| TrenteWerty a întrebat:

Dacă v-ați permite orice telefon indiferent de preț, ce ați alege între Iphone și Samsung?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sam

| Drimmero a răspuns:

Sunt fan Samsung si implicit Android, deci Samsung.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Samsung mereu big grin

| TrenteWerty explică (pentru DoarBogdan):

4 raspunsuri, toate Samsung. Ce nu iti place tie de exemplu la iphone?

| DoarBogdan a răspuns (pentru TrenteWerty):

Nu este ca nu imi place... dar Samsung are tot ce vrei big grin

| Fatamuntilor a răspuns:

Mosul mi-a Samsung si sunt multumita!

| Celcestietot a răspuns:

Suna bine sa ai noul Iphone, il consider un telefon bun, dar mie personal cred ca nu mi-ar strica ultimul Samsung.

| LoveSleep a răspuns:

Huawei

| Sofer a răspuns:

Nokia cu butoane.

| mastadont a răspuns:

Iphone clar. Nu sunt neapărat un fan al modului în care Apple și-a alcătuit sistemul de operare IOS, mi se pare că este prea restrictiv însă calitatea și durabilitatea componentelor din iphone nu poate fi contestată. Am cumpărat prin 2012 un iphone 4s care merge și astăzi ca în prima zi. Dacă ai grijă de el un iphone te va ține extrem de mult.
Am avut și samsunguri, și de la Huawei dar după câteva luni mergeau extrem de greu și eram nevoit să le reinstalez softul și să șterg tot de pe ele pentru a merge ca la început. Când văd ce componente au unele telefoane cu Android, procesoare quadcore sau chiar octacore, câte 4 gb ram etc, mă apucă râsul când mă gândesc că un iphone cu 2 gb ram și procesor cu o putere mai mică este totuși mai bun, toate testele cu modelele apărute în același an au arătat clar asta, an după an.

| NotNamed a răspuns:

Samsung Note 20 Ultra 5G

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Samsung, Android

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar dacă ar fi să am și alte variante de mărci, n-aș alege nici Samsung.

| Virginul a răspuns:

Samsung baby