Schimarea ar insemna sa "recunosc" ceva inutil.nu intotdeauna schimbarile sunt utile(te fac sa bati pasi pe loc repaus) n`as schimba pentru nimic' n-lume, absolut nimic', la moa
Cred ca toata lumea a facut ceva gresit in viata sa si ar vrea sa schimbe acel lucru.
Daca as putea sa ma intorc in timp mi-as spune sa nu fiu asa de naiba si sa nu ma mai atasez repede de oameni inutili.
Normal ca sunt lucruri pe care le-am facut prost.
Dar nu m-as intoarce in trecut pentru a le schimba, pentru ca altfel nu invat nimic asa.
Omul trebuie sa treaca prin suferinta si greseli pentru a invata.
Aș putea să-mi dau tone de sfaturi, dar știu că la cât sunt de încăpățânată, nu le-aș asculta sau înțelege. Eu până nu mă lovesc să simt durerea, nu mă potolesc.
Și da, ca în viața oricărui om, există lucruri pe care sunt sigură că le puteam face mult mai bine, există lucruri pe care nu le-am făcut și de care îmi pare rău, există alegeri greșite, oameni nepotriviți, cuvinte spuse sau nespuse. Dar cu toate astea, nu aș schimba nimic dacă aș avea puterea să mă întorc la tot ceea ce am trăit.
Sunt de părere că, pentru a lua decizii bune ai nevoie de experiență, iar acea experiență o câștigi doar din decizii greșite. Sincer, cred că perioadele grele și alegerile pe care le consider a fi greșite îmi sunt benefice, iar într-o zi o să înțeleg de ce.
Nu aș vrea să schimb modul în care am ajuns acum deci nu aș da niciun sfat. Poate doar "fii tare, merită". Desigur că cel mai probabil m-aș minți. Nu îmi place să mint însă dacă vine vorba de mine, cui îi pasă.
De cand ai treaba tu cu ce zic eu? N ai ceva mai bun de facut decat sa ma faci sa imi pierd timpul dandu-ti reply? Mersi pentru intelegere!
anonim_4396 întreabă:
ParradiSs întreabă:
RADUCU12369 întreabă: