Bună.
Nu te faci tu expert, adminii hotărăsc ce şi cum.
Totul constă în activitatea ta pe site, răspunsurile tale să fie votate ca inteligente şi folositoare, nu trebuie să intri în conflicte cu ceilalţi useri, etc.
Apropo, nu tu dai funda (din punctul meu de vedere ai o bilă neagră că tot spui că dai funda!) şi voi toţi care procedaţi aşa sunteţi obositori cu "ameninţarea" asta nefondată!
Fii serioasă şi lasă sloganul ăsta, da?
Baftă.
Pa, pa.
Crede-mă, ca să devii expert TPU nu trebuie anumite puncte sau fundițe, expert devii atunci când individul(tu) pare/pari inteligent cu bun simț.
Ca să crezi, uită-te la clasament, există multe persoane mari în rang care nu sunt experți TPU.
Daca continui sa ceri funde, sa mentionezi cuvantul "funda" in intrebari si raspunsuri, poti astepta pana toamna viitoare daca vrei, tot nu o sa ajungi expert. Ca sa devii expert trebuie sa ii ajuti cu adevarat pe ceilalti, nu prin amaratele alea de fundite. Si ele sunt importante, dar nu la intrebari de gen "Care e culoarea voastra preferata? Dau funda". Frate, se subintelege in orice intrebare ca, daca cineva te ajuta ii vei da funda De ce trebuie sa mentionati de fiecare data?
Raspunsurile tale trebuie sa fie sau macar sa para inteligente, sa nu scrii in limbajul messenger de exemplu: "Nope imi plc roshu" Asta e dovada de incultura. Cand scrii pe mess si te grabesti e OK sa scrii asa. Dar aici sunt oameni de toate varstele, trebuie sa arati respect.
In concluzie, daca vrei sa devii expert, lasa dracului fundele alea amarate, nu mai mentiona "Fundita?" in raspunsuri sau "Dau funda" in intrebari, nu te mai gandi la asta, continua sa ii ajuti pe ceilalti, sa ii respecti, sa dai dovada de inteligenta. Titlul de expert va veni cand nu te astepti. Daca te faci placuta in ochii altora posibil sa te propuna pentru expert. Nu te mai gandi la titlul de expert. Nu e dat de mantuiala, tuturor.
Ce-i cu goana asta dupa funde? O primesti daca o meriti, nu daca te umilesti sa o ceri. Si expert o sa fii cand comunitatea o sa te considere. Acesta este un site, din cate stiu eu, prin care ai sansa sa ajuti alte persoane si sa fii ajutat de alte persoane, nu e un mijloc prin care sa arati cat de `expert ` esti. Cu totii suntem experti in ceva si consider ca este de ajuns sa stii doar tu si sa fii multumit de tine.
Daca vrei sa fi expert, inseamna ca inca nu te-ai uitat aici : http://www.tpu.ro/utilizator/bvkk. Ea inca nu este expert, in ciuda raspunsurilor ei.
Si ce presupune mai exact titlul de expert? Un mare nimic, la fel si funditele & co. Expertii sunt alesi pentru ca sunt chiar experti in ceva.Sunt profesori, doctori sau oameni cu o vasta experienta de viata. Oameni maturi din toate punctele de vedere
Sunt multi useri care merita sa fie experti dar cred ca in mare majoritate si ei gandesc ca mine
davidutzu întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: