| xoxooo21_1512 a întrebat:

Daca un prieten te tradeaza, care e cea mai buna >razbunarehappy?laughing)

Răspuns Câştigător
| viatadecacatt a răspuns:

Sa iesi cu alti prieteni si el/ea sa te vada. poate asa regreta macar putinstraight face

21 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Indiferenta.Doare cel mai rau. Vorbesc din experientasad

| Arthur a răspuns:

Iti vand un pont ...vezi ca la Metro au bagat drujbe promotional si in rate. smug

| fluturas a răspuns:

Indiferenta doare. cel mai tare.winking

si nu neaparat ca razbunarea e arma prostului. sincer eu nu cred asa. poate ca razbunarea e arma prostului, dar mai prost e cel ce nu se razbuna big grin., dar tu nu prea ai ce sa faci, in'afara de a fii indiferentawinking sa te porti cu acel prieten ca si cum ar fi o pers obisnuita

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu poti obliga pe nimeni sa-ti fie prieten, lasa-l pe el sa hotarasca, tu nu poti decat sa ai un comportament in care sa-i demonstrezi ca merita sa fie prietenul tau. In cazul in care te-a tradat intotdeauna exista o a doua sansa, daca se merita.

| JeSa a răspuns:

Ignor

mira
| mira a răspuns:

"Razbunarea cea mai buna este cand dusmanul tau//
E silit a recunoste ca esti bun si dansu-i rau."(B.P.Hasdeu-"Razvan si Vidra")
Trateaza persoana cu indiferenta.

| xibalba a răspuns:

Ignoranta

| sorin a răspuns:

Uitarea

| ÅñdRa a răspuns:

Razbunare este arma prostului, dar daca tot vrei sa-i faci rau, ignora-l o sa-l doare foarte rauhappy

| Alex_7297 a răspuns:

Bună!
Răzbunarea arma prostului...
Baftă!

| hominid dreak a răspuns:

Cea mai buna razbunare? Crezi ca vei fi mai fericita razbunandu-te? Dar daca vrei sa-ti satisfaci orgoliul ranit, uite o metoda:raspunde cu bine la raul facut.Indifereta nu e o optiune, pentru ca va trebui sa joci teatru, sa te prefaci ca pari indiferenta in timp ce nedreptatea ca ti sa facut te va roade pe dinlauntru, impletita cu dorinta de razbunare. Daca fiecare ne-am razbuna pe cei ce ne fac rau, n-ar mai ramane oameni pe pamantul asta.

| MihaLoveYou a răspuns:

Fal gelos (si ma refer si in cazul de prieten-amic)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iartă-l, nu e bine să ţii ură. Cel mai mult îl va durea atunci când va vedea că te comporţi frumos cu el, şi el te-a răsplătit trădându-te. Într-adevăr, pe loc îţi vine să îl strângi de gât, şi să îi rupi gâtu, şi te înţeleg dacă nu îl poţi ierta, atunci ignoră-l, şterge-l de pe lista persoanelor cunoscute, şi fă-l invizibil pentru tine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferenta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista razbunare mai mare decit indiferenta! Indiferenta ucide!big grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena mea ma tradeaza sta cu alte prietene si pe mine nici nu ma mai baga in seama. mai am multi prieteni dar ea era cea mai buna...nu stiu cum sa o tratez cu indiferenta sau sa o iert ceea c ar fi foarte greu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Razbunarea e arma prostului":nu prea sunt de acord cu ea. Dc? Deoarece daca nu te razbuini putin o sa fii luat de prost si toti o sa iti faca cate ceva daca vad ca esti asa iertator. "Sa ierti":de cate ori poti sa suporti sa iti zica aceeasi persoana "Imi pare rau ca am fost asa prost/proasta ...bla bla bla". Ca sa te razbuni pe cineva sunt de acord cu indiferenta si sa nu bagi in seama aceea persoana. O sa vada ca te-a "ranit" si poate daca ea crede ca a pierdut un prieten/prietena adevarata o sa isi ceara scuze da tot nu o sa fie ca la inceput. Asta e parerea mea.

| Buratina a răspuns:

Probabil ca ignorarea este cea mai buna, in cazul in care toti tin cu el, fate emolaughing glmsad stiu cum este atunci cand iti pierzi un prieten bun, toate sperantele morsad asta se intampla des dar nu plange! Invinge o lacrima cu un zambet chiar si atunci cand dore!sad

| sellyutza17 a răspuns:

Prietenii mei ma trateaza ca pe un gunoi.Nimeni nu vrea sa stea cu mine.Simt ca suflteul meu e sfasiat intr-un milion de bucatele.Totusi razbunarea nu e o solutie. Poti sa ii ignori sau sa iti gasesti alti prieteni dar la mine u merge :'(. Poate tu ai noroc

| mikybuz a răspuns:

Cea mai bina razbunare e succesulwinking