| Mindfulness a întrebat:

Daca va împrieteniți cu cineva pentru voi contează ce studii au? Mie parca nu îmi vine să mă împrietenesc cu cineva care nu are minim liceul terminat, dar fac și mici excepții daca sunt de treabă.
Am avut prieteni ce nu aveau liceul și m-au cam tras în jos!

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Nu, studiile sunt irelevante. Exista oameni fara scoala dar foarte inteligenti si oameni cu cateva facultati care sunt cu adevarat prosti, adica in afara de domeniul in care s-au pregatit nu stiu absolut nimic.

25 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Imi plac oamenii cu inteligenta emotionala, cu aceea ai ce vorbi, un minim de studii toti avem in mare parte, am vazut la locul de munca tineri iesiti de pe bancile facultati care iti vorbesc cu o aroganta si se comporta ca taranii doar pentru simplul fapt ca au un post mai bun ca restul, inclusiv cu cei mai in varsta.

Cei cu studii minime apartin diferitelor categorii, sunt cei care isi petrec timpul prin baruri si cazino-uri, smecherii, batai sau care refuza sa munceasca si lucruri de genul, de aceea stai departe, dar sunt oameni fara studii care isi vad de casa si familie, oameni decenti care nu au treaba cu prima categorie.

| RAY a răspuns:

Sincer iubesc oamenii de la care am ceva de învățat ceva bun, de asta îmi place când văd un om cu o carte în mână, simt o stare de fericire când văd că x are habar de ceea ce vorbește, in principiu sincer îți spun eu nu am cu cine discuta, nu că nu aș vrea

| LisaJulie a răspuns:

Nu pentru mine în orice caz! La mine contează sa fie oameni de omenie

| Mindfulness explică (pentru LisaJulie):

Unde ai văzut tu oameni de omenie fără școală?

| LisaJulie a răspuns (pentru Mindfulness):

Sunt multe persoane care nu își pot termina studiile din diverse motive! Asta nu înseamnă că sunt oameni fără bun simț

| Mindfulness explică (pentru LisaJulie):

Eu am întâlnit numai cocalari, maneliști, bătăuși fara școală! Dumnezeu nu mai de ăștia îmi scoate in cale! Sunt și cu 8 clase oameni faini dar rar,dar sunt și cu studii superioare de rahat! Chestie e că: ăștia fără școală sunt interlopi, proxeneți,bătăuși,cocalari,cu combinatii! Dar,cum există mereu un dar sunt și cu studii care se ocupa cu chestii dubioase! Nu prea mai știi ce hram poarta unii indiferent de studii, e drept!
Eu vad că trag numai la oameni toxici nu știu de ce am o soartă așa de urâtă, poate că arat a Rrom și de asta! Și sunt discriminat de oamenii buni ai societății! Eu mă simt stigmatizat, sunt cred că asociat cu toti cocalarii doar că am tenul mai închis!
Nu știu, eu nu am întâlnit. Ce educație pot avea ei?

| Kufu95 a răspuns (pentru Mindfulness):

Aceia sunt doar niște oameni toxici, pe aceia, da, evită-i, dar uite că sunt și oameni necăjiți care poate s-au născut într-o familie defavorizată și nu au avut atât de multe beneficii și nu au putut evolua fie din motive materiale, fie că nu știut cum să se orienteze.

| MistarGoGu a răspuns (pentru Mindfulness):

Studiile definesc acumulare de Informații *( multe inutile )... nu comportament social! Am cunoscut persoane de etnie roma *( țigani) cu o cultura și educație peste romani cu 2 facultăți făcute cu spagi sau examene cumpărate!
Aparentele înșală rău de tot! Trebuie sa faci un minim efort sa cunoști un om!
Uita-te la guvernanții și parlamentarii din România cu studii CATA omenie au...

| Mindfulness explică (pentru MistarGoGu):

Aia sunt țigani ok, dar multi nu au ce căuta în societate.

| RAY a răspuns (pentru Mindfulness):

Bunătatea nu are legătură cu școala

| Mindfulness explică (pentru RAY):

Corect!

| MistarGoGu a răspuns:

Sunt oameni cu 8 clase cu × 50 maniere și omenie fata de unul cu liceu sau facultate!
Nu sport în schimb gălăgioșii și bagaciosii *( aia care te cunosc de 4 ore și incep cu întrebări personale sau legate de bani!) Le dau un mare sctir în secunda 2!

| Mindfulness explică (pentru MistarGoGu):

Da,așa este. Nu ii suport nici eu, trist e că tocmai ăștia sunt plăcuți de multe femei, cocalarii!

| MistarGoGu a răspuns (pentru Mindfulness):

Femeile alea sunt de teapa lor. o fata cu educație NU ar sta în preajma unuia care din 5 vorbe 6 sunt înjurături sau urlete de gibon in perioada de împerechere!
Sunt masochiste! Le plac pumnii și înjurăturile!

| simplaexistenta a răspuns (pentru Mindfulness):

Ce definitie ai pentru "cocalar"?

| Mindfulness explică (pentru simplaexistenta):

Tocmai a dat o mica definiție userul de mai sus! Au prea multe definiții se le înșir.

| simplaexistenta a răspuns (pentru Mindfulness):

Nu cred ca femeile cu cap si cu bun gust umbla după cocalari, indiferent de banii lor.

| Mindfulness explică (pentru simplaexistenta):

Așa este happy

| Kufu95 a răspuns:

Nu are nici o importanță pentru mine asta, dacă sunt niște oameni ok, de ce să nu mă împrietenesc cu ei?

| Mindfulness explică (pentru Kufu95):

Eu nu am văzut oameni ok fara scoala, rar de tot!

| Kufu95 a răspuns (pentru Mindfulness):

Eu da, poate nu ai întâlnit tu.

| Mindfulness explică (pentru Kufu95):

Am înțeles happy

| vax1968 a răspuns:

Conteaza macar sa fie istet daca studii nu are la nivelul tau. sa stie sa se poarte in societate. si sa fie muncitor. hazliu in bunul simt

| Ioanaoana5 a răspuns:

Sincer, contează mai mult ce fel de persoană e cineva decât câte diplome are. Adică, da, e important să te înconjori de oameni care te inspiră sau te motivează, dar asta nu înseamnă neapărat că trebuie să aibă toți liceul sau cine știe ce studii.

Dacă cineva e de treabă, respectuos și are niște valori ok, atunci eu cred că merită să-i dai o șansă, indiferent de școală. Pe de altă parte, dacă simți că te trag în jos, poate e mai bine să te distanțezi, dar nu pentru că n-au terminat liceul, ci pentru că nu vă potriviți ca mentalitate sau stil de viață.

Până la urmă, prietenii ar trebui să te susțină și să te facă să fii mai bun, nu invers. Alegerea e a ta!?

| Mindfulness explică (pentru Ioanaoana5):

Ai dreptate..foarte bun răspunsul tău, îl apreciez.