Nu vad rostul.
Stii vorba aceea "Frectie la picior de lemn" ei bine asa e si aici.
Daca respectivul posteaza o intrebare la care ii pot raspunde si stiu despre ce e vorba da, dar sa dau un raspuns fara legatura la subiect chiar nu isi are rostul.
Nu întotdeauna! Dacă cred şi ştiu că pot aduce o mică completare sau un răspuns necesar, o fac fără ezitare.
Nu raspund sa ma aflu in treaba.La cati prieteni am aici nici nu mai stiu care imi este si care nu prieten.Nu inseamna ca ceilalti imi sunt dusmani.
Nu am foarte multi prieteni si cei pe care ii am, nu sunt foarte "intrebatori"... asa ca, de cate ori primesc notificari ca un prieten a pus o intrebare, o citesc, cel putin. Daca am ceva de spus, dau un raspuns, daca nu, nu. De obicei nu
Noi suntem prieteni de 24 de ore, da?
Unii dintre prietenii mei nu mai activeaza de ceva vreme pe TPU. Si eu lipsesc uneori cate o perioada, cand "revin" am o gramada de intrebari de citit
Ce mi se pare amuzant e ca unul dintre prietenii mei TPU ma ignora ) dar cu toate astea, de cate ori intreaba ceva primesc notificare. Si sub intrebarea lui scrie cu rosu "utilizatorul care a pus aceasta intrebare te ignora si nu poti interactiona cu el!"
Ceea ce ma intristeaza maxim. Dar nu e o problema asa de mare, pentru ca toate intrebarile lui devin in scurt timp anonime, asa ca as putea sa raspund, daca as vrea... numai ca sunt toate aproximativ la fel, deci mai bine nu. Si nu vreau sa il vexez mai mult decat am facut-o candva, probabil. Dar ma amuza insistenta cu care TPU ma anunta ca respectivul are o curiozitate, desi tot TPU nu ma lasa sa-l ajut...
Stai pe aici, si o sa pun eu intrebari la care as vrea si raspunsul tau .
Si tocmai ma gandesc la una foarte interesanta .
Si da... Si eu am intalnit intrebari la care nu ppt sa raspund din acea cauza.
Dar atunci am avut dreptate......Nu o să mai fac referire la tine, poftim, dacă te supără
Nu ma supara zau asa... Am glumit si eu. Cum ai zis si tu. Incercam sa fac conversatie
Da app:o sa pun o intrebare mai pe la 17, sper sa imi raspunzi.
O sa stii . Nu e chiar o intrebare. Vreau o parere despre ce am citit mai de mult. De fapt nu e ocarte sau ceva, e un concept. O sa il vezi, probabil ai auzit de el, dar e foarte interesant, zic eu.
Doar daca doresti. Daca vrei este recomandat sa te mai uiti si la intrebarea lui ca il poti ajuta.
Toate cele bune!
Nu prea imi mai vad prietenii pe TPU Dar daca vad pe cineva cunoscut cu o problema si pot sa ajut, o sa ii raspund, de ce nu? Insa nu cred ca m-as da peste cap sa caut o solutie doar pentru ca mi-e prieten.
anonim_4396 întreabă: