Eu nu cred asta)
Multi baieti au cercel in ureche, chiar si dreapta, si nu sunt sigur gay))))
Mie nu imi plac baietii astia "smecherosi"
fie ca e in dreapta sau in stanga eu dau inapoi...
cat despre cercel in urechea dreapta asa se zice, dar cred ca nu o sa ai timp sa ii atragi u atentia pentru ca deja au facut baietii misto de el...
Se prostesc, sunt inca copilarosi, nu sau maturizat, cred ca impresioneaza pe cei din jurul lor, dar se inseala.Trebuie sa ii intelegem sunt si ei oameni.
My Gosh, la cati baieti cu cercel in urechea dreapta am vazut, inseamna ca toti erau gay.Depinde de conceptiile fiecaruia.
Nu. mi se par draguti cei cu cercel in ureche.nu cred ca se poate dovedi ce orientare sexuala ai numa dupa un cercel pus in ureche la baieti.
Asa se zicea prin USA in anii '80, dar la noi inca se mai zice...sigur gasesti carnati care sa te insulte daca ai in urechea dreapta dar cel mai bine e sa le dai jet, pana la urma cea mai importanta calitate a mea e ca ma doare-n p**a de parerea oamenilor pe care nu-i cunosc.
Prietenul meu are cercel in urechea stanga si nu e gay... mie imi plac baietii cu cercel in ureche unora chiar le sta bine
Nu, dar in loc sa-mi para mai atractivi (cum probabil intentionau ei sa fie punandu-si asemenea podoabe pe ei), efectul e chiar pe dos...imi displac total! Si baietii cu cercei si baietii pensati si baietii epilati pe picioare sau pe piept (oribil, am vazut asa ceva!) si baietii cu pantalonii stransi pe ei sau tricouri mulate si baietii care arata ca niste pachete de muschi cu picioare.Nici chiar asa...yuck! Barbatii sa fie barbati si sa denote masculinitate!
Ma sincer eu nu stiu ce sa zic.adica nu l-as cataloga decat dupa cercel de exemplu uite eu sunt metalist stii.si am piercing urechea stanga 2 gauri mai tribale da daca era unu in urechea dreapta ca mine nu ziceam ca e gay daca avea in urechea dreapta cercel cu pietricica ziceam ca e gay cocalar
Nu inteleg care e problema daca ai cercel in dreapta.Eu am in ambele de aproape 1 an, si imi place foarte mult.Plus ca sunt si fete carora le place.Am 16 ani si prietena mea are 18 e o prostie asta cu daca ai cercel in dreapta sau ambele urechi esti "gay" doar nu te face cercelul gay
Am cercei in amandoua urechi de cam 2 luni si pana acum am auzit doar laude din partea fetelor si nu cred ca e gay deloc, dar oricum romanul are mentalitatea aia veche, nu neaparat toti,,,, si nici daca ai in urechea dreapta nu inseamna ca esti gay neaparat desi nu pot sa zic ca mi se pare prea in regula in dreapta,,, mai bine ai 2 sau unul in stanga,,,,, parerea mea si nu ma intereseaza ce zice lumea
Nu cred.cunosc pe cineva care poarta si nu e gay adica mie mi se par chiar draguti cei cu cercel in ureche, atata timp cat nu se cred cei mai tari si nu se dau mare.
Precis vrea sa arate ceva cand isi pune un cercel sau mai multi, inainte sa aleaga in ce ureche isi pune cercelul, stie de ce il pune acolo si nu in cealalta, daca pune in ambele urechi, asta ma intreb, are preferinte sexuale de oricare se nimereste? asa cred, ca e o regula, la baieti cine isi pune cercel stie unde se pune ca sa arate ceva, ca doar nu e fata sa isi puna in ambele urechi cercei, decat daca e pe invers
Am auzit si eu dar nu cred in astfel de vorbe in vint-cum se zice.Fiekare isi are stilul sau si nu ar trebui sa avem konkluzii intr-atit de proaste.cred ca e doar o vorba in plus.
Aalexander întreabă:
Yrynella întreabă: