi e bine, nu mi-a mai zis nimic, am văzut că acum are altele, le dă ador și colegelor mele, comentarii, așa cum făcea și cu mine. În conversațiile lui cu mine, îmi mai zicea lucruri prostești, cum că vrea să îl pup, să îi dau un emoticon de ăla, mdap. Este și diferența de 7 ani între noi, care este o problemă. Mi-ar fi plăcut să vorbit și despre alte subiecte banale legate despre orice. Cu el, am vorbit doar lucruri că el mă place, dar degeaba îmi spune, nu știu ce... de 2 luni o lălăim, și o tot lălăim dacă continua, dar cred că s-a pus punct acum.
Și da, dacă mi-ar trimite mesaj, i-aș răspunde, chiar dacă n-ar trebui, că sunt sigură că le întreabă si pe altele ce fac sau că și-ar dori și cu ele ceva. DA, prosteli să vorbim până ajungem la rezultantă 0. Dacă îmi scrie, să îi răspund urât sau frumos? Sau să îi spun,, Ne cunoaștem?"
Si de ce te intereseaza sa nu te uite?! Atat timp cat nu vrei nimic cu el, ce conteaza? Oricum el uita pe oricine nu i-a adus ce doreste el, asa ca aia e, cum nu iese cu una, trece la alta pana iese.
Iar daca e sa vb banalitati si sa ramaneti la asta, nu e problema, normal ca raspunzi frumos, nu ai de ce sa razpunzi nasol, daca el ti-a vb frumos si normal.
Totul e sa nu suferi mai tare si sa nu se prelungeasca asta tocmai din cauza ca discutati, aia mi-e mie, altfel poti discuta cu el ca, cu orice om.
Sti f bine ce vrei, pe deoparte simti ca l-ai vrea, pe de alta
ratiunea zice nu.
Vrei sa nu ai o relatie cu el, ca nu e cazul, asa cum si faci de fapt.
Dar a invins ratiunea pentru ca e mai puternica ca ce simti, altfel invingea cealalta si te lasa-i dusa de val.
De fapt tu n-ai ales nimic, tu alegi care latura e mai puternica, in cazul asta ratiunea, s-a ales singura varianta de fapt.
Deci in cazul asta nu poti alege sa faci o rel cu el, daca ce simteai era mai tare, nu puteai alege sa nu faci relatie cu el.
Păi da, daca eu ii raspund frumos, el si o ia în cap și crede că filtrez cu el. Dacă zice sa ii dau un pupic, ii dau un emoticon si gata aia e crede altceva. Dar se pare ca nu se uită la pov mele, gata m-a dat uitării. Am momente grele pe parcursul zilei si atunci mi-as dori sa ma întrebe de vorba dar acum s-a terminat. Nu mai da nici un semn. Asta e o bătaie de joc. Și dacă îi răspund, sa zic asa, si eu as prinde mai mare dragul, si dupa iar o iau de la capat
Pai ai a e, ca el nu interpreteaza ca vb cu el ca om si atat, el daca ii raspunzi, o ia ca te dai la el, ca flirtrezi, asa cum zici tu.
Pai daca nu se mai uita la povestile tale, te-a dat uitarii, si era si normal sa faca asa, nu e nici o bataie de joc, nu i-ai folosit la nimic dupa mintea lui, si deci nu mai are de ce sa te bage in seama.
In trecut mi-a zis sa ii dau block si pana nu a apucă să îi dau, mi-a zis ca,, baaa Nuuu, ca nu stiu cum sa ma mai bag in seama cu tine". Nu se uita la pov mele ca l am sters eu de la follow dar ar putea să se uite daca ar vrea, dar nu a făcut o si e activ. Of doamne, cate griji imi fac eu, si cate lucruri amanuntite aici, cu detalii si puncte culminante ca la Ernest, si pe el nici nu îl intereseaza
Si cand imi zicea,, raza mea de soare"? acum gata, repede s-a schimbat )) eu cred ca asta e obsedat dupa o relatie, vrea neaparat, cauta in toate partile si nu da de una, dar poate poate daca se baga in seama cu mai multe, pica vreuna, si doar asa, stii, nu e ca, gata, se însoară cu ea, uite asa sa isi piardă timpul.
Pai ce sa-ti fac daca tu tot ta gandesti la el, griji si altele? Cine te pune?!
De ce s-ar uita la ce faci tu acolo? Nu vad de ce s-ar mai uita. El se comporta normal, nu il intereseaza.
Daaaa, si cand zicea raza mea de soare, tu chiar il credeai! Ai ma, vorba la profi, nu mai crede tot ce auzi.
Daca vrei sa te culci cu el, pana te culci si cat timp te culci esti viata lui, razele de soare si tot, daca nu vrei sa te culci cu el, nu mai esti nimic, pai e clar.
Sa ai in cap ceva, barbatul prin constructie e proiectat sa f cat mai multe, el cand vede o femeie se gandeste cum sa o f mai repede!
Si de aici iti dai seama ce si cum, ca-s in stare sa zica ce vrei sa auzi, 98 % din barbati cand te baga in seama, chiar daca aparent nu pare, gandul lor e sa ajungi in patul lor cumva.
Daca zici ca vrea sex, o sa zica "am zis eu ceva de sex?", dar daca vede ce nu-i iese un timp, dispare, nu te mai baga in seama.
AidaAmaranta întreabă:
anonim_4396 întreabă: