Pai in primul rand dulapul cu haine, pe urma raftul cu pantofi, pe urma raftul cu machiaje si parfumuri, pe urma laptopul, telefonul, si la urma veniti la inmormantare ca nu am avut timp sa salvez tot
Eu as salva asa : familia, ghiozdanul cu toate cartile, tabloul cu cainele si pisica mea pictat de unchiul meu (foarte talentat ), cartea mea cu povesti, cateva haine, cativa pantofi, ursu' meu de plus de cand aveam 4 ani
.
Tu?
Fata, baiatul, sotia, pe mine, banii, geanta cu lucruri pentru pescuit si pozele.
Si as baga inauntru toate datoriile si toti dusmanii mei
Probabil dulapul in care am toate bijuteriile si machiajurile, desi as avea nevoie de ajutorul cuiva pentru a-l cara
. Caietul cu poezii, acolo sunt toate sentimentele/amintirile mele.Cateva haine.Si banii
. Si normal, ceva mancare, ca foamea e foame
Bafta.
Eu as salva :sotul, catelul, actele, pozele si calculatorul (acesta din urma pentru a tine legatura cu voi), toate celalate sunt lucruri care se pot face din nou. Dar doamne fereste de asa ceva!
Telefonul, aparatul foto, plicul cu banii stransi de mine, o perna (), peria, cateva foi albe de hartie si un pix. Probabil spun asta acum, dar la momentul respectiv as lua ce mi-ar fi la indemana...
Intrebare stupida. Multi si-au pierdut fiinte dragi in incendiu.Banuiesc ca ar da foc la inca o casa sa i aiba pe cei dragi inapoi si nu ar sta sa se gandeasca ce sa scoata mai intai. Bineinteles ca ar scoate familia iar apoi s ar gandi la altceva dar nu dorsc la nimeni sa li se intample o asemenea nenorocire.
Multumesc celor care au raspuns^^ aveam de scris la engleza pe tema asta si m-ati ajutata mult.Am observat ca majoritatea sunteti familisti(a-ti salva familia) nu va ganditi la dulapurile cu haine si restul.:*
Andreea58462 întreabă: