| Unicubeii a întrebat:

Daca un baiat te cheama langa el si langa persoanele apropiate, ca sora/prietena lui sau vorbeste cu tine cum are ocazia, in ciuda faptului ca are o prietena, credeti ca te place?
Nu vreau sa il fac sa inteleaga gresit, nu vreau sa stric relatia dintre cei doi...

9 răspunsuri:
| Vanqu1sh a răspuns:

Nu neaparat, dar este foarte posibil sa te placa ...Bate apropouri ceva?

| Unicubeii explică (pentru Vanqu1sh):

Nu, dar el este mai timid, si i-am si spus ca eu l-as placea daca nu ar fi iubita lui. Dar de multe ori discutam despre poezii de dragoste, citate, etc., etc.

| Vanqu1sh a răspuns (pentru Unicubeii):

Pai este timid ca persoana sau timid ca are iubita si risca sa faca o figura de rahat? Flirteaza cu tine sau asa e felul lui? Astea sunt lucruri de care trebuie sa iti dai seama...

El o fire romantica si calma, dar de cateva ori mai imi arata si care o iubita, pe care din spusele lui o iubeste mult. Dar nu poti sa te bazezi pe vorbele tuturor. Oricum, mie imi ingheata sagele in vene de ciuda cand spune ca are iubita, dar tac, si sunt de acord cu el.

Acum explica-mi si mie, tu scrisesi ceva " in ciuda faptului ca are o prietena, credeti ca te place? ", acel "credeti ca TE place? " vrea sa fie un "credeti ca MA place? ". Daca este asa, da, este posibil sa te placa dar nu vrea sa renunte nici la prietena lui, se simte bine vorbind cu tine, il stimulezi, completezi intr-o oarecare masura, toti patim asta...

Crezi ca as avea o sansa cu el?
Ca sa stiu ce sa fac.

Pai daca te place, da, poti avea o sansa, dar vezi tu, o sa fi o nesimtita daca faci asta, iar 2, cum poti sa ai incredere in unu care isi lasa fata pe care o numeste iubita si spune ca o iubeste pentru o alta fata? Crezi ca nu o sa iti faca la fel laughing? Asa naiva esti? Asta ar trebui sa fie decizia ta persoanala, sa nu iei in calcul sfaturile nimanui. In cazul in care ceva nu merge bine e vina ta si a lui.

La asta nu m-am gandit, chiar ai dreptate.

Ai grija de tine si gandeste-te bine inainte sa te decizi. happy