Nu raspund sa ma aflu in treaba.La cati prieteni am aici nici nu mai stiu care imi este si care nu prieten.Nu inseamna ca ceilalti imi sunt dusmani.
Nu prea imi mai vad prietenii pe TPU Dar daca vad pe cineva cunoscut cu o problema si pot sa ajut, o sa ii raspund, de ce nu? Insa nu cred ca m-as da peste cap sa caut o solutie doar pentru ca mi-e prieten.
Nu am foarte multi prieteni si cei pe care ii am, nu sunt foarte "intrebatori"... asa ca, de cate ori primesc notificari ca un prieten a pus o intrebare, o citesc, cel putin. Daca am ceva de spus, dau un raspuns, daca nu, nu. De obicei nu
Noi suntem prieteni de 24 de ore, da?
Unii dintre prietenii mei nu mai activeaza de ceva vreme pe TPU. Si eu lipsesc uneori cate o perioada, cand "revin" am o gramada de intrebari de citit
Ce mi se pare amuzant e ca unul dintre prietenii mei TPU ma ignora ) dar cu toate astea, de cate ori intreaba ceva primesc notificare. Si sub intrebarea lui scrie cu rosu "utilizatorul care a pus aceasta intrebare te ignora si nu poti interactiona cu el!"
Ceea ce ma intristeaza maxim. Dar nu e o problema asa de mare, pentru ca toate intrebarile lui devin in scurt timp anonime, asa ca as putea sa raspund, daca as vrea... numai ca sunt toate aproximativ la fel, deci mai bine nu. Si nu vreau sa il vexez mai mult decat am facut-o candva, probabil. Dar ma amuza insistenta cu care TPU ma anunta ca respectivul are o curiozitate, desi tot TPU nu ma lasa sa-l ajut...
Stai pe aici, si o sa pun eu intrebari la care as vrea si raspunsul tau .
Si tocmai ma gandesc la una foarte interesanta .
Si da... Si eu am intalnit intrebari la care nu ppt sa raspund din acea cauza.
Nu, prieten pe TPU? ce chestie sa ai prieten pe TPU misto, eu spun cel mult amici dar vad ca uni vad prieteni, frati, iubita etc pe TPU
Mda... ne mai ia valul.
Orice este posibil
La fel iar
Și tu crezi ca orice este posibil ?
Da normal
Nu ma refer la derutare. Adica daca incerci sa zici altceva, legat de un alt subiect, din care sa reiese ca l-ai putea ajuta cu placere in alt domeniu, sa zicem.
Nu vad rostul.
Stii vorba aceea "Frectie la picior de lemn" ei bine asa e si aici.
Daca respectivul posteaza o intrebare la care ii pot raspunde si stiu despre ce e vorba da, dar sa dau un raspuns fara legatura la subiect chiar nu isi are rostul.
Ai dreptate man
Cum, asa direct? Fara vreo referire la mine sau ceva
Dar atunci am avut dreptate......Nu o să mai fac referire la tine, poftim, dacă te supără
Nu ma supara zau asa... Am glumit si eu. Cum ai zis si tu. Incercam sa fac conversatie
Cam greu cu conversatul pe pagina a 2 a )
Da app:o sa pun o intrebare mai pe la 17, sper sa imi raspunzi.
Şi dacă nu ştiu răspunsul?
O sa stii . Nu e chiar o intrebare. Vreau o parere despre ce am citit mai de mult. De fapt nu e ocarte sau ceva, e un concept. O sa il vezi, probabil ai auzit de el, dar e foarte interesant, zic eu.
E bine
Desigur.
Oare?
.
Cine )
Daca nu stiu, nu ma bag. Decat sa dau un raspuns nefolositor doar de ''dragul'' de al da, mai bine nu. Unde stiu, ajut cu placere!
La obiect asa
Pai asa e frumos!
Doar daca doresti. Daca vrei este recomandat sa te mai uiti si la intrebarea lui ca il poti ajuta.
Toate cele bune!
Unei singure persoane îi răspund indiferent dacă ştiu sau nu .
În rest încerc să-mi văd de treabă.
nu am sa cer detalii
Înţelept .
Genul asta de oameni sunt oameni buni(in functie de raspuns) si sociabili(sigur).
Nu întotdeauna! Dacă cred şi ştiu că pot aduce o mică completare sau un răspuns necesar, o fac fără ezitare.
Pai dacă chiar doresc să ajut o persoană și nu știu răspunsul, caut pe google sau întreb de cineva, ca să îi pot răspunde.Dar în general răspund doar la întrebările la care știu răspunsul, și sunt sigură ca îl sfătuiesc corect.Tu?
Pai eu as incerca sa raspund la prieteni chiar daca nu as stii raspunsul, sau macar cu o alta varianta, cumva sa stie ca l-as putea ajuta cu o alta problema.
Sa stie ca imi pasa
anonim_4396 întreabă: