M-as duce si as lua-o frumos de manuta (am dezinfectant mereu cu mine) pe Alexandra Stan si as duce-o la bordel de unde nu ar fi trebuie sa plece niciodata
Dar, asa e cand te culci cu cine trebuie. Ajungi STAR peste noapte
Ar fi un miracol daca as putea sa ma intorc in timp! Eu daca m-as intoarce in timp as fi schimbat intamplarea cea urata si groaznica a doamnei Ilinca Ganju ( Dumnezeu s-o ierte!). As fi anuntat-o pe doamna Ilinca sa nu se duca la ea in casa caci acolo se afla Ilie, iubitul el care a injunghiato. Funda?
Ar fi o sansa de-a dreptul excelenta. Trebuie sa te gandesti mult si bine. Dar... daca as avea o asfel de sansa as pune punct relatiei cu actualul "fost" mai repede, inca dinainte sa am de suferit atat din cauza prostiei lui.
Dar totusi ma bucur ca atunci, greseala nostra nu a trecut pur si simplu. Am invatat ceva. Acum stiu si mereu imi zic : Nu voi mai avea incredere, nu voi mai iubi cum am iubit. Inca astept... Nimeni nu merita lacrimile mele. Logic nu? Ca doar nue nimeni mai presus ca mine. Si totusi ma intreb - De ce sa sufar pentru un barbat? El ar face acelasi lucru pentru mine? NU
Eu l-as ucide pe Basescu. reclamele mai au de asteptat dar lumea din ziua de azi turbeaza dupa 1 leu in plus.
Daca m-as putea intoarce in timp as salva oamenii morti la cutremurul ala din bucuresti
Eu daca masi putea intorece in timp asi opri bola de leucemie a prietenei mele (nu iubita) ioana (dumnezeu so ierte) nimeni nu stie cum sa dezvoltat boala ei
Sincer nu as schimba nimic. Fiecare moment are farmecul sau si merita trait la maxim
Anna întreabă:
AdeAdelina578 întreabă: